Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lideczka wrote:Daj spokój kochana..
Miałam wizytę na piątek umowioną dziś mi dzwonią że doktor wyjeżdża na jakieś pilne szkolenie i jak chce to mnie zapisze na termin na listopada, wybuchnełam śmiechem.
Chyba pani żartuje!!
A ona mi że nie bo mają ograniczoną ilość pacjentek w miesiącu.
To jej powiedziałam że mam ich w d....
Znajoma mi dała nr telefonu do swojego lekarza jutro zadzwonię i umówię się na wizytę prywatną, jak się uda to jeszcze jutro popołudniu pójdę bo akurat przyjmuje w środy.
Dlatego ja od razu zapisałam się na prywatną wizytę i tak też będę prowadziła ciążęMarcel ❤
-
Sarrrra wrote:ale jak Ci pobolewa? ja miałam kłucia i się wystraszyłam. Takie trzy. Teraz jest ok ale czuję jakiby tam było napięcie.
Nie wiem do czego to porównać ale ból jest raczej taki tępy jak by się macica rozciągłości.
Nie ma co się schizowac póki nic poważniejszego się nie dzieje, porostu w naszych brzuszkach robi się coraz więcej miejsca na dojrzewanie fasolkiLideczka 38 -
Jolanta 85 wrote:To dobrze i siusiu biegam co chwilę też tak wsumie od wczoraj najbardziej a mojemu facetowi się dziś śniło że mieliśmy bliźniaki !!!!! Hehehe
Ty się kochana tak nie śmiej bo czasem sny się spełniają he he he
Mój właśnie liczy na bliźniaki Tym bardziej że u niego od strony mamy były bliźnięta i od strony mojej mamy brat ma bliźniakiLideczka 38 -
MaGo wrote:Dlatego ja od razu zapisałam się na prywatną wizytę i tak też będę prowadziła ciążę
Mago Ja poprostu jestem w szoku że wogóle są tak odległe terminy to raz, a dwa że mają jakieś dziwne ilości pacjentek w miesiącu.
Jak byłam w ciąży z córką w 2000 roku to takiego czegoś nie było, szło się zapisać i max 3 dni i była wizyta.
Też pójdę prywatnie bo przy NFZ to zdąrze urodzić zanim doczekam się swojej kolejki.MaGo lubi tę wiadomość
Lideczka 38 -
Dzień dobry, dziś odebrałam wynik bety, 50,4 czyli wychodzi 3 tydzień. Jednak bardzo się boję bo czasami pobolewają mnie plecy w odcinku krzyżowym, strasznie boję się straty, jedną mam już za sobą12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Mirabelcia wrote:Dzień dobry, dziś odebrałam wynik bety, 50,4 czyli wychodzi 3 tydzień. Jednak bardzo się boję bo czasami pobolewają mnie plecy w odcinku krzyżowym, strasznie boję się straty, jedną mam już za sobą
To normalny objaw przy wczesnej ciąży ból krzyża także się nie martw,, póki nie jest męczący i bardzo bolący to się nie potrzebnie nie stresuj.Lideczka 38 -
MaGo wrote:Byłam 27 lipca na NFZ u gina to kolejną wizytę zapowiedzieli mi dopiero na wrzesień!!! Ja dziękuję za taką służbę zdrowia!!
No mnie na listopada
Ich poje......
I po co człowiek płaci całe życie składki skoro do lekarza nie potrafi się dostać bo terminy są takie jak do specjalisty.Lideczka 38 -
Mnie boli kręgosłup jak stoję przy zlewie i myje naczynia ufff ostatnio musiałam przerwać i iść usiąść bo nie mogłam wytrzymać ...ja ciążę będę prywatnie u mojego gina prowadził mi moją pierwszą ciążę mnie brzuch tak samo jak ciebie lideczko ciężko opisać takie rozciąganie cmienie no nie wiem jak to powiedzieć.