X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    hehe:) ale wiesz w polsce z tymi lekarzami zadrzaja sie wyjatki osobiscie znam 3 baranow pracujacych jako ginekolog...moja kolezanka z pracy zaszla w ciaze poszla panstwowo do gina i ten jej powiedzial ze zwolnienie to dopiero po 6 tygodniu jesli bedzie taka potrzeba;/

:-/
    No niestety wyjatki sie zdarzaja i powinni ich odrazu wywalac z roboty na pysk :-D

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak :P i dac zakaz wykonywania zawodu...

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak :P i dac zakaz wykonywania zawodu...

O to to to...kazdy lekaz powinien miec osobista ankiete, zeby pacjenci mogli opinie wystawiac....zeby mogli skargi skladac i ich wywalac jak cos :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) hehe to przeze mnie kilku bylo by juz bezrobotnych i to nie tylko ginekolodzy:/

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jakby wiedzieli ze cos takiego pacjenci moga zrobic to moze by sie do roboty wkoncu wzieli :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za :?)w ktorejs z warszawskich klinik takjest ze po kazdej wizycie wypelmia sie ankiety

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Jestem tutaj nowa. ;-)
    Właśnie założyłam konto i mam nadzieje, że wtajemniczycie mi dokładny temat rozmów, bo czytania to duuużo :-) A streścić by mi mogła któraś kobitka :-)

Ja dopiero też w 6 tygodniu :-) (Oczywiście maleństwo planowane) :-)
    Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam ! ;-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 17:34

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za :?)w ktorejs z warszawskich klinik takjest ze po kazdej wizycie wypelmia sie ankiety

To juz cos :-) pytanie tylko co sie dzieje z nimi potem ;-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka77 wrote:
    Hej dziewczyny :-)
    Jestem tutaj nowa. ;-)
    Właśnie założyłam konto i mam nadzieje, że wtajemniczycie mi dokładny temat rozmów, bo czytania to duuużo :-) A streścić by mi mogła któraś kobitka :-)

Ja dopiero też w 6 tygodniu :-) (Oczywiście maleństwo planowane) :-)
    Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam ! ;-*

Witaj...gratuluje :-D rozgosc sie...

Tematu jako takiego nie ma , gadamy o czymkolwiek generalnie o tym co nach boli w zyciu codziennym :-D

Jak tam sie czujesz???

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szwagierka chodzi do tej kliniki i opowiadala ze jeden lekarz mial sporo negatywnych opinni i go zwolnili :P
    a ankiety przychodzily na e-maila

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szwagierka chodzi do tej kliniki i opowiadala ze jeden lekarz mial sporo negatywnych opinni i go zwolnili :P
    a ankiety przychodzily na e-maila

Oooo to piknie o to to to ...i tak powinno byc wszedzie :-D pacjenci powinni decydowac a nie lapowki

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natalka pisz smialo :) ja sama sie przylaczylam do dziewczyn wczoraj :) moze nas nie wygonia :)

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natalka pisz smialo :) ja sama sie przylaczylam do dziewczyn wczoraj :) moze nas nie wygonia :)

A czemu suwaczka nie masz?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) ale wiesz w polsce z tymi lekarzami zadrzaja sie wyjatki osobiscie znam 3 baranow pracujacych jako ginekolog...moja kolezanka z pracy zaszla w ciaze poszla panstwowo do gina i ten jej powiedzial ze zwolnienie to dopiero po 6 tygodniu jesli bedzie taka potrzeba;/

Bo poszła panstwowo, prywatnie mają inne podejście do Ciebie ja od razu od swojego dostałam prywatny nr tel i jeżeli zajdzie taka potrzeba mam dzwonic jak coś się będzie działo albo jak będę miała jakieś pytanie. Skorzystałam dwa razy;-). Będąc w ciąży nie wyobrażam sobie chodzić panstwowo do gina ( oczywiście to moje zdanie i nie neguje tych dziewczyn które chodzą na NFZ jest to wybór każdej z nas:-))

Asha, zita123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witaj...gratuluje :-D rozgosc sie...

Tematu jako takiego nie ma , gadamy o czymkolwiek generalnie o tym co nach boli w zyciu codziennym :-D

Jak tam sie czujesz???

A dziękuję, dziękuję :-) W sumie jako takich objawów nie mam :-) Na szczęście nie męczą mnie mdłości :-) Tylko piersi bolą i mam dziwne zachcianki :-D
    Najbardziej to jestem zawiedziona, że wizyta u mojego gina dopiero na 1 czerwca :-( Tak się martwie czy wszystko będzie w porządku, bo w tamtym roku w czerwcu, już jedną ciąże straciłam :-( I wiadomo, jak to jest ... Teraz ten lekki stres.
    Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu :-) Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować :-)

A Ty, jak się czujesz ? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A czemu suwaczka nie masz?

A już robię :-) Tylko muszę się naumieć :-D

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka77 wrote:
    A dziękuję, dziękuję :-) W sumie jako takich objawów nie mam :-) Na szczęście nie męczą mnie mdłości :-) Tylko piersi bolą i mam dziwne zachcianki :-D
    Najbardziej to jestem zawiedziona, że wizyta u mojego gina dopiero na 1 czerwca :-( Tak się martwie czy wszystko będzie w porządku, bo w tamtym roku w czerwcu, już jedną ciąże straciłam :-( I wiadomo, jak to jest ... Teraz ten lekki stres.
    Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu :-) Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować :-)

A Ty, jak się czujesz ? :-)

A czemu dopiero w czerwcu?

Ja tez nie mam objawow zadnych tylko brzuch mnie boli, nic poza tym :-) z tym martwieniem to chyba sie trzeba przyzwyczaic ze juz sie bedziemy martwic teraz calyczas :-/ ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka77 wrote:
    Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu :-) Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować :-

Do 1 czerwca jakoś czas zleci a na wizycie zobaczysz już pięknie bijące serduszko :-) a wcześniej to się będziesz stresowala że nic nie widać.

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka77 wrote:
    A już robię :-) Tylko muszę się naumieć :-D

Mozesz najechac na ktorys suwak z dziewczyn to cie przezuci na strone odrazu albo na necie znalezc...jak juz tam zrobisz suwak i bedziesz miala link na forum to trzeba go wspisac w ustawieniach...spolecznosc...w to puste okno na samym dole :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Bo poszła panstwowo, prywatnie mają inne podejście do Ciebie ja od razu od swojego dostałam prywatny nr tel i jeżeli zajdzie taka potrzeba mam dzwonic jak coś się będzie działo albo jak będę miała jakieś pytanie. Skorzystałam dwa razy;-). Będąc w ciąży nie wyobrażam sobie chodzić panstwowo do gina ( oczywiście to moje zdanie i nie neguje tych dziewczyn które chodzą na NFZ jest to wybór każdej z nas:-))

Wlasnie wlasnie dlatego mam nadzieje ze moj bedzie czlowiekiem :) chodze prywatnie :)

‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ