USG KIEDY WIDAĆ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Larysa wrote:Amelia25 gratuluję ja zaraz wychodzę do lekarza... boję się i cieszę zarazem, jestem bardzo ciekawa . Dziś mam 6 tydzień i 2 dni, będzie serduszko?
U mnie było w 6t1d więc myślę że też usłyszysz:) Powodzenia trzymam kciuki i koniecznie daj znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 18:10
Amelia25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZorganizowana:) wrote:Kochane,jestem nowa:)mam 4t i 3dc tak sie zastanawialam kiedy do lekarza i mysle czytajac to wszystko ze chyba przeczekam jeszcze 2 tygodnie:)
Nowamamusia, szansa zawsze jest ale nie martw sie jesli nie bedzie, sama sie stresowalam nie wiadomo jak na 1 wizycie -
Cześć dziewczyny, ja mam wizytę na dzisiaj, czekałam ponad miesiąc a dzisiaj jestem w 3 tygodniu i 6 dniu ciąży. Jak myślicie lekarz w ogóle coś zobaczy?
Nie wiem czy zgadzać się na ewentualne USG. Czy to jakoś nie zaszkodzi "grzebanie tam" w tak wczesnej ciąży. Beta hcg przyrasta prawidłowo2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1
Synek czeka na rodzeństwo
-
Ja wg BBF zaczynam właśnie 6tc, ale nie jestem tego na 100% pewna, bo po kilkunastu cyklach porażek pozwoliłam sobie na takie rozluźnienie, że.. Nie wiem kiedy miałam okres ostatnio xD Ale mam silne przypuszczenia
Wczoraj HCG całkowite 3776, jutro jadę na drugie. Dzwoniłam do mojego lekarza dzisiaj, nastawiałam się na wizytę w przyszłym tygodniu, ale kazał przyjść już w niedzielę. 6t3d, mam nadzieję, że coś zobaczymy, a może nawet usłyszymy
Dobrze, że jutro piątek i potem weekend, bo w pracy ciężko mi usiedzieć
Nie wiem dziewczyny, jak wy możecie się tak zamartwiać, ja mam tylko kolorowe myśli w głowie
Katrina, jak to? Zapisałaś się na wizytę zanim jeszcze zaczął Ci się ciążowy cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 22:25
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
hej dziewczyny:) miałam iść do lekarza 27 stycznia dopiero (8tc) ale w związku z tym ze pracuje w przedszkolu, a dzieciaki przynoszą różne choroby...ostatnio dziwna wysypka wyglądająca jak rumień... to wybieram się w następnym tygodniu, to będzie 7 tydzień więc mam nadzieje ze już wszystko będzie dobrze widać
-
Hej dziewczyny!
Byłam wczoraj na USG jestem w 5t5dc lekarz nie zobaczył zarodka. Strasznie sie martwię, mam przyjść za tydzień. Chyba zwariuje do tego czasu ! W głębi serca łudzę sie, ze za tydzien juz będzie ten zarodek, ze sie rozwinie. Miałam trochę problemów zdrowotnych dlatego to wywołuje jeszcze większy niepokój. Powiem Wam szczerze,ze ta ciąża jest bardzo stresując albo ja tak wyjątkowo panikuje.Ollien -
Zorganizowana ja pracuję w szkole i też się zastanawiam kiedy iść na zwolnienie (teraz są ferie). Po feriach może ze 2 tygodnie pochodzę jeszcze (jak się będę dobrze czuła), bo ostatnio ciągle mi niedobrze... Zresztą dzieci ciągle charczą, kaszlą, kichają w te mrozy...masakra...
-
Larysa wrote:Zorganizowana ja pracuję w szkole i też się zastanawiam kiedy iść na zwolnienie (teraz są ferie). Po feriach może ze 2 tygodnie pochodzę jeszcze (jak się będę dobrze czuła), bo ostatnio ciągle mi niedobrze... Zresztą dzieci ciągle charczą, kaszlą, kichają w te mrozy...masakra...
Ja właśnie jestem przerażona tą ilością zarazków dookoła...na razie jak wracam z pracy to jestem ogromnie zmęczona i mam nasilone bóle brzucha...czekam na to usg w środę i sie wyjaśni. Nieśmiało marzę o widoku serduszka:) -
hej dziewczyny
byłam dziś na I wizycie u lekarza. Wg daty ostatniej miesiączki mam dziś 6t1d wg USG 5t2d. Niestety nie widać jeszcze serduszka lekarz powiedział, że mam się tym nie martwić i przyjść za 2 tygodnie ale ja już oczywiście jestem cała w nerwach. Czy któraś z Was też tak miała?j.