Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolanta 85 wrote:Lideczko mam nowy objaw! Dostałam ciemna otoczkę wokół sutków ciemna krecha naokoło normalnie ....nawet mojego pytałam czy też widzi i widzi!!!! Jutro muszę zrobić test....
No zrób koniecznie..
A mnie się jeszcze otoczka nie zrobiła ciemna, zmieniła kształt bo jest większa owalnie i żyły mam nie miłosiernie duże i dużo.
Może dlatego że już jedną ciążę i poród mam za sobą he he.
Ty rano leć po test i odrazu rób
Lideczka 38 -
Witajcie, dziś zatestowałam i mam 2 jaśniejszą kreskę
Moje objawy:
- od 2 dpo do teraz - duuuużżżooo białego śluzu, na początku bardzo gęstego, potem gęstego na przemian z rzadszym
- od 3 dpo do teraz - drapanie w gardle, potem ból, uczucie jakbym była chora
- 3-6 dpo - bezsenność
- od 6 dpo do teraz - parcie na mięso, brak ochoty na słodkie
- od 3 dpo do teraz - leciutkie ćmienie macicy jak na okres (kilka razy na dzień)
- przez cały czas zmęczenie, rozbicie i uczucie choroby
PS. Lideczka, Jolanta zapraszam Was do wątku kwiecień plecień.APrzybylska lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Witajcie, dziś zatestowałam i mam 2 jaśniejszą kreskę
Moje objawy:
- od 2 dpo do teraz - duuuużżżooo białego śluzu, na początku bardzo gęstego, potem gęstego na przemian z rzadszym
- od 3 dpo do teraz - drapanie w gardle, potem ból, uczucie jakbym była chora
- 3-6 dpo - bezsenność
- od 6 dpo do teraz - parcie na mięso, brak ochoty na słodkie
- od 3 dpo do teraz - leciutkie ćmienie macicy jak na okres (kilka razy na dzień)
- przez cały czas zmęczenie, rozbicie i uczucie choroby
PS. Lideczka, Jolanta zapraszam Was do wątku kwiecień plecień.
Witam Edwarda kochana strasznie Ci gratuluję, powtórz jeszcze test za dwa dni.
Mnie wczoraj ćmił prawy jajnik aż mnie ciągnęło do pachwiny, ale przeszło.
Oprócz tego to cud natury bo mnie nic nie dolega.Lideczka 38 -
Jolanta 85 wrote:Edwarda gratuluję. Ja dziś będę testować dziś od rana pobolewanie w podbrzuszu i pachwinie i milutka się zrobiłam jak by nie ja i głodna strasznie a nigdy nie jem śniadań .
Jolus kochana rób test bo dziś już Ci nie odpuszczę ha ha ha
Ja mam apetyt w normie póki co, jem jak zawsze ale jeszcze wszystko przedemna.Lideczka 38 -
edwarda20 wrote:Mam zamiar robic codziennie do konca tygodnia ;p póki co nic nie mowie mezowi.
No lepiej nie mów bo faceci bardziej przechodzą rozczarowanie, ale u Ciebie ewidentnie jest ciąża.
U mnie po 13 dniach od nie pojawienia się okresu wyszły dwie kreski wyraźne.
Lideczka 38 -
edwarda20 wrote:Tak, a mój jest wyjątkowo wrażliwy. Pod koniec tyg, czyli już po dacie spodziewanej miesiączki test powinien być wyraźniejszy. Na betę nie będe latać, bo to według mnie niepotrzebny stres. Będzie co ma być
Dokładnie do końca tygodnia powinno być już wyrazniejsze, Ja na betę miałam pójść ale pierdziele, pójdę do lekarza on mi powie wszystko.Lideczka 38