II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
iśka wrote:Rika ja też trzymam kciuki!Czekamy na wieści z dzisiejszego badania!
My mieliśmy dziś USG i wszystko ok. Na 99% chłopak! Oglądało go dwóch lekarzy Mierzy już w całości 14cm(z nóżkami).
Mam pytanko czy któraś z Was robiła test podwójny PAPP-A. Odebrałam wyniki ale nie ma niestety norm a przed wizytą rano jeszcze nie było ich. Więc nie jestem w stanie zinterpretować ich.
świetna wiadomość
Gratulacje - będzie 2 synuś
a w jakiej formie masz ten wynik?
Jaki masz wynik? -
Dziewczyny juz jutro mamy usg, prosze trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok Juz dzis w nocy mialam koszmary, tak sie przejmuje tym, ogromnie sie stresuje i martwie - mam nadzieje, ze niepotrzebnie! Dam znac jutro co i jak i oczywiscie plec o ile ja poznamy
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xcarolinex wrote:Dziewczyny juz jutro mamy usg, prosze trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok Juz dzis w nocy mialam koszmary, tak sie przejmuje tym, ogromnie sie stresuje i martwie - mam nadzieje, ze niepotrzebnie! Dam znac jutro co i jak i oczywiscie plec o ile ja poznamy
trzymam kciuki!!!!Napewno beda tylko same dobre nowinki -
Rika bardzo sie ciesze ze z Krzysiek i z jego serdyszkiem wszystko ok nasze trzymanie kciukow na forum pewnie pomoglo
Bedziesz szla jeszcze raz w czerwcu do kardiologa czy juz odpuszczacie?
Z tym kopaniem w glowice od USG odrazu przypomina mi sie jak moja Vivien sie nieodzywala jeden dzien i sie martwilam ze cis jest nie tak i postanowilam sprawdzic przez mojego domowego dopplera czy wszystko ok...
po 30sekundach szukania zaczela kopac dokladnie w tym miejscu gdzie byla glowicaRika lubi tę wiadomość
-
Rika- cudowne wiesci. Az sie wzruszylam Cos pieknego i niesamowitego.
Ja dzis tez za 2 h mam usg w imid i stresuje sie ;( Choc czuje ze bedzie wszystko dobrze!!!!
Aliorak- kciukasy mocno za cisniete. Daj znac jak po wizycie!!!
Rika - jeszcze raz ciesze sie strasznie ze jest dobrze!!!!!Rika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny