X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    hehe:) ale wiesz w polsce z tymi lekarzami zadrzaja sie wyjatki osobiscie znam 3 baranow pracujacych jako ginekolog...moja kolezanka z pracy zaszla w ciaze poszla panstwowo do gina i ten jej powiedzial ze zwolnienie to dopiero po 6 tygodniu jesli bedzie taka potrzeba;/

:-/
    No niestety wyjatki sie zdarzaja i powinni ich odrazu wywalac z roboty na pysk :-D

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak :P i dac zakaz wykonywania zawodu...

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak :P i dac zakaz wykonywania zawodu...

O to to to...kazdy lekaz powinien miec osobista ankiete, zeby pacjenci mogli opinie wystawiac....zeby mogli skargi skladac i ich wywalac jak cos :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) hehe to przeze mnie kilku bylo by juz bezrobotnych i to nie tylko ginekolodzy:/

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jakby wiedzieli ze cos takiego pacjenci moga zrobic to moze by sie do roboty wkoncu wzieli :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za :?)w ktorejs z warszawskich klinik takjest ze po kazdej wizycie wypelmia sie ankiety

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Jestem tutaj nowa. ;-)
    Właśnie założyłam konto i mam nadzieje, że wtajemniczycie mi dokładny temat rozmów, bo czytania to duuużo :-) A streścić by mi mogła któraś kobitka :-)

Ja dopiero też w 6 tygodniu :-) (Oczywiście maleństwo planowane) :-)
    Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam ! ;-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 17:34

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za :?)w ktorejs z warszawskich klinik takjest ze po kazdej wizycie wypelmia sie ankiety

To juz cos :-) pytanie tylko co sie dzieje z nimi potem ;-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka77 wrote:
    Hej dziewczyny :-)
    Jestem tutaj nowa. ;-)
    Właśnie założyłam konto i mam nadzieje, że wtajemniczycie mi dokładny temat rozmów, bo czytania to duuużo :-) A streścić by mi mogła któraś kobitka :-)

Ja dopiero też w 6 tygodniu :-) (Oczywiście maleństwo planowane) :-)
    Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam ! ;-*

Witaj...gratuluje :-D rozgosc sie...

Tematu jako takiego nie ma , gadamy o czymkolwiek generalnie o tym co nach boli w zyciu codziennym :-D

Jak tam sie czujesz???

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szwagierka chodzi do tej kliniki i opowiadala ze jeden lekarz mial sporo negatywnych opinni i go zwolnili :P
    a ankiety przychodzily na e-maila

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szwagierka chodzi do tej kliniki i opowiadala ze jeden lekarz mial sporo negatywnych opinni i go zwolnili :P
    a ankiety przychodzily na e-maila

Oooo to piknie o to to to ...i tak powinno byc wszedzie :-D pacjenci powinni decydowac a nie lapowki

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natalka pisz smialo :) ja sama sie przylaczylam do dziewczyn wczoraj :) moze nas nie wygonia :)

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natalka pisz smialo :) ja sama sie przylaczylam do dziewczyn wczoraj :) moze nas nie wygonia :)

A czemu suwaczka nie masz?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) ale wiesz w polsce z tymi lekarzami zadrzaja sie wyjatki osobiscie znam 3 baranow pracujacych jako ginekolog...moja kolezanka z pracy zaszla w ciaze poszla panstwowo do gina i ten jej powiedzial ze zwolnienie to dopiero po 6 tygodniu jesli bedzie taka potrzeba;/

Bo poszła panstwowo, prywatnie mają inne podejście do Ciebie ja od razu od swojego dostałam prywatny nr tel i jeżeli zajdzie taka potrzeba mam dzwonic jak coś się będzie działo albo jak będę miała jakieś pytanie. Skorzystałam dwa razy;-). Będąc w ciąży nie wyobrażam sobie chodzić panstwowo do gina ( oczywiście to moje zdanie i nie neguje tych dziewczyn które chodzą na NFZ jest to wybór każdej z nas:-))

Asha, zita123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witaj...gratuluje :-D rozgosc sie...

Tematu jako takiego nie ma , gadamy o czymkolwiek generalnie o tym co nach boli w zyciu codziennym :-D

Jak tam sie czujesz???

A dziękuję, dziękuję :-) W sumie jako takich objawów nie mam :-) Na szczęście nie męczą mnie mdłości :-) Tylko piersi bolą i mam dziwne zachcianki :-D
    Najbardziej to jestem zawiedziona, że wizyta u mojego gina dopiero na 1 czerwca :-( Tak się martwie czy wszystko będzie w porządku, bo w tamtym roku w czerwcu, już jedną ciąże straciłam :-( I wiadomo, jak to jest ... Teraz ten lekki stres.
    Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu :-) Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować :-)

A Ty, jak się czujesz ? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A czemu suwaczka nie masz?

A już robię :-) Tylko muszę się naumieć :-D

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka77 wrote:
    A dziękuję, dziękuję :-) W sumie jako takich objawów nie mam :-) Na szczęście nie męczą mnie mdłości :-) Tylko piersi bolą i mam dziwne zachcianki :-D
    Najbardziej to jestem zawiedziona, że wizyta u mojego gina dopiero na 1 czerwca :-( Tak się martwie czy wszystko będzie w porządku, bo w tamtym roku w czerwcu, już jedną ciąże straciłam :-( I wiadomo, jak to jest ... Teraz ten lekki stres.
    Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu :-) Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować :-)

A Ty, jak się czujesz ? :-)

A czemu dopiero w czerwcu?

Ja tez nie mam objawow zadnych tylko brzuch mnie boli, nic poza tym :-) z tym martwieniem to chyba sie trzeba przyzwyczaic ze juz sie bedziemy martwic teraz calyczas :-/ ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka77 wrote:
    Ale chyba nie ma co się zamartwiać za wczasu :-) Żadnego plamienia nie miałam i nie mam, więc chyba na razie nie panikować :-

Do 1 czerwca jakoś czas zleci a na wizycie zobaczysz już pięknie bijące serduszko :-) a wcześniej to się będziesz stresowala że nic nie widać.

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka77 wrote:
    A już robię :-) Tylko muszę się naumieć :-D

Mozesz najechac na ktorys suwak z dziewczyn to cie przezuci na strone odrazu albo na necie znalezc...jak juz tam zrobisz suwak i bedziesz miala link na forum to trzeba go wspisac w ustawieniach...spolecznosc...w to puste okno na samym dole :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Bo poszła panstwowo, prywatnie mają inne podejście do Ciebie ja od razu od swojego dostałam prywatny nr tel i jeżeli zajdzie taka potrzeba mam dzwonic jak coś się będzie działo albo jak będę miała jakieś pytanie. Skorzystałam dwa razy;-). Będąc w ciąży nie wyobrażam sobie chodzić panstwowo do gina ( oczywiście to moje zdanie i nie neguje tych dziewczyn które chodzą na NFZ jest to wybór każdej z nas:-))

Wlasnie wlasnie dlatego mam nadzieje ze moj bedzie czlowiekiem :) chodze prywatnie :)

‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ