X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Widoczny brzuszek w 7 tygodniu
Odpowiedz

Widoczny brzuszek w 7 tygodniu

Oceń ten wątek:
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknij na mój, bardzo podobnie.
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f7fb163338b8d99.html#
    Magic wrote:
    oto mój brzuch :) dla mnie jest on spory bo mam porównanie co do poprzednich zdjęć swoich :)
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/990676c48aeaf759.html

przepraszam, ale nie specjalnie się okrywałam bo wiadomo ;) także mam nadzieje, że nikogo nie zgorszę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 18:20

mada_lena lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To napewno nie wzdecie :) :) :) bardzo szybko ci wyskoczyl

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie sama jestem w szoku, ale może to temu, że rok temu urodziłam pierwsze dziecko, bo w pierwszej ciąży taki brzucho to może 23/24tc dopiero miałam, ale ponoć w drugiej szybciej widać brzucho, tyle, że ja liczyłam na to, że za miesiąc będzie dopiero widać cuś już.. :) w sumie przynajmniej już puszczają w kolejkach w sklepie i ja jakoś tak bardziej ciążowo się czuję z tym brzuszkiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:30

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jaki śliczny :)
    Czyli jednak to możliwe, że w 8-9 tygodniu pojawia się brzuch, nie jestem "dziwnym przypadkiem" :)
    xpatiiix3 wrote:
    No to i ja się pochwalę w skończone 8 tygodni, ale Wasze mniejsze od mojego są chyba, u mnei na razie 74 w talii, a ja już mam wysadzony taki... i nie sądziłam ,że to tak szybko będzie... plus dodam ,że to nie wzdęcie...

j181mu.jpg

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można, można :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, a na pewno tam tylko jedno dzieciatko? ;)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no lekarz w czwartek ogólnie ledwo znalazł dzidziusia :P ale tylko jedno widziałam :P hehe nie no gdzie nie możliwe, jeden pęcherzyk był tylko w jajniku, chyba, że jednojajowe by były, ale gdzie tam :P w piątek na dobrym sprzęcie usg będę miała, więc zobaczymy, ale raczej nie, skoro w czwartek było widać jednego :P a i mam macice wyczuwalną nad spojeniem już, także chyba mocno powiększona jest temu bebzun mi wyskakuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 07:10

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam brzuch i bez ciazy heheheheh

Wiola25 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh ja zrzuciłam :P miałam płaściutki, a tu pyyyk :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    Ja tez ostatnimi dniami zauwazylam ze podbrzusze mi cos uroslo.
    Niestety nigdy nie mialam plaskiego brzuszka wiec tj u napewno wielu z was ciaza nie bedzie tak idealnie zauwazalna...
    Dlatego postanowailam w koncu wziasc sie za siebi3 i dla zdrowia maluszka i mojego zaczac cwiczyc... by ladnie w lecie moc prezentowac brzuszek a nie pelno tluszczu...
    Buziaczki

Ps.
    mieszkam w Bristolu i rowniez mnie wq... ze usg i tzw beta jest tu oddalana na pozniejszy termin, dlatego znalazlam polskiego gi ekologa i niemoge sie doczekac gdy poczatkiem kwietnia zobacze dzidzie, o ile do tego czasu nic sie nie zmieni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slonecznego weekendu dla przyszlych mam :)

• Viviana Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Pati słodki masz ten brzuszek już.
    Ja jestem szczupła i też mi lekko widać, choć bardziej przez wzdęcia :)

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana no fajnie tak już czuje się bardziej ciążowo ,dzięki mojej piłeczce :) Twój też niedługo wystrzeli :)

Karolina a to możliwe, bo te powłoki brzuszne się rozluźniają ponoć od hormonów i jelita wypycha do góry, ale niedługo pewnie też i u Ciebie pojawi się typowy ciążowy brzuń :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 12:40

Viviana lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż miło popatrzec :) Bergo bardzo podobny ;))) ja mam zmienny bo to zaleźy co i ile zjem. A jak u Was wagowo? Bo u mnie skoczył 1kg... boje sie ze to duzo :(

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jakoś 1 marca na wadze 63,9 było, a w czwartek 62 więc -2kg :)

inuzia, Yari lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow, jestem w szoku apropos waszych brzuszków! ogrooomne jak na 7 tydzień.

Ja jestem w pierwszej ciąży, w 11 tyg. i na razie schudłam 4 kilo (z czego 3 schudłam bo byłam na diecie jak jeszcze nie wiedziałam że zaciążyłam ;) ). No ale dalej to 1 kg mniej. Brzucha nie widać w ogóle, ale się cieszę, bo przynajmniej nie muszę kupować ciążowych ciuchów :)

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah, poczekaj, jeszcze się brzuch pojawi i ciążowe spodnie się przydadzą ;)

u mnie, chociaż to trzecia ciąża, brzuch płaski i nie mogę się doczekać kiedy się choć trochę wybije :)

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Evik Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg ja jestem dopiero w 6 tyg ale nie wstawie zdjecia bo az sie wstydze!:D Mam wielki brzuch ktorego nie da sie pod niczym schować, Chociaz do szczuplych nie naleze to brzuch zawsze mialam nie zbyt duzy. Byc moze u mnie to wzdęcia ale on nie maleje w ogole:)

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheheh to tak jak u mnie

• Bergo Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik nie świruj i pokaż brzuch. W ogóle mam propozycję, żebyśmy raz na dwa tygodnie wrzucały zdjęcia brzuchów. Zobaczycie, że potem będzie fajna pamiątka :) Nie oceniamy tutaj urody, figury itd tylko podziwiamy ciążowe brzuszki, które należy dumnie prezentować :)
    Evik wrote:
    Omg ja jestem dopiero w 6 tyg ale nie wstawie zdjecia bo az sie wstydze!:D Mam wielki brzuch ktorego nie da sie pod niczym schować, Chociaz do szczuplych nie naleze to brzuch zawsze mialam nie zbyt duzy. Byc moze u mnie to wzdęcia ale on nie maleje w ogole:)

awangarda lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ