Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Jolus i część dziewczyny.
Jolus dzwoniłam pod ten nr od znajomej do tej przychodni.
Termin z NFZ zapisali mi na 30 sierpnia, a prywatnie mam zadzwonić dziś o 13 będzie położna to mi powie czy prywatnie lekarz mnie przyjmie dziś czy w piątek bo on tam jest co drugi dzień.
Masakra z tymi lekarzami.
A co tam u was?Lideczka 38 -
Mnie wczoraj brzuch bolał ale nie wiem z czego.. Czy to jelita bo za dużo gazów bo odpowietrzałam się co chwilę he he he, czy dlatego bo podniosłam wczoraj na ręce 1,5 rocznego synka sąsiadki co nie zmienia faktu że się bałam wczoraj jak diabli że to stracę.
Dziś już na szczęście nie boli.
Ale krzyż cmi chyba źle spałam ale zaraz wezmę kwas foliowy i będzie okLideczka 38 -
Lideczka wczoraj miałam to samo Pracuję w przedszkolu, boje się wziąć nawet na kolana czyjeś dziecko, a wczoraj jedno podniosłam z podłogi i popołudniu aż do momentu zaśnięcia tak mnie bolał brzuch, że już miałam najczarniejsze myśli, ale zwinęłam się w kłębek i zasnęłam Od rana już ok nic nie boli, może po prostu to były "te" bóle, które mówią nam o tym, że macica się rozciąga, a ja już spanikowałam, ale nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża, a do tej pory brzuch tylko od czasu do czasu "zaćmił", ale nie bolał aż tak Do tego w pracy wiecznie zalatana, nie mam czasu usiąść, nie mam pomocy jestem sama na 20 dzieci ( grupa mieszana 3,5 - 5 latki), a wiem że nie powinnam się teraz przemęczać, dźwigać i stresować No ale nikt w pracy nie wie, że jestem w ciąży i nie chcę żeby się teraz akurat dowiedzieli dlatego "udaję"', że nic się nie zmieniłoMarcel ❤
-
Jolanta 85 wrote:MaGo to nie zazdroszczę ...
MaGo kochana radzę Ci zgłosić że jesteś w ciąży bo to początki i jest ogromne ryzyko poronienia przy dzwiganiu i podnoszeniu.
A taki 3,5 latek mało nie waży.
Dbaj o siebie, praca pracą ale na 20 dzieci sama tego pilnujesz to jest trochę co robić.Lideczka 38 -
Edwarda ja zostaję tu nie wiem jak lideczka .a z moich objawów na dziś to podwyższona temperatura obwódki wokół sutków i lekko urosły piersi i brzuch bóle zębów opuchnięte dziąsła jak oglądam wejście do pochwy to jakieś dziwne widać ścianki i opuchnięte kręcenia w głowie i spokój jakiś wewnętrzny duży apetyt i wyostrzony węch .kurcze teraz jak to pisze to dużo tego.....