W którym tygodni na pierwszą wizytę?
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela ja byłam dokładnie w 6t0dni i widziałam zarodek i serduszko, tylko, że u mnie gin stwierdziła 3 dni starszą ciąże niż wychodziło z daty miesiączki
Jak masz cierpliwość poczekaj na 6t4d bo wtedy podobno już duże prawdopodobieństwo zobaczenia serduszkaamela, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Tak chyba zrobię, bo później będę się tylko stresować i myśleć ! Ja byłam jakoś w 3t5d i jeszcze gin nic nie widział i dlatego tak mi spieszno. Ale nic czekam spokojnie jeszcze tydzień i kilka dni
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Witam. Mi gin kazał przyjść najwcześniej po terminie @. A ten za 2 dni. Jutro ide na bete i wtedy będę miała podstwę żeby iść, bo tak z sikańcem to moim zdaniem nie bardzo. Ponieważ pierwsza ciażę poroniłam to mam nie zwlekać z wizytą. dlatego pójde już za tydzień. dzis mam 3 tydz 6 dzień, jak pójdę do lekarza będzie 5 tydz. 1 dzień
-
nick nieaktualnySelena wrote:Ja poszła mod razu w 4 tc ale to chyba z ostrozności..bo raz juz poroniłam wiec wole być pod kontrolą od samego początku
i powiedz mi robił Ci ginekolog usg i było już cos widac? bo ja ide w poniedziałek z moich obliczeń wtedy bedzie 5 tydzien a ze tez raz poroniłam wiec wole isc juz, -
nick nieaktualnynezumi wrote:Witam. Mi gin kazał przyjść najwcześniej po terminie @. A ten za 2 dni. Jutro ide na bete i wtedy będę miała podstwę żeby iść, bo tak z sikańcem to moim zdaniem nie bardzo. Ponieważ pierwsza ciażę poroniłam to mam nie zwlekać z wizytą. dlatego pójde już za tydzień. dzis mam 3 tydz 6 dzień, jak pójdę do lekarza będzie 5 tydz. 1 dzień
Ja ide w poniedziałek nezumi o wtedy bede w 5 tygodniu:) -
Karolcia23369 wrote:i powiedz mi robił Ci ginekolog usg i było już cos widac? bo ja ide w poniedziałek z moich obliczeń wtedy bedzie 5 tydzien a ze tez raz poroniłam wiec wole isc juz,
karm3lka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amenada wrote:Ja chcę iść od razu żeby lekarz już miał pod kontrolą całą ciąże i przede wszystkim żeby już w 100% potwierdzić że noszę Fasolkę i oznajmić to rodzinie i znajomym
Czasem zarodka nie widać do 6 tc! -
Wlasnie. Za wczesnie to i ja poszlam ale posiew robilam to dlatego. Ale ciazy nie bylo widac druga wizyta po 3 dnuach i pecherzyk byl a za tydzien w piatek mam wizyte czasami warto poczekac ale sama wiem po sobie ze ciezkowytrzymacLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja również długo myślałam kiedy iść na pierwszą wizytę i zdecydowałam że pójdę w 7 tygodniu, dokładnie będzie to 6 tyg i 6 dni.. Mam nadzieje, że potem nie będę żałowała, że tak późno się wybrałam.. ale bardzo bym chciała usłyszeć już serduszko mojego dzidziusia