Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka:) wrote:hehe:) ale wiesz w polsce z tymi lekarzami zadrzaja sie wyjatki osobiscie znam 3 baranow pracujacych jako ginekolog...moja kolezanka z pracy zaszla w ciaze poszla panstwowo do gina i ten jej powiedzial ze zwolnienie to dopiero po 6 tygodniu jesli bedzie taka potrzeba;/
No niestety wyjatki sie zdarzaja i powinni ich odrazu wywalac z roboty na pysk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Jestem tutaj nowa.
Właśnie założyłam konto i mam nadzieje, że wtajemniczycie mi dokładny temat rozmów, bo czytania to duuużo A streścić by mi mogła któraś kobitka
Ja dopiero też w 6 tygodniu (Oczywiście maleństwo planowane)
Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam ! ;-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 17:34
Asha lubi tę wiadomość
-
Natalka77 wrote:Hej dziewczyny
Jestem tutaj nowa.
Właśnie założyłam konto i mam nadzieje, że wtajemniczycie mi dokładny temat rozmów, bo czytania to duuużo A streścić by mi mogła któraś kobitka
Ja dopiero też w 6 tygodniu (Oczywiście maleństwo planowane)
Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam ! ;-*
Witaj...gratuluje rozgosc sie...
Tematu jako takiego nie ma , gadamy o czymkolwiek generalnie o tym co nach boli w zyciu codziennym
Jak tam sie czujesz??? -
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:moja szwagierka chodzi do tej kliniki i opowiadala ze jeden lekarz mial sporo negatywnych opinni i go zwolnili
a ankiety przychodzily na e-maila
Oooo to piknie o to to to ...i tak powinno byc wszedzie pacjenci powinni decydowac a nie lapowki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:hehe:) ale wiesz w polsce z tymi lekarzami zadrzaja sie wyjatki osobiscie znam 3 baranow pracujacych jako ginekolog...moja kolezanka z pracy zaszla w ciaze poszla panstwowo do gina i ten jej powiedzial ze zwolnienie to dopiero po 6 tygodniu jesli bedzie taka potrzeba;/
Bo poszła panstwowo, prywatnie mają inne podejście do Ciebie ja od razu od swojego dostałam prywatny nr tel i jeżeli zajdzie taka potrzeba mam dzwonic jak coś się będzie działo albo jak będę miała jakieś pytanie. Skorzystałam dwa razy;-). Będąc w ciąży nie wyobrażam sobie chodzić panstwowo do gina ( oczywiście to moje zdanie i nie neguje tych dziewczyn które chodzą na NFZ jest to wybór każdej z nas:-))Asha, zita123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witaj...gratuluje rozgosc sie...
Tematu jako takiego nie ma , gadamy o czymkolwiek generalnie o tym co nach boli w zyciu codziennym
Jak tam sie czujesz???
A dziękuję, dziękuję W sumie jako takich objawów nie mam Na szczęście nie męczą mnie mdłości Tylko piersi bolą i mam dziwne zachcianki
Najbardziej to jestem zawiedziona, że wizyta u mojego gina dopiero na 1 czerwca Tak się martwie czy wszystko będzie w porządku, bo w tamtym roku w czerwcu, już jedną ciąże straciłam I wiadomo, jak to jest ... Teraz ten lekki stres.
Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować
A Ty, jak się czujesz ? -
nick nieaktualny
-
Natalka77 wrote:A dziękuję, dziękuję W sumie jako takich objawów nie mam Na szczęście nie męczą mnie mdłości Tylko piersi bolą i mam dziwne zachcianki
Najbardziej to jestem zawiedziona, że wizyta u mojego gina dopiero na 1 czerwca Tak się martwie czy wszystko będzie w porządku, bo w tamtym roku w czerwcu, już jedną ciąże straciłam I wiadomo, jak to jest ... Teraz ten lekki stres.
Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować
A Ty, jak się czujesz ?
A czemu dopiero w czerwcu?
Ja tez nie mam objawow zadnych tylko brzuch mnie boli, nic poza tym z tym martwieniem to chyba sie trzeba przyzwyczaic ze juz sie bedziemy martwic teraz calyczas -
nick nieaktualnyNatalka77 wrote:A dziękuję, dziękuję W sumie jako takich objawów nie mam Na szczęście nie męczą mnie mdłości Tylko piersi bolą i mam dziwne zachcianki
Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować :-
Do 1 czerwca jakoś czas zleci a na wizycie zobaczysz już pięknie bijące serduszko a wcześniej to się będziesz stresowala że nic nie widać.
-
Natalka77 wrote:A już robię Tylko muszę się naumieć
Mozesz najechac na ktorys suwak z dziewczyn to cie przezuci na strone odrazu albo na necie znalezc...jak juz tam zrobisz suwak i bedziesz miala link na forum to trzeba go wspisac w ustawieniach...spolecznosc...w to puste okno na samym dole -
nick nieaktualnyCaramel wrote:Bo poszła panstwowo, prywatnie mają inne podejście do Ciebie ja od razu od swojego dostałam prywatny nr tel i jeżeli zajdzie taka potrzeba mam dzwonic jak coś się będzie działo albo jak będę miała jakieś pytanie. Skorzystałam dwa razy;-). Będąc w ciąży nie wyobrażam sobie chodzić panstwowo do gina ( oczywiście to moje zdanie i nie neguje tych dziewczyn które chodzą na NFZ jest to wybór każdej z nas:-))
Wlasnie wlasnie dlatego mam nadzieje ze moj bedzie czlowiekiem chodze prywatnie