X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Kalkulator płci której się sprawdził? :)
Odpowiedz

Kalkulator płci której się sprawdził? :)

Oceń ten wątek:
  • pani_mamusia Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się nie sprawdził :) Z chińskiego wychodzi, że chłopak, a będzie dziewuszka! :)

5djy9n73yf5lrnu4.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w obu ciążach się sprawdziło :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas już wiemy na 100% że się sprawdził :) ale nie ten co sam wylicza tylko ten w postaci tabelki. Pokazał dziewczynkę i będzie Basia :)

Dariaa924 lubi tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ