plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja nie wiem co myśleć o swoich wynikach wrrr
i jeszcze ten puls
Dzis znów 104 choć ciśnienie nie najgorsze
Dzwoniłam do kardiologa, jutro mam zadzwonić z wynikami i porozmawiać z kardiologiem, powie czy do obserwacji czy umówimy się na wizytę
TSH 1,39 (0,21 - 3,15)
Ft4 15,11 (II trymestr 9,63-17,00)choć u mnie to ostatni tydz II a w III(8,39-15,6)
Hemoglobina 10,8 w dol (11,5-16,5)
i hematokryt 32,4 (36-47)w dół
MPV 12,5 ((8-11) w gore
Monocyty 0,87 (0,2- 0,8 ) w górę
Płytki krwi 182 (150-200)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 18:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak mój P., będzie miał odpowiednie zmiany to będzie chodził ze mną
Ja poszłam bo za darmo to dlaczego nie skorzystać, gimnastyka na pewno mi się przyda bo juz mnie plecy zaczynają boleć
Następny powód - położne które prowadzą SR, pracują w szpitalu, w którym będę rodzic
No i kolejny - to moja pierwsza ciąża, może się czegoś dowiem, przecież nie musze robić wszystkiego tak jak one powiedzą, ale może dobrze doradza
po porodzie jest spotkanie z dzieciaczkami, będziemy mogły się podzielić wrażeniami
Będę informować na bieżąco o czym była mowa -
nick nieaktualnyWitajcie ja właśnie wypiłam to cudo jeżeli chodzi o smak w internecie chyba przesadzaja wcale nie jest takie złe może dlatego że Pani od razu zapytała czy mam cytryne i powiem wam ze smakowało jak słodki cytrynowy napój gorzej było mi wytrzymać wczoraj bez słodkiego hehe wszystko co słodkie pochwałam a mąż po pracy zapomniał i kupił mi takie mini pączusie, zobaczymy jak teraz się będę czuła na razie czeka mnie dwie godziny siedzenia.
-
Cześć, glukoza cytrynowa jest o wiele bardziej znośna, sama taką piłam
Co do szkoły rodzenia, to ja byłam na 2 spotkaniach już i bardzo sobię chwalę. Przede wszystkim poznaję personel szpitala, w którym chcę rodzić poza tym jest to świetna sprawa jeśli można ciągać ze sobą mężaZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHihi Moj własnie jest na drugim krańcu Polski
Ja w Trójmieście on w Bielko Bialej, jutro w Kołobrzegu, po jutrze w B-B a w niedziele zobaczymy się i tak będzie do końca wakacji, jak nie dalej. Brak szans na wspólne wychodzenie, a po drugie jak już dane są nam te dwa dni kiedy odpoczywa to wolimy inaczej spędzić ten czas.
Straciłam apetyt, jem tylko zupy i owoce.. rano ewentualnie kanapkę i przytyłam aż 0,700, nie wiem gdzie.
Jutro rano czeka mnie pogrzeb, idę tylko na msze, naszczacie blisko mnie, ale i tak bym chciala iść choć różaniec zmówić za ciocie.
Z dobrych wieści, moja starsza, Natalia dostała się do Liceum Hotelarskiego - tam gdzie chciała
Jutro listy do gimnazjum- zobaczymy jak Wera, bo chce iść poza rejonem. Ma szanse, ale zawsze wpierw biorą rejon. Choć tam też chodziła do SPWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:28
-
binka straciłas apetyt a ja zyskalam, ale na słodkie w sumie w szczegolnosci ^^ na czekolade to mam wieeeellkii jeszcze mąż mi zrobil takie mega kaloryczne czekoladowe ciasto... i tak pokusa czai sie w lodowce caly czas ehhhhh zjadlam juz kawalek , teraz chyba czas na spacer ^^
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrudno coś powiedzieć, jeśli Twój bobas w tej chwili mieści się w 50 centylu jeśli chodzi o wzrost, to na pewno na początek 56, ale bez przesady, bo naprawdę w ciągu miesiąca wszystko może zmienić się.
Ja rodziłam dziewczyny : jedna miała 55cm druga 53. Ta pierwsza szybciej wyrosła z 56 bo urodziła się na styku.
Po drugie ja duzo ciuszków dostane, wiec nawet nie kupuje
Tylko kombinezon na zime będę musiala kupić ,ale chcę taki ala śpiworek, wolne nogi , bo na dłużej starczy :)Choc tu nie mam doświadczenia bo starsze są "letnie" -
nick nieaktualnyDziewczyny? Jutro ude w końcu zrobić badania w tym na ta glukozę śmieszna.
Czy caly dzień nic słodkiego dzisiaj nie powinnam jeść? Bo zjadłam galaretke:/
Gin mi mówił,ze pod wieczór żadnych tortów ani nic z tych rzeczy,ale nie pamiętam czy caly dzień?? -
nick nieaktualny