USG KIEDY WIDAĆ??
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny
na pierwszej wizycie byłam 18.01. wg OM był to 6t1d, wg usg 5t2d i nie było widać serduszka co bardzo mnie zestresowało ale cierpliwie czekałam do wizyty, którą miałam dziś rano - dziś wg OM 7t6d, a wg USG 7t1d więc różnica się prawie wyrównała i zobaczyłam nie jedno, a dwa serduszka więc ogromna niespodzianka
z mojego doświadczenia już wiem, że lepiej poczekać dłużej z pierwszą wizytą niż czekać w nerwach, że na pierwszym badaniu nic nie widać bo kosztowało mnie to sporo nerwów i bardzo się martwiłam różnicą wg OM a usg, a tu takie zaskoczenie0202oliwcia, Dodka91 lubią tę wiadomość
j. -
Gratulacje Jolka15 ! ale niespodzianka
no ja własnie też chcialam od razu lecieć do lekarza jak się tylko dowiedziała, ale stwierdziłam, że się wstrzymam, chociaz duzo mnie to kosztuje, bo jestem strasznie niecierpliwą osobą i wszystko chcę mieć na teraz
-
Cześć,
jutro pierwsza wizyta USG, będzie to 5 tydzień i 5 dni. Beta na razie ładnie rośnie, w dniu spodziewanej miesiączki 220, za dwa dni 665 a po paru dniach 3400, progesteron też w normie 140.
Nie mogę się już doczekać, czy będzie jutro coś widać, serduszko, chociaż ciałko żółte. Jestem po 2 poronieniach i strasznie się stresuję. Nigdy nie doszłam do USG.
endometrioza
06.2016 ciąża biochemiczna
09.2016 ciąża biochemiczna -
Ja bylam wczoraj. 21dni po owulacji, t51d był pecherzyk o wielkosci 0.68cm. Idealnie opowiadal wieku ciazowemu. Z pierwsza corka na tym samym etapie mialam identycznie. Teraz czekam 2 tyg na dzidziusia z serduszkiem.
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wg OM jestem w 4t5d ciąży, na USG był dziś widać tylko malutki pęcherzyk ciążowy. Byłam tak wcześnie ze względu na to, że mam wskazania do przyjmowania heparyny w zastrzykach jak tylko zajde w ciążę. Kolejną wizytę mam 8 marca, to będzie 6t0d oby już było serduszko Piękny byłby to prezent na Dzień Kobiet
karola_aa lubi tę wiadomość