Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszamanka dokładnie, jeszcze musiałam je poobcinac, bo by się różne folie, graty itp załapały w kadr xD przykro mi, że fałszywy alarm:( aczkolwiek - póki nie ma @ to wiesz, jeszcze nic straconego. Jeśli jednak to nie ten cykl, to będę trzymała kciuki za najcudowniejszy prezent urodzinowy
-
Hej dziewczyny! Ale misie i króliczki Wam skaczą po suwakach u mnie po staremu wczoraj mieliśmy pierwszą wizytę w klinice w Katowicach i bierzemy się do roboty! Całuję Was wszystkie :*24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Wszamanka Totoro dobrze mówi, póki @ nie ma jest nadzieja, a jak i tym razem się nie uda to życzę Ci najpiękniejszego prezentu urodzinowego pod słońcem
Bu, jak dawno Cie nie było Bierz się do roboty, bierz, żeby i Tobie Misie i Króliczki skakały po suwaczku
Witamy się z Manią w 27tc jeszcze 13!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 08:27
-
Dopóki nie ma @ jest maleńka nadzieja
Bu kochana miło Cię czytać :* wierzę że nie zasiedzisz się w tej klinice. Dobry plan plus nastawienie i się uda mocno trzymam kciuki.
Ja mam 8 tyg do planowanego cc. Chyba zaczynam już panikować. Mija ten czas strasznie szybko.Nasz cud ❤ Lilianna
-
Mnie znowu dziś coś pobolewa i kłuje w okolicach szyjki (a przynajmniej takie mam wrażenie) A do poniedziałku jeszcze tyle czasu... Zwariuję
Lilianap to Ty z góry masz zaplanowane cc? Nie chcesz rodzić SN, czy masz jakieś przeciwwskazania?
8 tygodni szybko zleci Mi też zostało 13Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 12:39
-
Rany, mi ostatnio tak czas zapitala, że nie wiem co się dzieje już 31. tc Też mi się już lekka panika momentami załącza. A jeszcze tylu rzeczy nie mamy! W lutym kupujemy łóżeczko, ja jeszcze nie mam nic do szpitala, stanikow do karmienia, żadnych pieluszek, pampersow i kosmetyków dla małej za to ubranek coraz więcej xD ale już wystopowałam xD
-
Ja nie mam jeszcze dwóch koszul do karmienia i cyckonoszy do karmienia
Kosmetyki nabyłam na promo 2+2 w Rossmannie, resztę dokupiłam już po promo, część zamówiłam przez neta, dla siebie rzeczy higieniczne teżm akcesoria dla małej itd Pieluszki też już mam 2 paczki, jedna dla noworodków od 2-5kg, a druga 3-6kg
Z ubrankami też wystopowałam, starczy to co mam bo nie wiadomo co będzie dobre a co nie
Już bym chciała urodzić i nie chodzić w stresie ciążowym... Osiwieje niedługo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 13:20
-
Bu, obyś nie zabawiła w klinice na długo:)
Ależ ten czas leci, dopiero czekałyście na wizyty serduszkowe a tu zaraz zacznie się odliczanie dni do końca:)
A u mnie już bez nadziei, wczoraj zaczęło się plamienie, nie wiem czy dzisiaj nie zmieni się w przedwczesną @.. Ale za to czeka mnie za miesiąc cudowny prezent urodzinowy;) A jak nie to za dwa miesiące prezent na urodziny dla męża;) A jak nie to potem czekamy do lipca, bo w czerwcu jedziemy na wyczekiwany urlop.Totoro lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Pewnie że bym wolała chociaż próbować sn. No ale niestety siła wyższa. Dysplazja stawu biodrowego nie ma szans by moje biodro wytrzymało poród. A nie mam zamiaru po porodzie wylądować na stole by mnie drugi raz nastawiali. Składali mnie w dzieciństwie a jak wiadomo takie operacje jeśli się udają to tylko raz.
Boję się tego cholernego cc i rekonwalescencji po nim
Nie mam nic do szpitala. Pieluszek mam tylko 2 małe paczuszki. I w ogóle nie wiem co u mnie w szpitalu wymagają bo na ich str nic nie pisze wózek kupujemy w lutym.
A żeby tego było mało samochód nam się zrypał. Cały rozrząd poszedł i jakieś rolki. Co raz ciekawiej się robiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 14:35
Nasz cud ❤ Lilianna
-
Lilianap rozumiem Nie martw się, moja koleżanka na drugi dzień po cc już normalnie smigala więc może wcale nie będziesz przykuta do łóżka
Co do samochodu, to zawsze psuje się w nieodpowiednim momencie
Kurcze cały czas niepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu Mój gin nie odbieraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 14:45
-
No właśnie ja mam wrażenie że raz mnie kłuje coś w pochwie, raz gdzieś w okolicy jajników. Nawet jak po schodach wchodziłam to czułam to kłucie. Zobaczymy czy wszystko ok w poniedziałek na wizycie
-
Wszamanka grunt to pozytywne nastawienie.
Lilianap nie będzie źle, kilka moich znajomych miało cc i szybko się pozbierały
Co do auta to bardzo znajomy temat - nam się rozsypalo w najgorszym momencie, akurat jak nam się nałożyło ubezpieczenie za nie, niespodziewana dopłata za roboty w domu itp.
Feeva nie martw się kluciem, też takie miałam i też od razu myślałam o szyjce, a na wizycie okazało się, że wszystko ok.
-
A ja co miesiąc przelewem na osobne konto po 50 zł i ubezpieczenie i przegląd są mi niestraszne
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
Samochód zawsze znajdzie najlepszy moment xD
Wszamanka my też cały czas odkladalismy z wyprzedzeniem na różne nadchodzące wydatki, żeby potem nas nie zaskakiwaly, ale odkąd się budujemy, wszystko idzie w dom, ostatnio np. wszystkie nasze oszczędności... no i w Lilę teraz jeszcze
-
Ehhh, też bym wolała oszczędności na dziecko przeznaczać.. ale może już niedługo
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄