plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynatalka0887 wrote:No dobra mlody sie rozpycha, widac dluzej sobie spal. Nawet czulam chuda nozke pod skora
-
nick nieaktualnynatalka0887 wrote:Ty juz jak na bombie, na kiedy masz ustalony termin?
Ja bede tak siedziec w swieta bo termin na 5 stycznia, wiec ani nie pojem pierogow z kapusta bo jakby cos to potem problem z karmieniem. Bedzie sie dzialo
a co do jedzenia to czemu nie pojesz? ja jem wszytsko jak leci spokojnie podczas porodu wszytsko przetrawisz i dopiero po porodzeni zaczyna sie produkajca mleka wiec nie odmawialabym sobie niczego na Twoim miejscu -
Myslisz? Bo ja sie boje ze najem sie takich ciezkich i wzdymajacych rzeczy a za chwile jakby mnie skurcze zlapaly i mialabym jechac rodzic to po takim jedzeniu balabym sie karmic. Polozna w sumie tez mi mowila zeby ostroznie jesc na swieta
Ale rozwarcie masz na calej dlugosci szyjki? Ja skonczylam dzis antybiotyk co dostalam po badaniu gbs i dzis mam takie zoltawe uplawy. Moze tylko chwilowe, ciekawe czy to sie wyleczylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:03
-
nick nieaktualnynatalka0887 wrote:Myslisz? Bo ja sie boje ze najem sie takich ciezkich i wzdymajacych rzeczy a za chwile jakby mnie skurcze zlapaly i mialabym jechac rodzic to po takim jedzeniu balabym sie karmic. Polozna w sumie tez mi mowila zeby ostroznie jesc na swieta
Ale rozwarcie masz na calej dlugosci szyjki? Ja skonczylam dzis antybiotyk co dostalam po badaniu gbs i dzis mam takie zoltawe uplawy. Moze tylko chwilowe, ciekawe czy to sie wyleczylo.
Kobieto nie wariujmy nie ze masz sie objesc jak pasibrzuch wszytskim jak leci:) ale wszytskiego po trochu.. trawisz jeden dzien.. nie zaleca sie jesc w czasie porodu i w ogole ale przed? czemu niby ze co? ja nie wiem.. moja polozna mowila ze nawet jak urodze to nie mam sie stosowac do tych wszytskich glupich wytycznych.. czytalam tez ciekawey artykul.. o tym wlasnie ze kobieta karmiaca powinna wprowadzac wszytsko i obserowowac dziecko.. dzieci z alergiami to najczesniej te ktore matki tak wlasnie sie pilnowaly w czasie karmienia i jadly same marchewki.. ja zamierzam pierwsze dni jasne ze dieta jalowa i potem z kazdym dniem nowy produkt.. czy tam co dwa-trzy dni... -
nick nieaktualnynatalka0887 wrote:Ty juz jak na bombie, na kiedy masz ustalony termin?
Ja bede tak siedziec w swieta bo termin na 5 stycznia, wiec ani nie pojem pierogow z kapusta bo jakby cos to potem problem z karmieniem. Bedzie sie dzialo
Ja tam jadłam wszystko nawet KFC się zdarzyło a mleka mam tyle że nie jedno dziecko mogłabym wykarmic ostatnio wyjmuje cyca z buzi małego a tak jak z sikawki leci hehe. Jedź wszystko na co masz ochotę
.
-
nick nieaktualnynatalka0887 wrote:Myslisz? Bo ja sie boje ze najem sie takich ciezkich i wzdymajacych rzeczy a za chwile jakby mnie skurcze zlapaly i mialabym jechac rodzic to po takim jedzeniu balabym sie karmic. Polozna w sumie tez mi mowila zeby ostroznie jesc na swieta
Ale rozwarcie masz na calej dlugosci szyjki? Ja skonczylam dzis antybiotyk co dostalam po badaniu gbs i dzis mam takie zoltawe uplawy. Moze tylko chwilowe, ciekawe czy to sie wyleczylo. -
Ja tez jem wszystko i nawet cole i kawy sie napije i kebab tez sie zdazal:-P Choc ostatnio troche zoladek mi szwankuje jak zjem za duzo albo za ciezko.
Bylam dzis u gina. Wszystko jest dobrze szyjka 25mm, rozwarcie sie nie zwieksza, dzidzia wysoko. Troche w mojej nerce caly czas powiekszony ukm wiec jak mnie znow zlapie atak kolki i bedzie bardzo bolec to musze na szpital isc. Ponoc bez sensu dostalam ten antybiotyk bo moze byc tak ze jak zalecze ta bakterie co mam teraz moze wyjsc inna. Generalnie juz nie musze powtarzac drugi raz gbs. Raz wyszedl pozytywnie i przy porodzie bede miala podany antybiotyk. Ogolnie jestem zadowolona i czuje przyplyw pozytywnej sily i czuje ze urodze w terminie:-)
-
Caramel wrote:Ja tam jadłam wszystko nawet KFC się zdarzyło a mleka mam tyle że nie jedno dziecko mogłabym wykarmic ostatnio wyjmuje cyca z buzi małego a tak jak z sikawki leci hehe. Jedź wszystko na co masz ochotę
.
A jak ogolnie mija pierwszy okres macierzynstwa? Dzieciatko dobrze sypia? Nie ma oroblemow z brzuszkiem? Jak ty sie czujesz jako mloda mama.
Ja sie nie moge doczekac jak bede dumnie z wozkiem pomykac:-D
-
Hej dodałam w galerii usg zdjęcie buziolka mojego synusia (z przed 2 tygodni) a w galerii brzuszków mój brzusio na dzień dzisiejszy (zdjęcie w czerwonym kimonku z opisem "Aruś") jakby był ktoś chętny sobie obejrzeć, bo mamusia pęka z dumy i musi się pochwalić
darra991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-