plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja was prosze, wezcie sie uspokojcie.
Poza tym, pisanie, ze cesarka jest super, bo "pipka" jest nienaruszona, czy, ze po cc to mozna zybciej wrocic do seksu, jest moim zdaniem po prostu troche smieszne.. rownie dobrze mozna nie zachodzic w ciaze, dziecko adoptowac - tez bedzie 'pipka' nienaruszona i tez sie nie umeczycie i nie bedziecie sie drzec podczas porodu.
Cc to operacja, powinno sie ja robic z koniecznosci. Takie jest moje zdanie. A jak ktos sie cieszy z cc z wyzej wymienionych powodow, to cos jest nie tak.
Bylas na 3 dobe w domu? Popatrz, a ja po sn,po 24 h.
Zreszta koniec tematu. Do porozumienia nie dojdziemy, bo kazda uwaza inaczej i tyle. Po co ciagnac takie rozmowy?Caramel, binka76, darra991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartika87 wrote:Skończyłaś się już podniecać swoją inteligencją? Jak tak to teraz usiądź spokojnie,oddychaj, policz do 10 i zrozum , że każdy ma prawo wypowiedzieć się na dany temat.Mialas cesarke? Rodziłaś naturalnie? No właśnie. Wiec zdanie osób które same czegoś nie przeżyły w ogóle mnie nie interesuje a zwłaszcza pań "wszystko-wiedzących na każdy temat lepiej od wszystkich ".
P.s ciesze się ze swojej inteligencji. A Mojego męża ona kręci, pipka się zestarzeje a ja ciągle będę miała coś do zaoferowania .Caramel, green, Mama-julka, binka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja uważam że facet prawdziwy nie jest z Tobą dla nienaruszonej pipki bo kobieta ma o wiele więcej do zaoferowania niż pipke a jak któraś telepie się nad nienaruszalnoscia swojej pipki jej sprawa.
Miłych snówgreen, binka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia wypisy są od 16 bo jeden lekarz jest no i niedziela. W szpitalu byli moi rodzice dzisiaj no i mieli wpaść teście ale wpadli na pomysł ze się spieszyć nie będą i przyjadą na wypis nas odebrać kurwa niedziela rodzinna.
Tym bardziej ze moge wyjść o 16,17 albo 18 mój mąż nas odbiera i jedzie na wybory bo jest informatykiem na tych wyborach a ja mam nadzieję że oni nie będą siedzieć. -
nick nieaktualnyCaramel wrote:Natalia wypisy są od 16 bo jeden lekarz jest no i niedziela. W szpitalu byli moi rodzice dzisiaj no i mieli wpaść teście ale wpadli na pomysł ze się spieszyć nie będą i przyjadą na wypis nas odebrać kurwa niedziela rodzinna.
Tym bardziej ze moge wyjść o 16,17 albo 18 mój mąż nas odbiera i jedzie na wybory bo jest informatykiem na tych wyborach a ja mam nadzieję że oni nie będą siedzieć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorsze dwie pierwsze doby położne nam mówily że dzieci przeżywają też szok i dlatego są takie rozdarte, teraz mały przesypia noc i dzień w nocy wstał tylko na karmienie. Przez dobę przybylo mu 140 g aż pani dwa razy go ważyła bo nie wierzyła
Teraz jak zasnął po 19 tak śpi a ja się wykapalam, ogolilam nogi na spokojnie i czekam na męża aż z wyborów wróci bo w komisji siedzi. Spokojniej nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:A ile pieluch Wam schodzi?
Na razie Tobie nie powiem bo w szpitalu dawali swoje pieluchy ale wiem jedno pieluchy i chusteczki będą najlepszym prezent przez najbliższy czas i jak znajomi pytają się co chcemy to pieluchy nie tam jakieś ubranka. W szpitalu mieli happy są fajnie mają wycięcie ma pepuszek ale mojemu z tyłka się zsuwaly ja używam pampersy jakby wydawało mi się ze są dłuższe z tyłu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 22:45
-
nick nieaktualnyHm ja kupiłam Dade póki co. Polozne bardzo zachwalaly. Mam tylko 2 paczki bo chce testować. Chusteczek nie chce używać. Chyba ze w trasie. Opiekowałam się kiedyś niemowlakiem i zapozyczam sprawdzony patent. W termos przegotowaną woda ciepła. Mała miseczka. I kwadratowe większe waciki. Tańsze i mniej podrażnia skórę. Ale wiadomo każdy ma swój sposób
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem zdania , że gdyby cesarka była tak bardzo zła dla dziecka i kobiety to nie była by w ogóle robiona. Wszystko ma swoje wady i zalety. I nie ma co rozkminiać bo jak ktoś bardzo wierzy w swoją racje nigdy zdania nie zmieni dopóki sam tego nie przeżyje. I tyle.
Caramel wrote:Ja jestem zdania że na darmo natura nie obdarzyła nas tak a nie inaczej żeby rodzic naturalnie i nie pisze tylko dlatego że rodzilam sn.
Jeżeli Dorota czujesz się świetnie po cesarce to tylko gratulować bo widzę jak wyglądają i się czują dziewczyny tutaj w szpitalu po cc.
Meldunek że wyniki małego nie wskazują żadnej infekcji, nenatolog po badaniu nie ma zastrzeżeń, jedynie ma zoltaczke fizjologiczna która na razie nie wymaga naświetlania. Jedynie co malucha traci na wadze na razie w normie chociaż dzisiaj po kąpieli był wazony i przytył mimo że cały czas ulewalo mu się. Nie dużo ale ruszyła waga.
Pozdrawiamy i czekamy na Was Natalia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygreen wrote:Dziewczyny, ja was prosze, wezcie sie uspokojcie.
Poza tym, pisanie, ze cesarka jest super, bo "pipka" jest nienaruszona, czy, ze po cc to mozna zybciej wrocic do seksu, jest moim zdaniem po prostu troche smieszne.. rownie dobrze mozna nie zachodzic w ciaze, dziecko adoptowac - tez bedzie 'pipka' nienaruszona i tez sie nie umeczycie i nie bedziecie sie drzec podczas porodu.
Cc to operacja, powinno sie ja robic z koniecznosci. Takie jest moje zdanie. A jak ktos sie cieszy z cc z wyzej wymienionych powodow, to cos jest nie tak.
Bylas na 3 dobe w domu? Popatrz, a ja po sn,po 24 h.
Zreszta koniec tematu. Do porozumienia nie dojdziemy, bo kazda uwaza inaczej i tyle. Po co ciagnac takie rozmowy?