Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem tu w sumie nowa, ale chciałam dodać otuchy.
Mój syn ma 4 lata. Starałam się o niego 2,5 roku... Mam PCOS i wówczas endometrioze drugiego stopnia, co wykazała laparoskopia. Lekarze mówili, że nie zajdę w ciąże, jeśli nie zaczną leczyć endometriozy. Ja jednak nie chciałam się zgodzic, po laparoskopii w koncu miałam regularny okres i teraz miałam byc wprowadzona w stan menopauzy?!?!?! nie było mowy nie zgodziłam się. Moja ukochana doktorowa przepisałam mi Glucophage i zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu z tym lekiem. Teraz jestem w drugiej ciąży (6tydzien) mimo PCOS I Endomentriozy, i znów zaszłam w pierwszym cyklu z glucophage... Tak więc głowa do góry dziewczynyElvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Doczytam dziewczyny was póżniej bo tak na szybko piszę
Basiu tak przypomnialam mu o dupku tak zapobiegawczo Gdybym mu nie powiedziała to nic bym nie dostała. Ahhhh lekarze dobrze że od was cos się dowiem to mądrzejsza jestem.
Zalecenia 2x1 od 0401.2016
Basiu kiedy spr czy jest fasolka????
12.01 ma przyjść niby @ -
nick nieaktualnyDoczytałam....
Paula uffff to masz przygody . Współczuje
GRATULUJĘ!!!!
Dasz radę. Zdrówka i nudnej dalszj ciąży życzę
Elfiona witam sie
GRATULUJĘ!!!!!
Super dzieki że wpadłaś i zostawiasz nadzieje
Fluidków nam tu trzeba posmarkajcie trochę!!!!
Dziewczyny ja siedzę i rozmyślam kiedy testować, czy się udało itd. ale jednak poczekam 7.01 mam wizytę zobaczymy czy pękł .
30.12 był zastrzyk jajcory czułam 30 i 31.12
Mam nadzieję że tak bo bóle miałam nie ziemskie!
Choć głupia ja się naczytałam w necie że mogą nie pękać po zastrzyku
Nie wiem co sobie myśleć.
Cieszę się że jest te forum .Lżej na sercu nie Totoro?!
Ja to się już uzależniłam od was hihihi
Totoro widzisz jest OK a teraz Luuuuuuuuuz !!!!!!!!!
-
Elfiona, witamy! Miód na serce ten Twój post kochana! Chcemy więcej takich Wszystkiego dobrego i "nudnej" ciąży:) Odwiedzaj nas jeszcze i zdawaj relacje;)
Żabka, w rzeczy samej:) Teraz luz i byle do wizyty:) A póki co to czekam na okres, jutro pewnie będzie, bo mam strasznego doła dziś, najchętniej zaszyłabym się pod kocem i nie wychodziła do ludzi.
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny, przywróciłyście mi trochę nadziei;) według OF jestem 8 dni po owulacji, chociaż to takie szacowanie na oko bo 3 dni nie mierzyłam temp w czasie urlopu. Mam nadzieję że z testowaniem wytrzymam do niedzieli:)
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Żabka tak już widziałam fasolke jest i bije serduszko
A powiec jaka dawkę dostałaś pregnylu?
Czy ty przy poronieniach bralas dupka czy nie? I czy sprawdzałas sobie progesteron wtedy?
Bo może się okazać że narobisz się badań itp.a to się okaże że to tylko progesteron jest za małyhttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Basia, to musiało być niesamowite przeżycie usłyszeć serduszko tak małej istotki niech maleństwo rośnie zdrowo i nie daje Ci się zanadto we znaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:12
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyBasiu
Pregnyl dostałam 10 tys j. W jednym zastrzyku.
Pytałam kiedy ja mogłabym spr czy Zafasolkowalam hihi bo 12.01 powinna być @
Cieszę się że widziałaś swoją fasolke i wszystko ok.
Teraz ci mogę życzyć nudnej ciąży i szybkiego nudnego porodu kochana:-)
Ale się cieszę z twojej fasolki:-)
Wcześniej brałam dupka tak naprawdę w trakcie ronienia i nie badalam progesteronu bo żaden lekarz nie mówił żeby zbadac. Dupek wtedy nic nie zadziałał bo praktycznie było po wszystkim za późno.
Co do badań już nie robię. To co zrobiłam to i tak dużo i wszystko wyszło pozytywne łącznie z kariotypami
Powiem ze myślałam o progesteronie bo w ostatnim cyklu miałam 13 oczytajac forum dziewczyny mają większy więc.....
Teraz biorę od 3.01 wieczorem już wzięłam mam nadzieję że pomoże:-)
Dziewczyny musicie mnie na ziemię sprowadzić!!! Świruje
Siedzę rozmyślam i głupiej że nic z tego nie wyjdzie jajcory bolą raz na jakiś czas, brzuch wczoraj wieczorem bolał jak na @. Może nic z tego nie będzie.
Jeszcze ta wizyta jutro cieszę się ale mam stresa
Staram się myśli rozwiewac ale to samo mnie nachodzi. Mam wrażenie że nic z tego nie będzie nawet cyrki mnie nie bola:-(
Kagura???? Żyjesz?
-
Żabka, to jakby co to byłby dzień różnicy między nami:) Ja @ mam dostać 11 (oby nie przyszła:) )
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnySuper wszamanko
Co ty nie przyjdzie mówię ci hihi
Ja tak myslalam żeby w niedzielę testować ale to się okaże po jutrzejszej wizycie. Czy wogole pękło?!
Wtedy kupie testa....
Tylko ja nie wiem czy nie za szybko po tym zastrzyku czy nie będzie wynik fałszywy? -
7 dni po zastrzyku miałam bóle żołądka i czułam że łapie mnie choroba a to było zagnieżdżenie
Test robi się ok 12-14 dni po zastrzyku, ale jeśli chcesz wcześniej wiedzieć tak jak ja idź na bete ale wyniku nie bierz wogole pod uwagę bo pokaże ciążę dopiero po 2 dniach powtórz jeśli podniosła się to znaczy że się udałohttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
pamiętaj żeby się lekarza zapytać kiedy najlepiej testować. Ja też w niedzielę planuję. Ale nie wiem czy w piątek się nie złamię...
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny:-)
Dziś jest 7 Dzień po zastrzyku.
Ja wczoraj miałam rewolucję żołądkowa po golabku. Aż mąż nie dowierzał że taka mam jazdę w jelitach. Jem je od dwóch dni i jakoś mi nic nie było. Wieczorem zakluł mnie dość mocno jajnik.
Ale dobra może sobie wkręcam.
Zobaczymy....
Ja mam cykle 26 dniowe więc chyba pójdę na betę albo poczekam do dnia @.
A czy dupek może wydłużyć cykl? Czy jak ma przyjść @ to będzie po mimo brania dupka???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 12:01
-
nick nieaktualny
-
Wszamanka, Żabka, trzymam kciuki dziewczyny!!! Rany jak ja bym chciała przeczytać, że się udało
U mnie póki co cisza, 22. dc, cieszę się, bo może się troszkę wydłuży wreszcie. Byle nie do 3 miesięcy jak wcześniej -_- Tylko, żebym wizyty nie musiała przekładać, bo się niecierpliwię...żabka04, Bu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny