Kalkulator płci której się sprawdził? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja mama ma ten kalendarz w wersji analogowej (tzn. tabela na kartce) i wywrozyla mi dziewczynkę i jest dziewczynka wierzcie lub nie ale moja mama wszystkie ciąże w rodzinie wróżyła z tego kalendarza i nie zgodził się tylko jeden przypadek
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Mi w pierwszej ciąży chiński kalendarz przewidział dziewczynkę i mam córkę. Teraz pokazuje chłopca. Wczoraj byłam na prenatalnych i lekarz powiedział, że na 70 % jest chłopak...jeśli faktycznie tak będzie to chyba oszaleje ze szczęścia bo marzę o parce[/url]
-
u mnie w 2 ciazach wychodził chłopak i mam chłopcow. teraz na wszystkich wychodzi chłopak procz jednego na ktorym pokazuje dziewczynke...Lekarz mimo ze wczesnie postawil na dziewczynke... Wiem,ze nie wystarczy spojrzec tylko w kalendarz poniewaz rok 2016 jest rokiem przestepnym wtedy plec jet na odwrot tzn w kalendarzu jak jet chlopak to bedzie dziewczynka i nie patrzy sie na swoje lata obecne tylko odejmuje sie albo dodaje rok do swoich lat nie pamietam gdzies czytalam artykuł. Kalendarz chinski jest inaczej liczony niz nasz
Sylwia91 lubi tę wiadomość