plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorota mi lekarz powiedział żebym dzień wcześniej nie jadła nic słodkiego ani słodzonego nawet herbaty nie slodzic od 19 żeby nic nie jeść a o 4 rano wypić ostatni raz wodę i weź pół cytryny da się to wypić bez obaw
Paulina pytałam się czy nie za wcześnie zrobiłam ta glukozę i gin powiedział że nie dzisiaj na usg mój Filip jest 5 dni do przodu
Moje wyniki glukozy
Na czczo z palca 89
Na czczo krew 71 norma od 70-99
Glukoza po godz 106
Glukoza po 2 godz 98
Do 140 prawidłowa tolerancja glukozy
Od 140 do 199 nieprawidłowa tolerancja
Od 200 cukrzyca
Dzisiaj miałam też usg serduszka Filipa lekarz nie stwierdził nic niepokojącego ale warto było sprawdzić wszystko inne też wporzadku dodał że mały w przeciwieństwie do swoich rówieśników jest dużym chłopcem waży już 647 g.
Także cały dzień na nogach i w tym upale leżę sobie i odpoczywamdddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja walczę z remontem, dosłownie az mi głupio ale bym klękane jak stary szewc, czego normalnie nie robię.
Zwalniam ekipę i biorę nową, innego pana do elektryki, innego do hydrauliki i innego do wykończenia i mam nadzieje że teraz zadziała.
Chciałam firmę, chciałam legalnie - nie da się i tyle.
Bosz juz nie mogę doczekać się kiedy będę mogła następne zakupy robić, a jeszcze zostaną mi do kupienia książki do Liceum dla starszej, na szczęście Wera do I gim. dostanie "należne" z oświaty, tylko ćwiczenia.
-
nick nieaktualnyKurde to teraz boję się z tą glukozą,bo dosyć,że pucharek galaretki zjadłam,to jeszcze kawkę sobie słodziłam...zjadłam pełno owoców...
Ale nie mówił gin,żebym NIC słodkiego nie jadła...tylko pod wieczór-to pamiętam...ale nie wiem już...może to miało być,że cały dzień...w necie też różnie piszą...ehhh.. -
nick nieaktualnyNie przejmuj się jutro jeszcze się dopytaj przy badaniu ale chyba ważniejsze jest nie jedzenie 12 godzin przed badaniem czegoś słodkiego.
A mi taką ochotę na galaretke zrobiłaś że jutro zrobię kilka smaków i do lodówki na ochlodedddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś mam bezsenną noc, co chwila budziłam się, glupoty sie śniły...
W końcu o 4,20 wstałam i wzięłam się za książkę.
Znajac życie za godzinę gdy będę musiała "ruszyć się" zacznie mulić mnie sen.
Ja zjadłam wczoraj kilogram nektarynek W Biedronce były na promocji i sobie kupiłam większą ilość - kocham nektarynki
Wczoraj aby odstresować się poszłam i kupiłam kocyk większy, bo mniejszy sama robię :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 05:42
-
nick nieaktualnyJaka ja glodna!!! Az mi słabo...
Ide sie szykować na badania...dobrze,ze mój ze mna jedzie,bo w ten upał gdzies bym padła chyba
A Se bułkę zrobię i jak tylko z badan wyjdziemy,to wpierdziele,ze aż będą mi sie uszy trzęsły
Miłego dnia dziewczyny!
Kocyk fajny:-)
Ja sobie taki milusi upatrzylam na allegro:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski nie jest tak źle siedzę tu i dobrze sie czuję,troche oslabiona jestem,ale to chyba dlatego,ze jestem głodna sama glukoza do wypicia:-) na końcu tak tylko jakoś mdłe sie zrobiło,ale ogólnie wszystko gra
Raz miałam z paluszka pobieraną,a trzy razy z żyłki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorota nie mówiłam że nie jest to takie złe
Sabina pogratuluj dziewczynom
Ja dzisiaj zabiegany dzień miałam od rana później byłam na zakupach kupić prezent dla mojej chrzesnicy bo w niedziele ma urodziny nie wiedziałam co ma już 9 lat ma wszystko i jak się czymś zajmuje to na chwilę i byłam w smyku i podchodzę do półki a tam takie teczki z laska w makijażu zaczynam oglądać w środku a tam można projektować makijaże stroje mnóstwo naklejek butów ubrań dodatków jakieś szablony taki zestaw projektantki podchodzą dwie dziewczynki wiek podobny do mojej chrzesnicy i tak oglądają te zestawy i jedna mówi jeny zobacz to moje marzenie jest mieć taki i prezent miałam z głowy później poszłam coś dla siebie kupić i kupiłam dwie sukienki z mohito uwaga za dwie zapłaciłam 41.80 jakąś promocja była jedna szara długa ( pierwsza moja długa sukienka) ale tak fajnie brzuszek podkreśla a druga przed kolano ciemny róż w brzuszku szersza.
-
nick nieaktualnya ja zapisałam się na 3 USG na 27.07 (w 29t i 2 dniu c), bosz nie wierze że zaraz 3 trymestr
My też w niedziele idziemy na urodziny do chrześnicy P, tylko ona ma 11 lat, taki troszkę ciężki wiek na prezenty.
Za 3 tyg ))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:18
-
nick nieaktualny