USG KIEDY WIDAĆ??
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie usg w 6t +2dni zarodek ma 6mm, serduszko bije, wszytko oj jak na ten etap ciazy- sters byl ogromny podczas badania, ale jak zobaczylam migoczacy punkcik mega szczescie:)
Majka86, Izzy lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
ja też dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, ale niestety widać tylko pęcherzyk - nie było jeszcze serduszka. Następne usg mam mieć za 3 tygodnie. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu. Kurcze chciałabym już wiedzieć że wszystko jest ok.Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
nick nieaktualny
-
Martusiu bardzo mi przykro w sumie ciezko cos komus w takim momencie powiedziec, jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze nie masz na to wplywu a stres i nerwy moze tylko pogorszyc wiec chyba lepiej jak podejdziesz do tego z mysla ze to niezalezne od ciebie i postaraj sie cieszyc ze jestes w ciaze a zycie przyniesie co ma w planiie... Trzymam kciuki, pamietaj ze nerwy i stres Ci tylko wiecej szkody narobia niz pomoga
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Martusiu bardzo mi przykro w sumie ciezko cos komus w takim momencie powiedziec, jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze nie masz na to wplywu a stres i nerwy moze tylko pogorszyc wiec chyba lepiej jak podejdziesz do tego z mysla ze to niezalezne od ciebie i postaraj sie cieszyc ze jestes w ciaze a zycie przyniesie co ma w planiie... Trzymam kciuki, pamietaj ze nerwy i stres Ci tylko wiecej szkody narobia niz pomoga
Dziękuję bardzo..Staram się wierzyć że wszystko jeszcze może być dobrze..
BasiaPelasia powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekolada
w 9 tygodniu jesteś, 8 zakończyłaś a obecnie jesteś w 9 tym przez 7 dniczekolada wrote:A w zasadzie możecie mi powiedzieć jak powinno się prawidłowo mowic.
Mam już skończony 8tydzień ciąży, więc powinnam mówić, że jestem w 8 tygodniu czy w 9....bo trochę zgłupiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 19:51