Różne wyniki BETY
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety u mnie sprawdziło się najgorsze słaby przyrost bety plus krwawienie diagnoza puste jajo samoistne poronienie plus zabieg łyzeczkowanie w 7 tc dodam że również silny ból podbrzusza
-
Cześć Dziewczyny,
robiłam betę 23 dnia po owulacji i wyszła 3106, 25 dnia po owulacji (po 47.5h) wyszła 6084. Użyłam tego kalkulatora, który wrzucałyście i podobno jest ok, ale nie jestem do końca pewna co mam tam wpisać w okienku ilości dni po owulacji - 23 czy 25... -
Ja też już jestem po jednym poronieniu,
teraz mam schiza bo wiem że jeszcze na lekarza za wcześnie i chodzę do tydzień sprawdzać betę.
w zeszłym tygodniu:
13 dpo 77,5
16 dpo 382,4
w tym tygodniu
24 dpo 9140,9
26 dpo 15945,6
Ja wiem że niby powyżej 9000 przyrost zwalnia ale chyba potrzebuję od was słowa otuchy czy dobrze rośnie...
-
Witam,
Bardzo proszę o pomoc. Wiem, że beta ma przyrastać o min. 66% u mnie niestety tak się nie dzieje. Pierwsza robiona w szpitalu wynosiła 2830, z kolei druga wykonana po 48h w prywatnym już laboratorium wynosi tylko 3521.. To oznacza, że ciąża jednak nie rozwija się prawidłowo? To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża. Bardzo proszę o jakieś wskazówki -
Dokładnie. Ja w poprzedniej ciąży pozamaciznej miałam w piatek 147,1 a za tydzień w piatek 324... także to od razu skazane było na poronienie, ale z tego co widzę, to bety baaardzo się różnią i faktycznie każdy wynik lepiej konsultować z lekarzem prowadzącym. Ja swoje oba wyniki będę mieć dzisiaj wieczoram, nie chciałam znać wcześniej by się nie nakręcać. WSZYSTKO W RĘKACH BOGA...Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
wizyta niestety dopiero w poniedziałek, bete też najwcześniej mogę wtedy zrobić. W szpitalu powiedzieli, że widać pęcherzyk ale nie potwierdzą na razie, że ciąża jest żywa. Trafiłam tam z bólem z prawej strony. Nie plamie nie krwawię. Profilaktycznie biorę no-spe.
-
Byłam dzisiaj na USG, lekarz nie bardzo brał pod uwagę wyniki bety, wpisał je sobie tylko w kartę. Zrobił USG, jest pęcherzyk, nie ma zarodka, ale w gratisie jest torbiel na jajniku 3,5cm.. Dał jeszcze max 2 tyg na ewentualny rozwój. Niby stwierdził, że ciąża może mieć dopiero koło 5 tyg i on tego jeszcze nie przekreśla. Zapisał duphaston, witaminki i kazał czekać... Jestem załamana Nie wiem czy jest sens się jeszcze łudzić w ogóle