USG KIEDY WIDAĆ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny w czwartek mam wizyte u gina. Bylam u niego w 4tyg ciazy lecz jeszcze nic nie bylo widac. Myslicie ze teraz w 7 tyg zobacze juz bijace serduszko? Nie moge czekac dluzej. Choruje na nadczynnosc tarczycy i nusi zlecic mi badania krwi a mieszkam w irlandii wiec to nie jest tutaj takie proste.
-
W 7 tygodniu już powinnaś zobaczyć bijące serduszko ale jak nie zobaczysz to nie panikuj. Czytałam wiele wątków na takie tematy i są kobietki co zobaczyły dopiero w 8 tc choć ja widziałam już w 5t5d. Będzie dobrze
Jak na Irlandię to i tak nieźle, że na kolejną wizytę umówił Cię na 7 tydzień a nie 12Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Aniolkowa mama dziekuje za odpowiedz. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Dzis zrobilam jeszcze jeden tescik i bardzo wyrazne kreseczki. Ja do gina umawiam sie prywatnie wiec dlatego moge isc w kazdej chwili. O to ze jest ciezko chodzilo mi bardziej o testy z krwi. Tutaj placi sie za to straszne pieniadze. No ale mam nadzieje ze bede miala lepiej bo dzis zlozylam papiery na medical card.
-
Całkowicie rozumiem Twój problem z badaniami krwi, również mieszkam za granicą, także są baaardzo drogie i na KAŻDE trzeba mieć skierowanie. Nawet na głupią morfologię. Masz jakieś podstawy żeby bać się tego badania? Jesteś po przejściach? Jeśli nie to szkoda nerwów! Będzie dobrze i usłyszysz serduszko.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam w czwartek u ginki, widać było narazie tylko pęcherzyk 3,24mm ale ani zarodka ani serduszka...powiedziała, że to jeszcze wcześnie i może nie być widać, żeby się nie denerwować na razie...ale ja i tak się stresuje z powodu przykrych przejść z poprzednią poronioną ciążą ehh ;( powtarzam bete co 48h, ale wiecie jak to jest,jak już się zobaczy serduszko to piękne uczucie
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa, w dodatku po raz pierwszy w ciazy(5t4d) w sobote mam pierwsza wizyte u ginekologa. Czy to nie za wczesnie? Lekarz doradzil,ze mam przyjsc pod koniec tego tygodnia,dlatego ide. Sama zaczekalabym z tydzien. Boje sie,ze pojde i nie zobacze,a raczej nie uslysze jeszcze nic...;/
-
K27 może tak być,że jeszcze nie zobaczysz serduszka,ale tym akurat absolutnie się nie stresuj bo to jeszcze wcześnie. Z drugiej strony może być już coś widać, zależy kiedy była owulka i maleństwo się zagniezdzilo. W każdym bądź razie na pewno zobaczysz już pęcherzyk i może zarodek,trzymam kciuki!!
K27 lubi tę wiadomość
-
Groszka wrote:Ja na pierwszej wizycie byłam 5t6d, widziałam pęcherzyk z zarodkiem bez serduszka. Ogólnie ginekolog powiedziała, że jest odrobinę młodszy niż pokazuje data ostatniej miesiączki. Czekałam 10 dni, 7t1d wg ostatniej miesiączki i biło piękne serduszko a tak się stresowałam tym czekaniem. Maleństwo większość nadrobiło i gina kazała się nie martwić, podobno często się to zdarza na tak wczesnym etapie.
Wiedziałam, że wszystko będzie w porządku.