X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Widoczny brzuszek w 7 tygodniu
Odpowiedz

Widoczny brzuszek w 7 tygodniu

Oceń ten wątek:
  • Magic Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis stradznir wydelo i wygladam wprost rewelacyjnie :) moja mam smieje sie ze wygladam jak w polowie ciazy :) choc moja mama tez tak miala wiec u mnie to genetyka :)) strasznie sie tylko obawiam zeby za duzo nie przybrala bo to nic dobrego nie przyniesie :) takze raz na 15 dni bede sie wazyc i wrzucac zdjecia mojego brzusiunia ;) juz go kocham.
    PS. Bergo to cudowny pomysl ja juz na komputerze zalozylam folder :)) zbieram zdjecia bo mam na ich punkcie manie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 15:15

Bergo, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic i ja mam z pierwszej ciązy fotki tydzeń po tygodniu i widać pięknie jak brzucho rośnie w bardzo szybkim tempie :)

Bergo lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziewczyny jak się umawiamy? Wstawiamy foty w tym wątku czy może zakładamy osobny- "Brzuszek tydzień po tygodniu"? Ja na pewno będę robić zdjęcia i dokumentować to dla siebie. W tym samym ubraniu, w tym samym miejscu, żeby były ładne estetyczne foty do albumu na pamiątkę :)

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo ja jestem za można tu chociaż jest wątek już taki nasze brzuszki czy jakoś tak ale tam mamuśki z dużymi brzuszkami już są hehe to w sumie można tu od malutkiego do duże robić hehe z porównaniem co tdzień ile cm w talii Nam przybyło, ja startuje z 74 cm mierzone w tamtym tygodniu, bo wcześniej się zagapiłam hehe :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam to i ja znowu w 10tc już, więc się chwalę :) Nie mogłam przekręcić zdjęcia hehe myślałam, że zaraz coś strzeli, odpuściłam no trudno :D
    2nrllc1.jpg

Bergo, okti89 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale boski :D :D :D
    xpatiiix3 wrote:
    Witam, witam to i ja znowu w 10tc już, więc się chwalę :) Nie mogłam przekręcić zdjęcia hehe myślałam, że zaraz coś strzeli, odpuściłam no trudno :D
    2nrllc1.jpg

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczęta wstawiać swoje fotencje brzuszków :D Bo czekam, a tu tak cichutko ostatnio się zrobiło .. :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie mam co wstawiac, choc zrobily mi sie dwie gorki hehehe, nie tylko brzuch ale i zoladek mi wywalilo

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Bergo Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę będzie zdjęcie :) Na rozpoczęcie 11 tygodnia. A dziś widziałam na usg jak mój maluch kopie i się wierci :D

Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo To czekamy jutro na zdjęcie :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10t 0d czyli początek 11 tygodnia

2wd3dir.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 09:36

xpatiiix3, Marzena27 lubią tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • karolcia22 Znajoma

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne brzuszki rosna ja narazie 6 tydzien wiec nic jeszcze nie widac ale mam nadzieje ze zaniedlugo zdjecie wstawie :)

• okti89 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękne te wasze brzuszki :P Patii u ciebie widać taką piłkę bo chudziutka bylaś przed ciażą. Ja troszkę prezeska mialam wychodowanego przed ciąża ale mi wszystko rośnie w zaksakującym tempie naszczęście oprócz pupy :) (nawet uslyszalam dzisiaj od męża że mam zgrabną) :PP
    Ale już niestety tylko leginsy bo już się w spodnie nie mieszcze przez ostatni tydzień przypakowalam 2,5 kg! a jem zdrowo i nie dużo bo mnie mdlosci meczą
    wieczorkiem wstawie zdjęcie z soboty jak zaczynalam 8 tydz.

xpatiiix3, Bergo lubią tę wiadomość

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo super, widać ,że się zaokrągla fajnie :)

okti no no fakt ja mam dobrą piłeczkę już :) hehe ja w poprzedniej ciąży miałam meeeeeeeeega dupsko heheh dziewczyny z klasy wiecznie po dupie mnie klepały i mówiły ,że mam murzyński tyłek taki wielki ale zgrabny eehhe patrzę, że znowu mi niezły kufer wywalać zaczyna :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne brzuszki, mnie brzusio lekko odstaje, ale w ubraniach to jeszcze nie widać. Oczywiście wyczekuje brzusia :)

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czekamy na resztę brzuszkowych zdjęć. Ja i xpatiix3 wklejamy regularnie. ;) A co z resztą?

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beda brzuszki napewno :) :) teraz jeszcze nie ma co wrzucac

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja wrzucę potem jak mi wywaliło bardziej moją zeberkę, bo już zaczęliśmy 11 tc :D

Bergo lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak Pati,ty masz co pokazac :) :) :)

• Bergo Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na to obiecane zdjęcie :)
    okti89 wrote:
    piękne te wasze brzuszki :P Patii u ciebie widać taką piłkę bo chudziutka bylaś przed ciażą. Ja troszkę prezeska mialam wychodowanego przed ciąża ale mi wszystko rośnie w zaksakującym tempie naszczęście oprócz pupy :) (nawet uslyszalam dzisiaj od męża że mam zgrabną) :PP
    Ale już niestety tylko leginsy bo już się w spodnie nie mieszcze przez ostatni tydzień przypakowalam 2,5 kg! a jem zdrowo i nie dużo bo mnie mdlosci meczą
    wieczorkiem wstawie zdjęcie z soboty jak zaczynalam 8 tydz.

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ