Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
kupilam test apteczny. Tylko teraz boję się go zrobić, żeby nie zobaczyć jednej kreski I nie wiem czy jest sens teraz wieczorem, ale też nie chce rano tak przed pracą, bo gdyby jednak były dwie, to bym sie w pracy w ogóle nie mogla skupić i nie byloby czasu żeby z mężem razem się pocieszyć z tego..
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyWszamanko zrób rano.
Dziewczyna z innego wątku pisała że w wieczornym moczu jest mniej hormonu.
Kochana jak wyjdą dwie kreski to znajdziesz czas na myślenie jak zrobić niespodziankę mężowi np. Kupić Smoczek, skarpeteczki czy nawet zorganizować miły wieczór. A dzień w pracy jakoś szybciej zleci będziesz fruwac:-)
Ja sama siedzie i stwierdzam że się boje zrobić kolejny test żeby się nie rozczarować
Z drugiej strony wszamanko co ma być to będzie.
Trzymam kciuki pisz rano co tam wyszło:-) -
Kurcze dziewczyny, kibicuję mocno!!!!!!
Ja się już nie mogę wizyty doczekać... Tylko boję się, że moja gin będzie chciała najpierw zająć się kwestią infekcji, potem znowu próbować najpierw z luteiną, potem z czymś tam, albo nie daj Boże nic ze mną nie będzie działać, tylko skupi się na wynikach męża najpierw... A ja chcę już...
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTotoro no infekcje trzeba wyeksmitowac
Przypomnij może jej już już to przerabialiscie i czy nie można jakoś szybciej???
Może:
Weź leki na infekcje i w tym samym czasie mężem niech się zajmie:-)
Jak się infekcja wyprowadzi to ciebie w obroty niech weźmie ale innym sposobem:-)
Totoro trzymam kciuki Będzie dobrze pisz tu nam relacje hihi -
Żabka, Wszamanka czekam na pozytywne wieści znowu jakieś emocje na forum się pojawiły
Totoro oby w końcu jakieś konkrety u Ciebie były, mężem na pewno trzeba się zająć! Trzymam kciuki żeby wizyta była owocna
Jutro ostatnie ❤️ dające nadzieję w tym cyklu i zabieram we wtorek żołnierzyki w tygodniową delegację! Hehe, więc zobaczymy co to będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 21:19
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Wszamanka to zależy od testu. Mi jedne po kilku godzinach nic nie pokazywały a inne tak więc tutaj nie powinnaś brać tego pod uwagę. Zależy pod jakim kątem leżał, czasami jest tak ze przechodzi barwnik z pierwszej kreski na drugi dołek i z tąd ten bladzioch.... Ale i tak trzymam kciuki bo zawsze nadzieja jest!https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się normalnie boję zrobić testa:-)
Mam wrażenie nic z tego nie wyszło. Brak boli nawet @ tzn dzień się jeszcze nie skończył. Ale jajniki dają o sobie znać.
Dziwny cykl.
Przetrzymam was chyba dzisiaj i zobaczymy co jutro dzień nam przyniesie.
No chyba że wymiekne to napisze:-) -
Zatestowałam rano i niestety tylko jedna kreska, bez najmniejszego cienia drugiej no ale @ na razie nie mam, choć w zdecydowanej większości cykli jak przychodzi to z samego rana, i temp póki co nie spada. Za długi ten cykl był żeby się udało, może w następnym będzie szczęśliwiej
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
Wszamanka trzymam kciuki za kolejny cykl
Żabka ja też miałam wątpliwości bałam się strasznie jak czekałam na tą drugą bete, ale nie ukrywam jak wieczorem lerzalam w łóżku to czułam w dole brzucha że jest taki ciężki i mi ciągnął więc było coś innego niż zawszehttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualnyDziewczyny jutro dzień spodziewanej @ czy ja mam jutro zaprzestać brać dupka czy brać a @ może się pojawi?!
Basiu no te niby bóle @ to u mnie się pojawiają chwilkę i przechodzi bardziej jajniki mi dają znać.
No ale każda jest inna i ma inaczej:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj siknelam na test i wysikałas jedna kreche!
Więc albo za wcześnie albo nic z tego.
Nie będę już sikać tylko poczekam co się wydarzy. Ja mam cykle jak w zegarku więc dzisiaj musi niby przyjść @.
Potem na betę polecę jak nie przyjdzie jej bardziej wierzę -
Żabka, trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła!
Wernerka, zaglądasz tu jeszcze, co u Ciebie?
Basiu, w którym tygodniu ciąży Ty jesteś?
Mnie dopadł zupełny brak energii, do tego stopnia że zignorowałam dzwoniący telefon, bo to pewnie człowiek chciał przyjść zamontować parapet i klamkę na które już chyba drugi miesiąc czekam, a mi się nie chce przemieszczać na budowężabka04 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄