Różne wyniki BETY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie mi jeżeli się na tym znacie... Jestem bardzo przewrażliwiona nt tej ciązy ponieważ poprzednią straciłam. mam problem bo nie wiem czy moja beta dobrze przyrasta. spójrzcie proszę i się wypowiedzcie co sądzicie
16.06 wynik 1090
18.06 wynik 2473
20.06 wynik 4443
23.06 wynik 8423
a dodatkowo wyszłedł mi wynik THS 5,710 .... proszę powiedzcie co o tych wynikach sądzicie... -
Moje wyniki bety to:
1715, a po 72h 3216. (ok. 14-16 dpo) wg kalkulatora to jest poniżej normy... bardzo mnie to zmartwiło
Prawda jest taka że ja nie tylko się martwię. Jestem po prostu przerażona że to jest bardzo źle...
dziewczyny czy któraś miała podobnie?? napiszcie coś proszę bo tu zwariuję...Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Majeczko kalkulator zakłada sytuację idealną czyli piękny książkowy wzrost, rzeczywistość bywa inna i czasami mniejszy wzrost nie świadczy o problemach z z ciążą, druga sprawa to to czy badania były wykonywane w tym samym labo bo to też wpływa na wynik, nie martw się na razie, ewentualnie jeśli masz możliwość powtórz betę dwukrotnie w ciągu 48 godzin, trzymam kciuki niech Fasolka sie mocno trzyma
Majka86 lubi tę wiadomość
-
dziękuję Ci za ciepłe słowa!!! naprawdę tego potrzebuję chociaż i tak bardzo się martwię. badania robiłam w tym samym laboratorium. Chcę je powtórzyć ale dopiero mogę w poniedziałek i środę żeby było co 48h, a to jeszcze tyle czasu... wizytę mam dopiero na 8 lipca więc jeszcze dłużej
po roku starań w końcu się udało i tak bardzo bym chciała żeby było wszystko dobrze, żebym nie musiała się martwić... (no wiem wszystkie tego chcemy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 19:21
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Tak was czytam dziewczyny i myślę tylko o tym, że ja żadnej bety jeszcze nie robiłam
Czy jest to konieczne na pierwszej wizycie ciążowej u gin'a ?
Tzn, przed wizytą ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 19:44
-
Majka, nie martw się, ważne że jest przyrost Jestem najlepszym przykładem że czasem przyrosty nie są książkowe a mimo wszystko z dzidzią jest ok (jestem już po badaniach genetycznych, maleństwo rozwija się książkowo )
Naprawdę, dziewczyny, nie załamujcie się tylko na podstawie wyników z bety.Majka86, zulka-m lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy bo sie wystraszylam. Moja beta to 406 a pp 48h ppddkoczyla do 1353. Czy to nie za duzo? W siatce centylowej jest ppwyzej sredniej ale daleko od maxa. Naczytalam sie o zasniadach i zespole downa i teraz sie martwieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
saprist88 wrote:Majka, nie martw się, ważne że jest przyrost Jestem najlepszym przykładem że czasem przyrosty nie są książkowe a mimo wszystko z dzidzią jest ok (jestem już po badaniach genetycznych, maleństwo rozwija się książkowo )
Naprawdę, dziewczyny, nie załamujcie się tylko na podstawie wyników z bety.
Naprawdę staram się myśleć pozytywnie, ale tyle się naczytałam, że teraz przeróżne myśli przychodzą mi do głowy. Najgorsza jest ta bezradność
Ale bardzo dziękuję za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:58
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Majka86 wrote:Naprawdę staram się myśleć pozytywnie, ale tyle się naczytałam, że teraz przeróżne myśli przychodzą mi do głowy. Najgorsza jest ta bezradność
Ale bardzo dziękuję za wsparcieMajka86 lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:Dlatego mówimy Ci, że wszystko bedzie dobrze, bo jak przeczytasz to dużo razy to bedzie Ci choć odrobinę lepiej i spokojniej, zajrzyj też do pamiętnika Ity, bo tam też się cuda działy i mnóstwo nerwów miała a teraz jest ok
Będę to czytać codziennie aż do wizyty u gin, czyli 8 lipcaBeta 2.01 - 4120 (19dpo)
Majka, ja czytałam że czasami jest tak, że na początku są bliźniaki, oboje wytwarzają bhcg i dosyć szybko jeden się wchłania lub obumiera, więc przyrosty nie są już książkowe, bo wyjściowa jest większa. U Ciebie nie są tak bardzo małe, podobne jak u mnie były.
Głowa do góry i postaraj się nie stresować aż tak (wiem, łatwo się mówi...) bo to Twojej dzidzi nie pomagaMajka86 lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny. Bardzo proszę o Waszą pomoc, gdyż nie mogę sobie poradzić z interpretacją wyniku beta hcg. Jestem w 6 tc. W 4tc zrobiłam betę, aby potwierdzić ciążę, gdyż na usg nie było jednoznacznie tego widać i wynik był 1401,00. W dniu wczorajszym zrobiłam progesteron i betę, aby sprawdzić czy ciąża się dobrze rozwija i wynik mam 21 845,00. Czy możecie mi odpowiedzieć czy ciążą rozwija się prawidłowo? Dodam , że niestety do lekarza idę dopiero 5 sierpnia bo jest na urlopie i niestety bardzo się martwię. Bardzo proszę Was o pomoc
-
Cześć Dziewczyny,
nie wiem czy wątek jeszcze żyje, ale mam sprawę/pytanie.
jestem w połowie 6 tc, tydzień temu w pon. bHCG - 377, w środę - 879, w czwartek zaczęłam plamić i lekarz kazał powtórzyć bHCG w piątek - 540.
stwierdził, że to niedobrze, ale należy poczekać i miałam powtórzyć po weekendzie. Zrobiłam, więc dziś i bHCG wyszło 849.
Któraś z Was miała do czynienia z takim spadkiem i wzrostem ?!
Nano
.................................
starania od 2014
2 nieudane IUI
2015 ciąża pozamaciczna, uszkodzony jajowód.
2016/2017 - 3xHSG - bez poprawy,
Słabi żołnierze partnera,
Generalnie kupka nieszczęścia
Sierpień 2018 punkcji- długi protokół
15.10 - crio transfer -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie, co jeśli pierwsza beta to 97,7 a druga 132,6? Byłam u lekarza wykluczył ciążę pozamaciczna I biochemiczna. Na usg jest coś co przypomina pecherzyk. Dziś mam powtórzyć betę a w poniedziałek usg. Strasznie się boje.ostatnio miałam już biochemiczna. ..
-
A ile czasu minęło między badaniami ? I oba były robione w tym samym laboratorium?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny