Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję Basiu:-)
Nie nastawiam się co ma być to będzie. Zdaje się na los.
Chociaż nie ukrywam że radość byłaby przeogromna bo ziscily by się plany i marzenia a i życzenia:-)
Dobrze Basiu że ciebie lekarz poinformował mi nic nie mówil. Dziwni ci lekarze.
Tylko że ty trafilas na konkretnego:-)basia7777 lubi tę wiadomość
-
Witam serdecznie kolezanki oczekujace malutkiego cudu (czego Wam zycze jak najszybciej).
Ostatnie dni spedzilam na czytaniu Waszych postow i wynajdowaniu w sobie nowych,cudownie urojonych objawow oczekiwanej ciazy Zeby nie zanudzac,mam juz dwoje dzieci ale o ich pojawieniu sie dowiadywalam sie zawsze dopiero w 10tyg ciazy (nieregularne cykle). Teraz jestem szczesliwa posiadaczka 28-dniowego cyklu ,nie szczedzilismy sobie z M czulosci w grudniu w oczekiwaniu na spelnienie Bozonarodzeniowego cudu.Przytulanka w swiateczne dni Ostatnia @ mialam 12.12 a spodziewam sie kolejnej jutro wczoraj wieczorem test ujemny a z kolejnym czekam. Objawow ciazowych mam tyle,ze z checia podziele sie z Wami. Od bolesnych piersi od tyg po drazliwosc,hustawki emocjonalne,temp 36,8 ,obrzmiale wrecz fioletowe krocze i swedzenie...
Od nadmiaru objawow juz glupieje a jednak test nie potwierdzil.
Kiedy wg Was powinnam wykonac kolejny,zeby sie nie stresowac daremnie a zeby byl wiarygodny?kazdy kolejny cykl zbliza nas do Ciebie -
Żabka, super!!!!! Zaciskam kciuki!!!!!!!
Wernerka witamy! Trudno mi się wypowiedzieć co do testowania konkretniej niż "poczekaj jeszcze parę dni i powtórz", bo tak naprawdę to wiem po sobie, że to, że miałam 1387239857 cykli 28 - dniowych nie znaczy, że kolejny nie przyjdzie jednak po 35 - 38 dniach;/ Sama swego czasu przy każdej takiej obsuwie testowałam ile wlazło, z wiadomym efektem, niestety, jednak już się przekonałam, że jak się bardzo chce, to na złość każdy cykl przebiega inaczej (za każdym razem z objawami ciąży, oczywiście;D).
Tak czy inaczej trzymam bardzo mocno kciuki, żeby to był TEN cykl:) Pisz jak się sprawy potoczyły:)żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka, super że pęcherzyk pękł, czyli coś do przodu! Teraz trzymać kciuki i cierpliwie czekać. Totoro oby @ przyszła w określonym terminie, albo wcale z wiadomych powodów, czekam aż wszystkie trzy z Wszamanką zatestujecie:D u mnie 13 dc dzisiaj zaczął się śluz płodny i ciągle działamy. Ostatni cykl naturalnie, kolejny jeśli się nie uda to następny w Invicie ze stymulacją.
Kagura, bo zaczynam się o Ciebie martwić! Daj znać co u Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:31
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
dzis termin @ zaszalalam rano z testem ,ktory uparcie wmawia mi,ze ciazy nie ma jedynym pocieszeniem jest fakt,ze @ wciaz nie ma
zabko nie moge zrobic zadnych badan oprocz testowania sie bo nie mieszkam w Polscekazdy kolejny cykl zbliza nas do Ciebie -
nick nieaktualny
-
Ja próbowałam wcześniej nie ukrywam ale chciałam zobaczyć ta druga kreche choć raz:-) no i była hehe. Potem sprawdzałam czy bleknie po dwóch dniach czy nie całkiem możliwe że może już pokazać Ci jedna kreskę bo pregnyl się wypłukal ale za kilka dni jak pokaże się bladzioch to wtedy masz pewnośćhttps://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eee tam, Żabka, mam nadzieję, ze wino będzie musialo jeszcze długo na Ciebie poczekać
żabka04 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie Basiu nie!!!!!
Wrrrrrrrr
Osikalam jeden patyk i wyszła jedna kreska nawet cienia nie było!!!
I teraz bądź mądrym albo za szybko, albo nie ma fasolki i będzie @ a na pewno nie ma pregnylu już wypadową ze mnie.
Już nie sikam czekam do 12.01
Ahhhh -
nick nieaktualny
-
Żabka, dobrze że teraz jedna kreska a potem będą dwie, a nie na odwrót
żabka04 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny