Widoczny brzuszek w 7 tygodniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wooooow mega, piękny okrąglutki brzusio, już sama się nie moge doczeać takiego hehe
A i ja tak na szybko świątecznie to mój 13 tydzień i moja zeberka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 21:22
ona20, Bergo, Strupka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No pewnie Ale to tez indywidualna sprawa, każdy ma inny brzuszek i inaczej rosnie
Ciekawe czy teraz ludzie sie tak przy porodzie lub w połowie ciąży dowiadują o blizniętach jak np jedno schowa sie za drugimxpatiiix3 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
no wiadomo , ja tez .
W ogóle ten czas teraz mi sie dłuży , juz bym chciała urodzic
Ty juz masz jedna pocieczke to masz co robic i jakos leci a ja czekam , kupuje ciuszki i doczekac sie nie moge
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 20:21
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Ojj czy ja wiem teraz mam leżący tryb życia nie mam za bardzo co robić, chociaż w sumie mam ,ale nie mogę, tam wstane przewinę czy nakarmie małego a tak to leżę większą część dnia, także też nie jest tak kolorowo, tym bardziej ,że takie przeboje od samego początku już, ale zawsze po deszczu wychodzi słonko, mam nadzieję, że nie będę musiała leżeć do samego końca i niedługo już wszystko będzie dobrze, mi czas leci bardzo szybko dzień za dniem mijają jak mrugnięcie okiem zdaje się niedawno wstałam a tu już spać trzebaLivia
Nela
Marcel
-
Witajcie! Po pierwsze gratuluję rosnących brzusiów sama swój oglądam kilka razy dziennie (12t3d ciąży). Ale mam do Was pytanie: kiedy byłam w ok 9-10 tygodniu ciąży strasznie dokuczały mi wzdęcia i zaparcia. Mój brzuch był zdecydowanie większy niż na wspomniany 10 tydzień. Teraz kiedy już mi "lżej" (chyba wiecie o czy mówię ) mam wrażenie że mój brzusio się zmniejszył. Nie ukrywam, że trochę się martwię czy wszystko jest OK. W ten czwartek 24.04 mam już badania prenatalne i wszystko się okaże.
Czy któraś z Was miała wrażenie malejąco brzucha?
-
Mnie też męczą wzdęcia, w związku z czym jak wstaję rano, to w 13 tygodniu mam prawie idealnie płaski brzuch, za to wieczorem jakby ciąża poleciała 2 miesiące do przodu Moim zdaniem nie powinnaś się martwić, jeśli miałaś brzuszek widoczny tak wcześnie, to na pewno jakąś składową stanowiły te problemy. Tak więc ja miałam podobnie a w zeszłym tygodniu na USG wszystko było ok. Powodzenia na wizycie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:02
Gosiren83 lubi tę wiadomość
-
No tak t sobie właśnie tłumaczę, tym bardziej, że przeszły mi już dolegliwości wczesnej ciąży i w zasadzie pozostały tylko brzucho-obserwacje
Ale wierzcie mi do głowy potrafią przychodzić tak głupie myśli jak np. czy w tym czasie możliwe jest poronienie bez objawów typu ból brzucha i krwawienie...Tylko tu mogę to napisać bo z nikim bliskim zwłaszcza z mężem nie mogę o tym na głos porozmawiać. Ja jestem już po jednym poronieniu w ok 7tyg. i po prostu boję się cieszyć maluszkiem zwłaszcza że ostanie USG miałam 3 tyg temu i już chciałabym wiedzieć co u niego/niej słychać
czy ktoś mnie może pier...ąć w łeb dla oprzytomnienia....plisss
pinsleepe wrote:Mnie też męczą wzdęcia, w związku z czym jak wstaję rano, to w 13 tygodniu mam prawie idealnie płaski brzuch, za to wieczorem jakby ciąża poleciała 2 miesiące do przodu Moim zdaniem nie powinnaś się martwić, w 9/10 tygodniu brzuch może być widoczny chyba tylko od takich problemów, które niestety w ciąży ma większość dziewczyn. -
Gosiren83 mam tak samo.skończyłam właśnie 9 tyg i non stop mdłości i wzdęcia a dziś nic zero objawów.rano brzuch zawsze mały a wieczorem duuużo większy.też jestem po jednym poronieniu i mimo że tydzień temu na usg serce waliło jak młot dziś mam ciężkie myśli i strach że coś się wydarzyło...bo właśnie jak poroniłam w 10 tyg to brzuch nie bolał,nie krwawiłam tylko mineły objawy temperatura spadła i tyle...
Malagosia lubi tę wiadomość