Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolanta 85 wrote:Ja już nie wiem .... dopiero 10 go mogę iść do mojego gina po wypłacie.teraz temperatura 37,1 kłucie w podbrzuszu ....
Jola to leć na betę skoro testy nic nie pokazują a jesteś już tyle po spodziewanym okresie.
Okresu brak, na teście coś widać ale nie do końca, więc leć na betę
Lideczka 38 -
Jolanta 85 wrote:Tydzień dopiero
Dziś mija 13 dzień jak okres nie przyszedł a test wyszedł pozytywnie,może u Cb jeszcze za wcześnie, może stężenie hcg jeszcze jest za niskie w moczu.
Może idź zrobić bete, ewentualnie uzbroj się w cierpliwość i poczekaj jeszcze kilka dni na zrobienie kolejnego testu.Lideczka 38 -
Jolanta 85 wrote:Lideczko kochana gratuluję z całego serca cieszę się że ci się udało
Jolus jeżeli w czymś Ci to pomoże to Ja od kilku dni coś podejrzewalam że coś jest na rzeczy.
Chodzi o piersi.. Sutki bolały jak nigdy i otoczka Przy sutkach jak by zatoczyla większe koło i to mi dało sporo do myślenia. Dlaczego?
Dlatego że ani przed okresem ani jak nawet sama sobie wcześniej wkrecilam ciążę tego problemu z piersiami nie miałam.
Dlatego zaobserwuj u siebie czy nie ma jakiś zmian na piersiach.Lideczka 38 -
Moje objawy w każdej ciąży bóle podbrzusza jak na okres.. Piersi nigdy mnie nie bolały Około 5-6 tyg w jednej ciazy sennosc mdłosci w drugiej tylko sennosc i taka bezsilnosć zmęczenie ,lenistwo takie ze ciezko mi było wstac herbate zrobić .. I tylee zadnych innych objawów nie miałam .
Testy ciazowe mi nie pokazały ciąży w dniu miesiączki test negatywny,2 dni po spodziewanej miesiaczce-negatywny ,6 dni po @ 2 kreki jedna słabsza ... Tak więc dziewczyny czasami te testy wykonujemy za szybko ... Odczekajcie kilka dni i powtórzcie ..
Trzymam kciuki -
Jolanta 85 wrote:Lideczko a ty teraz to do gina . kiedy masz wizytę naprawdę cieszę się że ci się udało
Kochana w poniedziałek dopiero pójdę się zapisać na wizytę, jak będę musiała długo czekać to pójdę prywatnie popołudniu w poniedziałek.
Lideczka 38 -
kasiaa.. wrote:Moje objawy w każdej ciąży bóle podbrzusza jak na okres.. Piersi nigdy mnie nie bolały Około 5-6 tyg w jednej ciazy sennosc mdłosci w drugiej tylko sennosc i taka bezsilnosć zmęczenie ,lenistwo takie ze ciezko mi było wstac herbate zrobić .. I tylee zadnych innych objawów nie miałam .
Testy ciazowe mi nie pokazały ciąży w dniu miesiączki test negatywny,2 dni po spodziewanej miesiaczce-negatywny ,6 dni po @ 2 kreki jedna słabsza ... Tak więc dziewczyny czasami te testy wykonujemy za szybko ... Odczekajcie kilka dni i powtórzcie ..
Trzymam kciuki
Kasienko gratuluję.
Ja II kreski ujrzalam dziś po 13 dniu spodziewanego okresu który nie nadszedł.
Też to jest moja druga ciąża, w pierwszej byłam 16 lat temu.
Też mam takie objawy jak Ty totalnie lenistwo że aż wstyd, zero mdłosci, apetyt w normie nie rzucam się na jedzenie i nie jem podwójnie może to się jeszcze zmieni i zacznę jeść za dwóch.
Czasami coś mnie zakluje tu i tam ale tak to ok, jedynie to powróciła mi straszna nerwowość.Lideczka 38 -
Jolanta 85 wrote:No na piersiach to nic nie widać trochę kłują sutki czasami . No poczekam może faktycznie za wcześnie ale dziś mnie brzuch boli
Jolus więc wstrzymaj się jeszcze chociaż te 5 dni i zrób kolejny test,, może faktycznie to jeszcze za wcześnie.
Trzymam kciuki cały czas za ciebieLideczka 38 -
Jolanta 85 wrote:Poczekam a jak nie to działamy dalej....
Dokładnie Jolus.
Nie ma co się załamywać Ja starałam się od listopada zeszłego roku, w końcu odpuscilam, w czerwcu w dni płodne zaraz po okresie na pełnym gazie he he, później jeszcze parę razy na luzie chybił trafił i się udało.
Także gdyby jednak teraz nie wyszło to wyluzuj na pełnym relaxie i nie myśl o ciąży.Lideczka 38