Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:no co Ty juz skonczylam Kupilam nowa posciel dzisiaj iwydawala sie tal=ka ladna a jak zalozylam tp juz nie jest
Zapodalas kanapke?
A czemu nie? Kolor nie ten czy co
No juz po kanapce, brzusio pelny duzo naraz jesc nie moge bo mnie zgaga meczy wiec jem czesto a mniej -
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:biala w takie szare kwiaty chyba storczyka takie rozmazane ale trudno przezyje jakos
umnie brak apetytu ciag dalszy ;/ moze jak maz wroci to razem cos zjemy
To z opisu wydaje sie ladna uwielbiam storczyki, sama mam 5 w domu
Bidulo ...ty sie masz z tym jedzeniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno o ile dobrze policzylam na kazdym oknie po 2 lub 3 tylko one mi kwitna:) we wtorek bede je przelewac to je ustawie razem i zrobie zdjecie
ostatnio jednego musialam wyrzucic bo cos go dopadlo ale na szczescie mam otrzynuszke od niego moze urosnieAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:no o ile dobrze policzylam na kazdym oknie po 2 lub 3 tylko one mi kwitna:) we wtorek bede je przelewac to je ustawie razem i zrobie zdjecie
ostatnio jednego musialam wyrzucic bo cos go dopadlo ale na szczescie mam otrzynuszke od niego moze urosnie
Ale pieknie zapodaj fote koniecznie moje tez kwitna caly czas....co zrzuca to zaraz kwitna ale tylko na jednym oknie, jak je przestawie to zawsze gubia kwiaty takie wybredne100krotka:) lubi tę wiadomość