Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie dziewczynki!
melduję szybko co u mnie i uciekam bo padnięta jestem.
u mnie cycuchy nadal bolą, doszedł ból podbrzusza - @ przyjdzie zapewne jak w zegarku, bo już tak u mnie było.. Niby wydaje mi się że ten ból troszkę inny niżnormalnie na @ , ale zapewne tylko mi się wydaje. nie chcę się nakręcać. to mój 25dc, wg mnie 12 dpo. do testu 3 dni, o ile nie powitam wcześniej szanownej Pani Małpy prosze trzymajcie kciuki, bo to juz coraz bliżej
witam Lulu i gratuluję
i witam wszystkie zaciążone które nas owiedziły ) czekamy na wiruski!!
buziole
basia7777 lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Hej, dziewczyny, jeszcze żyję . Jedno oko już mi odpuścili, bo się ładnie zabliźniło, więc już tylko prawe mi torturują, ale podobno jest nieźle, więc wizytę kontrolną mam na 17 marca dopiero. Do końca roku jeszcze na siebie chucham, bo się musi zabliźnić wszystko po zabiegu, a potem (jeśli nic się nie stanie) mogę już wracać powoli do normalności. Nareszcie .
A swoją drogą tym razem miałam niezłe cyrki przy tym laserze, bo mnie @ dopadła i prawie zemdlałam xD. Już mnie chciały babki gdzieś kłaść albo do domu odsyłać, bo takie miałam świetne ciśnienie, ale się nie dałam i udało mi się dokończyć zabieg . Za to okulistka miała pompę i cały czas mnie ze śmiechem pytała, czy pamiętam, żeby oddychać . Ale podobno się to zdarza przy laserowaniu, bo nacisk na gałkę oczną powoduje zmiany ciśnienia - a do tego doszła @ i brak powietrza w poczekalni, więc nie mogło się to skończyć dobrze .
U mnie na razie 10dc i chyba wyczuwam nadchodzącą owulkę, ale znając mój organizm to może być wszystko, więc pewnie sobie jutro przytestuję, żeby się upewnić, czy faktycznie się zbliża - chociaż nie wiem, czy jest sens, bo mąż się w tym miesiącu napalił i już sam z siebie działa (widocznie post mu posłużył xD). Oby mu tylko zapału i sił do końca wystarczyło ;P.
Przepraszam, że tylko tyle piszę, ale już mam mroczki przed oczami - tyle tego napisałyście przez ten tydzień . A tak w ogóle to gratuluję, Lulu . Trzymam kciukasy za Was i zdrówka życzę, kochane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 13:35
Kala lubi tę wiadomość
-
Jezuuuuuuuu beta 166,7 jestem w szoku! Dzwoniłam do lekarza przyrost dobry. Mam brać duphaston 3x dziennie po 2 tabletki.
Nie mogę w to uwierzyć!wszamanka, żabka04, Bu, zita123, Kagura, magda sz lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Basiu, trzymam kciukasy, bo raczej po tych zastrzykach to już dzisiaj nie byłaby taka duża ta beta, prawda???
Normalnie niedługo będę wróżyła Chociaż mój mąż zawsze powtarza, abym nie krakała, bo zawsze co powiem to się spełnia (do tej pory w tym złym znaczeniu), ale może w końcu worek mikołajkowy się rozsypie
Czy przy tych lekach i w tym dniu można stwierdzić, że to już początek ciąży??? -
Tak. Beta z poniedziałku jedynie mogła świadczyć o pregnylu dlatego musiałam zrobić po dwóch dniach jeśli rośnie to już ciąża a nie pregnyl. Według tabeli to 2-3 tydz.ciąży.... Nie mogę dalej w to uwierzyć. Gin mi dał spora dawkę duphaston ale pewnie się zabezpiecza. Czytałam że większa dawka nawet jeśli jest przypisana to nie wpływa źle na ciążęhttps://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
Basia, gratulacje!!! Wysylaj wiruski ))
Kagura fajnie że dalas znać co u ciebie.
Chwalcie się dziewczyny która kiedy testuje
Ja się waham czy w pt czy dam radę wytrzymać do SB jak sobie pierwotnie zalozylam...♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKagura żyjesz bo ja się martwilam
U mnie dobre wieści przyszły wyniki badań z labo genetycznego odnośnie: mutacji genu mthfr, V Leiden, protrombiny i wyniki prawidłowe!!!!! W zaleceniach pisze ze stosować acard lub podobne oraz heparyne w razie krzepliwosci krwi. Cieszę się ale jestem w czarnwj dupie!!!
2.12 na 10:55 wcisnelam się do gina niech powie co robić bo my na pewno i niech sprawdzi jak tam czy jest ok.
Kiedyś mi się śniło że robiłam badania i była data 2.12 czyżby to ten magiczny dzień w moim cyklu???? -
Żabka super wieści♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Lulu gratulacje!!!
Kagura - dobrze, że wszystko coraz lepiej, trzymaj się tam!
Basiaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! YEAH!!!!!!!!!! Tak się cieszę!!!!!!!!!!
A u mnie... hm...Cycki dalej bolą, ale chyba troszkę mniej za to... chyba dostałam Dziś 22. dc a ja mam plamienie, najpierw było brązowe, teraz czerwonobrązowe... Nie ma to jak regularne miesiączki, 3 miesiące, 3 miesiące, 22 dni...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basia!!! Gratulacje:) Wreszcie jakiś GROSZEK u nas zawitał!!!
Kagura dobrze wiedzieć, że jesteś.
Totoro bratnia duszo u mnie 19dc dzisiaj i taka @ przyszła, że masakra....
Żabka dawaj dawaj24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞