plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina jaki brzunio . Śliczne kolory kocyka oglądałam wózki co prawda w smyku nie było adamex galactic a tylko adamex pajero i pajero sport i powiem wam ze jestem zachwycona nawet się zastanawiam nad tym pajero sport tak sobie go oglądaliśmy i juz bym chciała wozić maluszka wózek jest lekki, lekko się prowadzi i skręt też ma dobry i powiem wam nawet biały stelaż na żywo źle nie wygląda
Patrzylismy też łóżeczka i mój mąż powiedział że zrobi łóżeczko małemu sam i -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabinka jaki brzusio sliczny:-)
I kocyk tez sliczny:-) mięciuteńki
Bylam dzisiaj w gościach-duzo gości było;-) i każdy mi mówi,ze mam brzusio maly...Ze nawet jak na trzeci miesiąc...
Jutro wstawie zdjęcie mojego,bo juz urósł...
A ja sie przejmowałam,ze mam za duży brzuch
I ze tylko brzuszek mi rośnie A ja przeciez mam 8kilo na plusie
No to dzisiaj juz jestem troszkę podbudowana Myślałam,ze wszyscy będą mówili,ze ale juz przytylam...a ile?... ze jaki brzuch wielki...
A tu wszystko na odwrót
No i super:-)
Jeszcze trzy i pół miesiąca...moze się jakos utrzymam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak sie czujemy - Dziń Dobry
Glowa mnie dzis boli, ale tak dziwnie sie zaczęło, bo kichnęłam tak porządnie i po tym głowa zaczęła boleć, myślę że to jakieś ciśnienie sie włączyło.
Wczoraj z kolei miałam piękny puls, przy normalnym ciśnieniu 115/78 puls 104!, zmierzyłam po 30min to samo puls 102. Dusiło mnie troszke i tak dziwnie bolało za mostkiem ,a wiem że u mnie uwidacznia sie czasem nerwica serca, ech i będę musiała znów do kardiologa, no może poobserwuje z tydzień, pomierzę. -
nick nieaktualnyCzesc moje piękne mamuski
Ja dzisiaj super się czuje,chociaż przygotowana jestem na spuchniecie
Wlasnie sie pindraczę i jadę na miasto powęszyć.
Ja nie mam sukienki:-( Mam,ale musze ja skrócić u krawca,a cos mi nie po drodze,ale musze tam zawitać na te upały...ciekawe ile weźmie...
Bo na dole jest ściągać i chce go calkiem zlikwidować,bo wyglądam w tym jak w worku,a jakby sciagacza nie bylo,to będzie taka śliczna zwiewna sukieneczka
Spódniczkę ciążową tez kupiłam,ale tez za dluga...nie czuje się w takich do kolan..musze miec krótsza taka...sexi mini
Miłego dnia dziewczynki,ja lecę -
nick nieaktualnya ja własnie dowiedziałam się ,że dziewczyna z mojej dalszej rodziny (byłej bo od strony męża, ale z nią utrzymuje taki średni kontakt), która ma 24 lata jest w ciązy z 4tym dzieckiem. W poprzedniej ciąży 1,5 roku temu urodziła miała komplikacje, teraz też - skraca sie jej szyjka. Maż jej wyjeżdża na 2-4tyg w trasy ,a ona sama z 3jką dzieci. Chyba bym zwariowała.
Idę zmierzyć ciśnienie do apteki, bo swojej aparaturze przestaje wierzyć.
-
nick nieaktualnyWitajcie a ja dopiero sobie wstalam jakoś tak dobrze mi się spało wczoraj miałam zabiegany dzień i szybko padlam.
Green mówisz upały nieee...
Ja czekam do czwartku mam wizytę u lekarza i ten test glukozy muszę sobie gdzieś powiesić kartki żeby nic słodkiego nie dorwać -
nick nieaktualnyJa tez dzis tak srednio sie czuje, taka pogoda nie wiadomo jaka.
Sabinka daj znac jak to Twoje cisnienie.
Karolina, nie za wczesnie ten test glukozy? Mi pani dr mowila, ze najwczesniej w 24 tc, ale lepiej blizej 28 tc.
A ja soboty sie nie moge doczekac-usg i zobacze Kornelie i pewnie dostane skierowanie na ta glukoza fuuuj :p -
nick nieaktualnyMój mi mówił żebym zrobiła według usg ciążę mam starsza o 4 dni więc będzie to 23t4d, jak mi mówił że mogę zrobić to robie tym bardziej ze on później wyjeżdża na urlop więc w razie czego wynik będę mogła z nim skonsultować skoro uznał że można to robie.
W razie czego dopytam czy nie za wcześnie najwyżej powtórzę jak trzeba będzie ale skierowanie mi wypisal tygodnie ciąży też policzyl zobaczymy
Ja jakoś dzisiaj fatalnie się czuje zmęczona jakąś jestem ale to chyba ta pogoda więc leżę cały dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:49
-
nick nieaktualnyMy dopiero wróciliśmy z zakupów...
Kupiłam sobie fajną bluzeczkę, zwiewną na upały, córce dres, ogólnie mówiąc fajny spacer ale odpadają mi nogi
Ciśnienie ciut wysokie 132/74 ale ten puls 103, nie widzi mi się.
Ja od dziś oficjalnie zdradzam mojego P z podusią, bomba!!!
Idę na drzemkę... Moje nogi....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny