Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hahhahahah i tak przez nastepne miesiace ...ze skrajnosci w skrajnosc.....ja albo pod dwoma kocami albo do polowy gola...bo normalnie to sie nie da hahahahah
a siedze z otwartym oknem ciekawe kiedy bede zamykac i sie ubierac
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:a siedze z otwartym oknem ciekawe kiedy bede zamykac i sie ubierac
O to to to...ja tylko chodze i otwieram i zamykam i odkrecam ogrzewanie i zakrecam hahha jasnej cholery mozna dostac hahahah a stary moj przy mnie to juz wogole wychodzi z siebie bo mu zimno caly czas a ja okna otwieram hahahha -
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:OOO dzialo by sie poumierali by mojego glowa boli i to juz koniec swiata
No...posmialybysmy sie jak nic...ja mojemu powiedzialam ze jak mi bedzie cyrki robil i nie bedzie przy mnie latal, to mu obiecuje ze mu wor kartofli na brzuch przylepie zeby zobaczyl jak to w ciazy jest100krotka:), Natalka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No...posmialybysmy sie jak nic...ja mojemu powiedzialam ze jak mi bedzie cyrki robil i nie bedzie przy mnie latal, to mu obiecuje ze mu wor kartofli na brzuch przylepie zeby zobaczyl jak to w ciazy jest
Moj toby sie zlamal w pol bo on taki chudy ;/ ale jak sobie wyobraze goz takim brzuchalem wielkim oooo smiesznie by wygldal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój to już w ogóle nie chciał mnie słuchać, jak mu co miesiąc trułam "Może się udało tym razem" i Wam powiem, że tym razem nie chciał uwierzyć ! Ha ha
Zrobiłam test przed spodziewaną @, bo po prostu to wiedziałam, że tym razem to jest to ... Wyszła taka bladzieńka kreska, że jak mu pokazałam, to powiedział, że na każdym teście, taką drugą widać ! To musiałam mu zrobić lekką awanti
4 dni później, pokazałam mu test znienacka, a tam 2 grube krechy
Dopiero wtedy załapał ha haAsha lubi tę wiadomość