Różne wyniki BETY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOvu się nie sugeruj przy zaburzonych cyklach i przsunietych owulacjach... wg tego powinnam byc juz po porodzie a tu jeszcze 5 tygodni przede mna Gratuluję, beta jak znalazł, dobrze przyrasta. Do gina na USG zgłość się około 7 tygodnia ciąży, to zobaczysz już i fasolkę i będzie biło serduszko. Chodzenie wcześniej tylko stresuje dziewczyny, bo widac tylko pecherzyk, denerwuja sie zeby nie okaal sie pusty, albo nie ma jeszcze bicia serduszka bo za wczesnie i zyja niepotrzebnie w strachu.
Pismak lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ide w czw bo zarejestrowalam się na początku sierpnia bo chciałam po @ sprawdzić czy wszystko ok nie wierzyłam ze sie uda a tutaj niespodzianka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 20:39
Suzy Lee lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Mam wynik bety to 147,4 mIU/ml to chyba znaczy że jest ok ?
Pismak lubi tę wiadomość
-
Pismak idziemy "łeb w łeb" Ja cykl zaczęłam wprawdzie 05.08., ale owulację miałam też 23.08. i pierwsze dwie kreseczki zobaczyłam 03.09. a pierwszą wizytę u ginekologa mam tak jak Ty 12.09.
Także będziemy się dzielić wrażeniami w czwartekPismak lubi tę wiadomość
-
Paulina1986 wrote:Pismak idziemy "łeb w łeb" Ja cykl zaczęłam wprawdzie 05.08., ale owulację miałam też 23.08. i pierwsze dwie kreseczki zobaczyłam 03.09. a pierwszą wizytę u ginekologa mam tak jak Ty 12.09.
Także będziemy się dzielić wrażeniami w czwartek
No to super W takim razie mocno trzymam kciuki i byle do czwartkuPaulina1986, Emcia123 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dobrze rozumiem dziewczyny? Kobieta która ma cykle np 25 dniowe i wcześniejsza owulacje bedzie miała mniejsza bede niz kobieta mająca cykle 30dniowe?
Na chlopski rozum wg norm bety licząc od dnia ostatniej @ ta która ma mniejsze cykle ma " młodsza ciaze" czyli taka beta zawsze wyjdzie niższa niz w tych dłuższych cyklach? -
mozesz miec dobry wynik, wielki nie jest, ale zagniezdzenie moze trwac do 12 dni... w takim przypadku hormon bylby u Ciebie wytwarzany od paru tylko dni, stad nie wysoki wynik. tak czy siak w ciazy jestes na pewno:-) powtorz bete za dwa dni! ja aby uniknac stresu zrobilam bete raz ale za to w 6tyg:-) i tak polecam ja robic...
-
Pola lola wrote:Hej, dobrze rozumiem dziewczyny? Kobieta która ma cykle np 25 dniowe i wcześniejsza owulacje bedzie miała mniejsza bede niz kobieta mająca cykle 30dniowe?
Na chlopski rozum wg norm bety licząc od dnia ostatniej @ ta która ma mniejsze cykle ma " młodsza ciaze" czyli taka beta zawsze wyjdzie niższa niz w tych dłuższych cyklach? -
Witam Was kochane Wczoraj zrobiłam betę i wyszła 8,28 w 12dpo lub 9dpo bo nie wiem czy owu dobrze zaznaczył mi owulkę. Oczywiście mega zadowolenie ale teraz siedze i schiżę że ta beta jest chyba za mała. Co o tym myslicie? Bo mimo że czytam posty i normy niewiele mi to mówi - chyba panikuje
-
nie wiadomo kiedy byla implantacja... polecam zawsze poczekac dluzej zanim sie zrobi bete... oblicz kiedy maksymalnie pozno mogla byc ovu dodaj 12 dni max implantacji i kolejne 2 na wytworzenie hormonu... czyli dzien ovu plus 14 dni... a jak chcesz zaoszczedzic kaski to ovu plus 16dni i powinien wyjsc test domowy. wtedy masz juz na bank 25mIU hcg... i najwyzej po 48hzrob bete...
-
ja również chciałam poczekać ale takie mam zalecenia lekarza żeby sprawdzać z krwi bo test nie zawsze wyjdzie a ja muszę wiedzieć wczesniej zanim odstawię duphaston.