USG KIEDY WIDAĆ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa o ciąży dowiedziałam się dokładnie tydzień temu, zrobiłam już dwa razy betę i ładnie wzrosła. Do lekarza idę w poniedziałek, będzie to dokładnie początek 6 tygodnia. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że może będzie już serduszko
-
Ja w czwartym tygodniu jak pierwszy raz zrobiłam badanie z krwi miałam 73, na początku piątego (po 4 dnach) już 615, lekarz powiedział że wyniki są bardzo dobre. Po kolejnych 4 dniach beta była już 3700, więc chyba Twoja jest dobra, poza tym z tego co wiem wartość nie jest tak ważna jak przyrost
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 14:12
Asoeek113 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ircia, no właśnie, zazwyczaj przy cyklach dłuższych niż 29-30 dni jest opóźnienie w widoczności. Ja miałam 33-34, a ten ostatni to owulacja dopiero w 29-30 dc była, więc 2 tygodnie później niż wg książkowego cyklu 28 dni. No i tak też na USG wyszło.
-
Matkapolka wrote:Hej dziewczyny
Mam pytanie beta 31.10 to 412,02.10 to 998. Ostatnia @ 28.09
Denerwuje się ginekolog był dziwny powiedziała ze nic nie widzi. Mam jutro powtórzyć betę
Bardzo mnie zdenerwowala .
.5t2d
Spokojnie ja tez bylam w 5tyg i nic nie bylo widac oporcz pęcherzyka pójdziesz na następna wizytę i zobaczysz serduszko. -
Dziewczyny.. bylam w czwartek u gina wg usg i miesiaczki bylam wtedy w 6 i 1 tygodniu ciazy... widac bylo tylko pecherzyk a serduszka nie...kolejna wizyte mam 21 listopada... czy to normalne ? Nie mam krwawien bolow itd
-
Spokojnie, to jeszcze wczesnie, na nastepnej wizycie juz na pewno bedzie wszystko widac i piekna migajaca kropeczke;)
Ja ide w poniedzialek i bedzie to wg bbf 6t4d, wiem ze serducha nie zobacze ale dla mnie wiadomosc ze pecherzyk jest w dobrym moejscu da mi wiele spokoju, nastepna wizyta po tygodniu.
Glowa do gory;) jesli nie ma plamienia to jest ok.
W pierwszej ciazy zaczelam plamic tydzien po pozytywnym tescie i plamilam tak 3 tyg a ciaza rozwijala sie bardzooo powoli, serduszka nie zobaczylam. Wiec jak nie masz plamienia to nie ma sie czym martwic;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Hej dziewczyny ja byłam w 4 tyg i 3 dn u lekarza i tez na początku badania prawie nic nie było widać lekarz stwierdził że ciąży nie ma a za 2 sekundy jednak znalazł pęcherzyk...byłam trochę skolowana ale teraz wizyta 6t.4dn.wiec mam nadzieję że będzie dobrze wszystko. Chyba zmienię lekarza a tak pozatym tydzień przed @ lekarz powiedział ze ciąży na 100% nie ma a beta wyszła 54 w tym dniu
-
mrówa u mnie w 6t2d tez nie bylo widać jeszcze serduszka, zobaczyłam je dopiero na kolejnej wizycie i był to juz 8t2d. Czasem tak jest ze albo ciaza młodsza, albo słabszy sprzet albo po prostu dzidzia tak ma. Czekaj cierpliwie będzie dobrze. Dodam ze u mnie nie bylo kolorowo bo w 5 tc trafiłam do szpitala z krwawieniem a później pomiędzy wizytami plamiłam a jednak dzidziuś jest i wszystko ok. jeśli u Ciebie nie ma niepokojących objawów tym bardziej mozesz sie nie zamartwiać! Pozdrawiam cieplutko!!!
-
StyczniowaNadzieja wrote:mrówa u mnie w 6t2d tez nie bylo widać jeszcze serduszka, zobaczyłam je dopiero na kolejnej wizycie i był to juz 8t2d. Czasem tak jest ze albo ciaza młodsza, albo słabszy sprzet albo po prostu dzidzia tak ma. Czekaj cierpliwie będzie dobrze. Dodam ze u mnie nie bylo kolorowo bo w 5 tc trafiłam do szpitala z krwawieniem a później pomiędzy wizytami plamiłam a jednak dzidziuś jest i wszystko ok. jeśli u Ciebie nie ma niepokojących objawów tym bardziej mozesz sie nie zamartwiać! Pozdrawiam cieplutko!!!
Dzieękuję za otuche ja na swoim lekarzu wymusilam zeby mi przepisal duphaston niemial obiekcji ...stwierdzil ze lepszy wyzszy progesteron niz nizszy. moj strach wynika z tego z w moim otoczeniu dziewczyny czeto ronia 2 ciaze.. i sie boje zwyczajne.