Różne wyniki BETY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynicole511 wrote:miesiączke miałam 3.12.13 , owulacje około 16.12.13 boję się ze jest za niskie
Ja miałam 4.12 okres, owu 17.12, więc jestem dzień po tobie
Beta też robiona 11.01 wynosiła 6531.6, ale najlepiej sprawdzić przyrost po 48h jak się masz stresować -
Witam kochane :)Mam pytanko o przyrost bety,
W dniu 10 stycznia beta wynosiła 8,28 a dziś odebrałam wyniki i wynosiła 86,14 , czy mogłybyście mi pomóc oszacować tydzień ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 13:08
martuska507 lubi tę wiadomość
-
Martynika wrote:A nie masz norm laboratoryjnych wydrukowanych przy wyniku? ciąża wcześniutka, pewnie z 4-5 tydzień.
Dziekuję za info -
Uff, 5 dni temu beta 92 dzisiaj 525 więc chyba dobrze. Dziewczyny odkryłam ciekawy kalkulator przyrostu Bety HCG. Jedyny minus tego kalkulatora jest taki że można zaznaczyć pierwszy poziom beta hcg dopiero 14dpo. Mnie pokazał że mam przyrost w normie. Jestem trochę spokojniejsza. Tutaj podaję link do kalkulatora : http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
-
nick nieaktualnyCześc dziewczyny !! :)Jestem tu nowa i mam pytanie
Cykle mam zazwyczaj 31 dniowe ostanią miesiączkę miałam 9.12.2013 r
6.01.14 zrobiłam test odziwo pozytywny więc poszłam na badanie z krwi i :
09.01.2014 b-hcg - 67,96 mlU/ml
13.01.14 dzisiaj b-hcg - 339,60 mlU/ml
Czy ten przyrost jest prawidłowy?? W środę mam zamiar powtórzyc b-hcg ...
Martwie się że coś jest nie tak bo niby mieszczę się ale w dolnych granicach i nie wiem czy z fasolką bedzie wszystko ok
Prosze o pomoc !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 22:19
-
nick nieaktualny
-
Eva Damy rade:*
mi w ciągu tygodnia beta urosła z 295,5 do 402 ale wierzę że będzie ok bo coś widać było na Usg potrzebujemy czasu
Nadzieja umiera ostatnia..
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc sluchajcie w piatek beta 67,31 dzisiaj 103,70 czy to dobrze kobieta z kliniki ktora dawala mi wynik i porownywalysmy z piatku mowila ze dobry najwazniejszy jest przyrost i nie liczyc procentow bo kazda kobieta jest inna i inny poziom hormonow ma myslicie ze ma racje wizyte u gin mam dopiero za dwa tyg
-
nick nieaktualny