Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolanta 85 no wreszcieeeee zrobiłaś ten test, bo już mnie coś trafiało Jak widać coś tam znacz, że "coś tam" się dzieje Rano powtórz! Ja zrobiłam 2 dni przed @ i już była kreska słaba, a cykle mam krótkie 26 dniowe. Ja mam pierwszą wizytę 14.08, to będzie 6 tydzień i mam nadzieję "coś"' zobaczyć na ekranikuMarcel ❤
-
Pomocy, byłam dziś na pierwszej becie i mam przed sobą wyniki. Według kalkulatora jest to 5t+1d. Wynik na dziś to 917,1 mIU/ml.
Patrząc na tabelkę, wydawało mi się, że jest ok. Niestety lekarz obok wyników zamieścił notatkę "Wyniki badań poza granicami normy. Proszę postępować zgodnie z ustaleniami z wizyty."
Nie wiem jak mam to interpretować, tym bardziej, że nie mieliśmy żadnych ustaleń. Nie rozumiem też, dlaczego mój wynik jest poza normą Rozumiecie coś z tego? -
Sassy wrote:Pomocy, byłam dziś na pierwszej becie i mam przed sobą wyniki. Według kalkulatora jest to 5t+1d. Wynik na dziś to 917,1 mIU/ml.
Patrząc na tabelkę, wydawało mi się, że jest ok. Niestety lekarz obok wyników zamieścił notatkę "Wyniki badań poza granicami normy. Proszę postępować zgodnie z ustaleniami z wizyty."
Nie wiem jak mam to interpretować, tym bardziej, że nie mieliśmy żadnych ustaleń. Nie rozumiem też, dlaczego mój wynik jest poza normą Rozumiecie coś z tego?
Wejdź na forum beta hcg tam dziewczyny są w podobnej sytuacji, pewnie coś doradzą bo Ja kompletnie się na tym nie znamLideczka 38 -
Sassy wrote:Pomocy, byłam dziś na pierwszej becie i mam przed sobą wyniki. Według kalkulatora jest to 5t+1d. Wynik na dziś to 917,1 mIU/ml.
Nie wiem jak mam to interpretować, tym bardziej, że nie mieliśmy żadnych ustaleń. Nie rozumiem też, dlaczego mój wynik jest poza normą Rozumiecie coś z tego?Marcel ❤
-
MaGo wrote:Może wg lekarza BETA jest za niska jak na 5 tydzień? Ja się właśnie nie znam, nie potrafię odczytać z wyników który to tydzień Rozbieżność w wartościach jest tak duża, że ja się gubię Moja dzisiejsza Beta to 3824
Wg tabelki, którą sam zamieścił widełki to 5 tydzień ciąży: 217 - 7138, więc powinno być ok. Mój facet mówi, że może "poza normą" to dla lekarza coś w stylu "Wynik 917.1 jest poza normą dla kobiety, która nie jest w ciąży, z czego wynika, że jest Pani w ciąży". Ach ta pokrętna logika! A u Ciebie ewidentnie ładnie -
Jessst!!! Druga kreska widać dokładnie strasznie się cieszę...od rana znowu pobolewanie w podbrzuszu kłucie takie cmienie ciężko opisać i duży apetyt .jeżeli chodzi o te wyniki bety to też nie pomogę bo nie znam się na tym ciężko powiedzieć co lekarz miał na myśli ...
MaGo lubi tę wiadomość
-
Jolanta 85 wrote:Jessst!!! Druga kreska widać dokładnie strasznie się cieszę...od rana znowu pobolewanie w podbrzuszu kłucie takie cmienie ciężko opisać i duży apetyt .jeżeli chodzi o te wyniki bety to też nie pomogę bo nie znam się na tym ciężko powiedzieć co lekarz miał na myśli ...
Gratuluję Jolus
Lideczka 38 -
Jolanta 85 wrote:Jessst!!! Druga kreska widać dokładnie strasznie się cieszę...od rana znowu pobolewanie w podbrzuszu kłucie takie cmienie ciężko opisać i duży apetyt .jeżeli chodzi o te wyniki bety to też nie pomogę bo nie znam się na tym ciężko powiedzieć co lekarz miał na myśli ...
W końcu!! gratulacje.
Dziewczyny zapraszam Was do wątku Kwietniowych mamuś, co by tu nie zaśmiecać
-
Jolanta 85 wrote:Lideczko i co zapisalas się do lekarza??ja idę w przyszłym tygodniu
Daj spokój kochana..
Miałam wizytę na piątek umowioną dziś mi dzwonią że doktor wyjeżdża na jakieś pilne szkolenie i jak chce to mnie zapisze na termin na listopada, wybuchnełam śmiechem.
Chyba pani żartuje!!
A ona mi że nie bo mają ograniczoną ilość pacjentek w miesiącu.
To jej powiedziałam że mam ich w d....
Znajoma mi dała nr telefonu do swojego lekarza jutro zadzwonię i umówię się na wizytę prywatną, jak się uda to jeszcze jutro popołudniu pójdę bo akurat przyjmuje w środy.Lideczka 38