Widoczny brzuszek w 7 tygodniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Jestem w 7 tyg ciąży i wyskoczył mi brzusio, nawet spory jak stanę bokiem
U mnie w rodzinie są uwarunkowania genetyczne na bliźniaki. Moja mama jest z bliźniaków i mojej babci rodzeństwo. Podejrzewam, że może te podwójne szczęście spotkać i mnie. Niestety mieszkam w UK i tutaj na pierwsze USG mogę liczyć dopiero ok 12-16 tygodnia Powiedzcie czy którejś z was na początku wyskoczył tak brzuszek i okazało się że jest w ciąży mnogiej ? Oczywiście biorę pod uwagę, że ewentualnie mogą być to wzdęcia.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Ja zauważyłam delikatne wybrzuszenie w 8 tc. Jak wciągam brzuch to i tak troche wybrzuszenia zostaje /a miałam całkiem płaski brzuch przed zajściem/ ale faktem też jest, że wzdęcia towarzyszą mi jak nigdyI love the person I've become,
because I fought to become Her.
I'm a believer. -
nick nieaktualny
-
Witam ja jestem w 9 tyg ciazy a brzuch mam strasznie duzy to jest moja 3 ciaza ale od 1-wszej ciazy brzuch bardzo szybko mi rosl do okolo 20 tyg mialam naprawde pokazny brzuszek pozniej wszystko sie stabilizowalo rozniez jak moje niektore poprzedniczki mieszkam w UK....
Fajnie by bylo gdyby istnial watek dla mam rodzacych w wakacje lipiec/sierpien bo moglybysmy pisac ze soba regularnie i wspierac sie wzajemnie a moze taki istnieje a ja jestem nowa i swieza i nic o tym nie wiem??
Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana, w zeszlym roku bylam w ciazy blizniaczej i bardzo szybko wyskoczyl mi brzuszek (ok. 4ego tygodnia ciazy), obecnie jestem w ciazy "pojedynczej" i tez mam juz widoczny brzuszek mysle, ze wszystko zalezy od budowy ciala:) A moze wyniki bety moglyby ci wskazac ewentualnie na ciaze blizniacza? bo rzeczywiscie masz predyspozycje rodzinne
Zycze samych sukcesow i spokojnej, nudnej ciazy
patixx wrote:Witam Jestem w 7 tyg ciąży i wyskoczył mi brzusio, nawet spory jak stanę bokiem
U mnie w rodzinie są uwarunkowania genetyczne na bliźniaki. Moja mama jest z bliźniaków i mojej babci rodzeństwo. Podejrzewam, że może te podwójne szczęście spotkać i mnie. Niestety mieszkam w UK i tutaj na pierwsze USG mogę liczyć dopiero ok 12-16 tygodnia Powiedzcie czy którejś z was na początku wyskoczył tak brzuszek i okazało się że jest w ciąży mnogiej ? Oczywiście biorę pod uwagę, że ewentualnie mogą być to wzdęcia. -
nick nieaktualny