Imiona dla dzieci
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Po dobrych wynikach amnio mogę odetchnąć i zacząć cieszyć sie ciążą. U mnie drugi chłopczyk, jest juz dwuletni Jaś. Typy teraz to Filip, Olek (Aleksander) i Staś. Ale Olek przoduje. Muszę jeszcze poczytać jakie są imiona męskie. Maż chciał Gabriela, ale do mnie nie przemawia to imię.
marzenka lubi tę wiadomość
-
My już wybraliśmy imię dla dziewczynki - Alicja
Natomiast dla chłopca totalnie nie potrafię się zdecydować. Żadne nie podoba mi się na tyle, żeby nadać je mojemu dziecku na całe życie. Zastanawiam się nad imieniem Aleksander ale nie jestem przekonana na 100% -
pap86 wrote:U nas jesli tylko na polowkowym potwierdzi sie chlopiec to bedzie Wojtek pracuje w przedszkolu i kazde imie kojarzy mi sie z jakims dzieckiem na szczescie nigdy nie mialam do czynienia z Wojtkiem wiec nie kojarzy mi sie zle hehehe10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Ja jutro moze sie dowiem jaka plec dziecka. W domu mam Kacpra a teraz podobaja mi sie dla dziewczynki: Kaja, Aniela, Anastazja, Kalina, Kornelia, Lilia, a dla syna nie mam pojecia. Moj syn bardzo chce ( jesli to siostra to Kaja) a ja juz nie wiem nic.Mezowi tez sie podoba Kaja i Anastazja . Zabawnie bo caly czas wybieramy tylko dla corci a moze byc synek tez Jutro powinno sie juz wyjasnic
Dla syna to chyba: Marcel, Julian - ( maz sie nie zgodzi) ....
Ciezka sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:43
-
Maximka wrote:Carmen moze i ladne, nie wiem, alw pomyslcie jak dziecko bedzie szlo przez zycie z jakims udziwnionym imieniem ............
Osobiście wolałabym trochę udziwnione i niespotykane (ale w granicach rozsądku i estetyki, nie mam na myśli Brajana ) niż być 11-stą w klasie Anią czy 15-stym KubusiemDagn_, Snow White lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny