Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina jaki brzunio <3. Śliczne kolory kocyka ;-) oglądałam wózki co prawda w smyku nie było adamex galactic a tylko adamex pajero i pajero sport i powiem wam ze jestem zachwycona nawet się zastanawiam nad tym pajero sport tak sobie go oglądaliśmy i juz bym chciała wozić maluszka wózek jest lekki, lekko się prowadzi i skręt też ma dobry i powiem wam nawet biały stelaż na żywo źle nie wygląda :-)
    Patrzylismy też łóżeczka i mój mąż powiedział że zrobi łóżeczko małemu sam <3 i

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pajero też oglądałam, też mi sie spodobał ,ale jak nam pani przyprowadziła barlette to dosłownie ACH
    Fajny pomysł- jak umie to fantastycznie, a moze kołyskę zrobi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka jaki brzusio sliczny:-)
    I kocyk tez sliczny:-) mięciuteńki :-)

Bylam dzisiaj w gościach-duzo gości było;-) i każdy mi mówi,ze mam brzusio maly...Ze nawet jak na trzeci miesiąc...
    Jutro wstawie zdjęcie mojego,bo juz urósł...
    A ja sie przejmowałam,ze mam za duży brzuch :P
    I ze tylko brzuszek mi rośnie :P A ja przeciez mam 8kilo na plusie :D
    No to dzisiaj juz jestem troszkę podbudowana :-) Myślałam,ze wszyscy będą mówili,ze ale juz przytylam...a ile?... ze jaki brzuch wielki...
    A tu wszystko na odwrót :-)
    No i super:-)
    Jeszcze trzy i pół miesiąca...moze się jakos utrzymam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 8,5 na +
    Dzięki czereśniom od tyg waga stopi :) , a ja zastanawiałam sie jak pomóc sobie z wypróżnianiem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka cudny brzuszek, piekny kocyk, szkoda, ze ja nie mam takich zdolnosci:P zazdroszcze :p
    Ja mam juz na + 2,5 :) i brzuch juz widac ladnie w koncu :) u mnie jeszcze 107 dni :)
    A u Sabinki dzisiaj studniowka :) gratuluje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , ja dziś idę na zabawę :P
    Moja studniówka i Piotra mojego imieniny :P

Witam WAs w ten piękny słoneczny dzionek.
    Jaka ja byłam wczoraj szczęśliwa że moglam ubrać sukienkę zamiast długich getrów. Może idzie w końcu lato. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...ale cisza...
    Dobrej Nocy

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny.
    Jak sie dzis czujecie?

Upaly przed nami eh:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie czujemy - Dziń Dobry
    Glowa mnie dzis boli, ale tak dziwnie sie zaczęło, bo kichnęłam tak porządnie i po tym głowa zaczęła boleć, myślę że to jakieś ciśnienie sie włączyło.
    Wczoraj z kolei miałam piękny puls, przy normalnym ciśnieniu 115/78 puls 104!, zmierzyłam po 30min to samo puls 102. Dusiło mnie troszke i tak dziwnie bolało za mostkiem ,a wiem że u mnie uwidacznia sie czasem nerwica serca, ech i będę musiała znów do kardiologa, no może poobserwuje z tydzień, pomierzę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc moje piękne mamuski :-)
    Ja dzisiaj super się czuje,chociaż przygotowana jestem na spuchniecie :P
    Wlasnie sie pindraczę i jadę na miasto powęszyć.
    Ja nie mam sukienki:-( Mam,ale musze ja skrócić u krawca,a cos mi nie po drodze,ale musze tam zawitać na te upały...ciekawe ile weźmie...
    Bo na dole jest ściągać i chce go calkiem zlikwidować,bo wyglądam w tym jak w worku,a jakby sciagacza nie bylo,to będzie taka śliczna zwiewna sukieneczka :-)
    Spódniczkę ciążową tez kupiłam,ale tez za dluga...nie czuje się w takich do kolan..musze miec krótsza :P taka...sexi mini :P
    Miłego dnia dziewczynki,ja lecę :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja własnie dowiedziałam się ,że dziewczyna z mojej dalszej rodziny (byłej bo od strony męża, ale z nią utrzymuje taki średni kontakt), która ma 24 lata jest w ciązy z 4tym dzieckiem. W poprzedniej ciąży 1,5 roku temu urodziła miała komplikacje, teraz też - skraca sie jej szyjka. Maż jej wyjeżdża na 2-4tyg w trasy ,a ona sama z 3jką dzieci. Chyba bym zwariowała.
    Idę zmierzyć ciśnienie do apteki, bo swojej aparaturze przestaje wierzyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie a ja dopiero sobie wstalam jakoś tak dobrze mi się spało wczoraj miałam zabiegany dzień i szybko padlam.
    Green mówisz upały nieee...
    Ja czekam do czwartku mam wizytę u lekarza i ten test glukozy muszę sobie gdzieś powiesić kartki żeby nic słodkiego nie dorwać ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis tak srednio sie czuje, taka pogoda nie wiadomo jaka.
    Sabinka daj znac jak to Twoje cisnienie.
    Karolina, nie za wczesnie ten test glukozy? Mi pani dr mowila, ze najwczesniej w 24 tc, ale lepiej blizej 28 tc.
    A ja soboty sie nie moge doczekac-usg i zobacze Kornelie :) i pewnie dostane skierowanie na ta glukoza fuuuj :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi mówił żebym zrobiła według usg ciążę mam starsza o 4 dni więc będzie to 23t4d, jak mi mówił że mogę zrobić to robie tym bardziej ze on później wyjeżdża na urlop więc w razie czego wynik będę mogła z nim skonsultować skoro uznał że można to robie.
    W razie czego dopytam czy nie za wcześnie najwyżej powtórzę jak trzeba będzie ale skierowanie mi wypisal tygodnie ciąży też policzyl zobaczymy ;-)
    Ja jakoś dzisiaj fatalnie się czuje zmęczona jakąś jestem ale to chyba ta pogoda więc leżę cały dzień...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dopiero wróciliśmy z zakupów...
    Kupiłam sobie fajną bluzeczkę, zwiewną na upały, córce dres, ogólnie mówiąc fajny spacer ale odpadają mi nogi
    Ciśnienie ciut wysokie 132/74 ale ten puls 103, nie widzi mi się.

Ja od dziś oficjalnie zdradzam mojego P z podusią, bomba!!!
    Idę na drzemkę... Moje nogi....

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas upał, tzn ciepło, nawet fajnie, wiatr owiewa - dzięki bogu na pomorzu wieją wiatry :P i pełnia słońca

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina miłych snów a na bank jak nie miłe to wygodne ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sny były miłe, fajnie się spalo
    Za to dzis nad ranem zmarzłam bo zwaliłam kołdrę w nocy.

No to trzymajcie kciuki z 2dniowym opóźnieniem ,ale dzis wchodzi ekipa, ciekawe ile im to zajmie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie spokojnego remontu ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DUPA DUPA DUPA
    Wszystko idzie jak po grudzie, mam wrażenie że zwariuje, rozsypal się hydraulik, a bez niego nie ruszy...
    Obdzwoniłam chyba z 50dziesieciu wszystko za tydzień dwa, aż chce się przeklnąć

‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ