Widoczny brzuszek w 7 tygodniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zerknij na mój, bardzo podobnie.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f7fb163338b8d99.html#
Magic wrote:oto mój brzuch dla mnie jest on spory bo mam porównanie co do poprzednich zdjęć swoich
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/990676c48aeaf759.html
przepraszam, ale nie specjalnie się okrywałam bo wiadomo także mam nadzieje, że nikogo nie zgorszęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 18:20
mada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie sama jestem w szoku, ale może to temu, że rok temu urodziłam pierwsze dziecko, bo w pierwszej ciąży taki brzucho to może 23/24tc dopiero miałam, ale ponoć w drugiej szybciej widać brzucho, tyle, że ja liczyłam na to, że za miesiąc będzie dopiero widać cuś już.. w sumie przynajmniej już puszczają w kolejkach w sklepie i ja jakoś tak bardziej ciążowo się czuję z tym brzuszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:30
Livia
Nela
Marcel
-
Jejku jaki śliczny
Czyli jednak to możliwe, że w 8-9 tygodniu pojawia się brzuch, nie jestem "dziwnym przypadkiem"xpatiiix3 wrote:No to i ja się pochwalę w skończone 8 tygodni, ale Wasze mniejsze od mojego są chyba, u mnei na razie 74 w talii, a ja już mam wysadzony taki... i nie sądziłam ,że to tak szybko będzie... plus dodam ,że to nie wzdęcie...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no lekarz w czwartek ogólnie ledwo znalazł dzidziusia ale tylko jedno widziałam hehe nie no gdzie nie możliwe, jeden pęcherzyk był tylko w jajniku, chyba, że jednojajowe by były, ale gdzie tam w piątek na dobrym sprzęcie usg będę miała, więc zobaczymy, ale raczej nie, skoro w czwartek było widać jednego a i mam macice wyczuwalną nad spojeniem już, także chyba mocno powiększona jest temu bebzun mi wyskakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 07:10
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny,
Ja tez ostatnimi dniami zauwazylam ze podbrzusze mi cos uroslo.
Niestety nigdy nie mialam plaskiego brzuszka wiec tj u napewno wielu z was ciaza nie bedzie tak idealnie zauwazalna...
Dlatego postanowailam w koncu wziasc sie za siebi3 i dla zdrowia maluszka i mojego zaczac cwiczyc... by ladnie w lecie moc prezentowac brzuszek a nie pelno tluszczu...
Buziaczki
Ps.
mieszkam w Bristolu i rowniez mnie wq... ze usg i tzw beta jest tu oddalana na pozniejszy termin, dlatego znalazlam polskiego gi ekologa i niemoge sie doczekac gdy poczatkiem kwietnia zobacze dzidzie, o ile do tego czasu nic sie nie zmieni... -
nick nieaktualny
-
Viviana no fajnie tak już czuje się bardziej ciążowo ,dzięki mojej piłeczce Twój też niedługo wystrzeli
Karolina a to możliwe, bo te powłoki brzuszne się rozluźniają ponoć od hormonów i jelita wypycha do góry, ale niedługo pewnie też i u Ciebie pojawi się typowy ciążowy brzuńWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 12:40
Viviana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
wow, jestem w szoku apropos waszych brzuszków! ogrooomne jak na 7 tydzień.
Ja jestem w pierwszej ciąży, w 11 tyg. i na razie schudłam 4 kilo (z czego 3 schudłam bo byłam na diecie jak jeszcze nie wiedziałam że zaciążyłam ). No ale dalej to 1 kg mniej. Brzucha nie widać w ogóle, ale się cieszę, bo przynajmniej nie muszę kupować ciążowych ciuchów -
Omg ja jestem dopiero w 6 tyg ale nie wstawie zdjecia bo az sie wstydze! Mam wielki brzuch ktorego nie da sie pod niczym schować, Chociaz do szczuplych nie naleze to brzuch zawsze mialam nie zbyt duzy. Byc moze u mnie to wzdęcia ale on nie maleje w ogole:)
-
nick nieaktualny
-
Evik nie świruj i pokaż brzuch. W ogóle mam propozycję, żebyśmy raz na dwa tygodnie wrzucały zdjęcia brzuchów. Zobaczycie, że potem będzie fajna pamiątka Nie oceniamy tutaj urody, figury itd tylko podziwiamy ciążowe brzuszki, które należy dumnie prezentowaćEvik wrote:Omg ja jestem dopiero w 6 tyg ale nie wstawie zdjecia bo az sie wstydze! Mam wielki brzuch ktorego nie da sie pod niczym schować, Chociaz do szczuplych nie naleze to brzuch zawsze mialam nie zbyt duzy. Byc moze u mnie to wzdęcia ale on nie maleje w ogole:)
awangarda lubi tę wiadomość