Widoczny brzuszek w 7 tygodniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dzis stradznir wydelo i wygladam wprost rewelacyjnie moja mam smieje sie ze wygladam jak w polowie ciazy choc moja mama tez tak miala wiec u mnie to genetyka ) strasznie sie tylko obawiam zeby za duzo nie przybrala bo to nic dobrego nie przyniesie takze raz na 15 dni bede sie wazyc i wrzucac zdjecia mojego brzusiunia juz go kocham.
PS. Bergo to cudowny pomysl ja juz na komputerze zalozylam folder ) zbieram zdjecia bo mam na ich punkcie manieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 15:15
Bergo, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No to dziewczyny jak się umawiamy? Wstawiamy foty w tym wątku czy może zakładamy osobny- "Brzuszek tydzień po tygodniu"? Ja na pewno będę robić zdjęcia i dokumentować to dla siebie. W tym samym ubraniu, w tym samym miejscu, żeby były ładne estetyczne foty do albumu na pamiątkę
-
Bergo ja jestem za można tu chociaż jest wątek już taki nasze brzuszki czy jakoś tak ale tam mamuśki z dużymi brzuszkami już są hehe to w sumie można tu od malutkiego do duże robić hehe z porównaniem co tdzień ile cm w talii Nam przybyło, ja startuje z 74 cm mierzone w tamtym tygodniu, bo wcześniej się zagapiłam heheLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
piękne te wasze brzuszki Patii u ciebie widać taką piłkę bo chudziutka bylaś przed ciażą. Ja troszkę prezeska mialam wychodowanego przed ciąża ale mi wszystko rośnie w zaksakującym tempie naszczęście oprócz pupy (nawet uslyszalam dzisiaj od męża że mam zgrabną) :PP
Ale już niestety tylko leginsy bo już się w spodnie nie mieszcze przez ostatni tydzień przypakowalam 2,5 kg! a jem zdrowo i nie dużo bo mnie mdlosci meczą
wieczorkiem wstawie zdjęcie z soboty jak zaczynalam 8 tydz.xpatiiix3, Bergo lubią tę wiadomość
-
Bergo super, widać ,że się zaokrągla fajnie
okti no no fakt ja mam dobrą piłeczkę już hehe ja w poprzedniej ciąży miałam meeeeeeeeega dupsko heheh dziewczyny z klasy wiecznie po dupie mnie klepały i mówiły ,że mam murzyński tyłek taki wielki ale zgrabny eehhe patrzę, że znowu mi niezły kufer wywalać zaczynaLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekamy na to obiecane zdjęcieokti89 wrote:piękne te wasze brzuszki Patii u ciebie widać taką piłkę bo chudziutka bylaś przed ciażą. Ja troszkę prezeska mialam wychodowanego przed ciąża ale mi wszystko rośnie w zaksakującym tempie naszczęście oprócz pupy (nawet uslyszalam dzisiaj od męża że mam zgrabną) :PP
Ale już niestety tylko leginsy bo już się w spodnie nie mieszcze przez ostatni tydzień przypakowalam 2,5 kg! a jem zdrowo i nie dużo bo mnie mdlosci meczą
wieczorkiem wstawie zdjęcie z soboty jak zaczynalam 8 tydz.