plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Kornelcia sliczna:-)
Od mięśni brzucha? A to dziwne,bo ja ćwiczę brzuch od 17roku zycia-miałam naprawde 6-pak,wyrzeźbiony na max,a brzuszek mi idzie do przodu...
Nie wiem,ale to na pewno nie o mięśnie brzucha chodzi...tak po prostu jestes zbudowana.
No jak jest wszystko w porządku,to najwazniejsze:-)
Bo Ty Malo jesz z tego co pamiętam...warzywa na parze itp,wiec takie jedzenie tez ma na pewno wpływ. -
nick nieaktualnyAkurat to, ze lubie jesc mieso gotowane na parze z warzywami, to nie oznacza, ze jem malo w sumie to ja jem duzo wiecej niz moj maz od czasu kiedy wspomnialas o zeszycie malo jadlam jak wymiotowalam, to fakt.
Czytalam w necie, ze jak sie ma wycwiczone miesnie, to faktycznie brzuch maly moze byc. -
nick nieaktualnyTo nie wiem:-) w takim razie u mnie to sie nie sprawdza,zapodalabym zdjecie jak wygladal moj brzuch przed ciaza,ale troche aie wstydze,bo jestem w samych gatkach... mi fajnie rośnie piłeczka :-)wiec to widac różnie jest:-)
Aaaa...no tak...bo Ty wymiotowałaś i teraz tez jakos wymiotowałaś,nie?
Nie wnikam:-) kazda ma inaczej:-) ale o mięśnie brzucha tu na pewno nie chodzi-to wiem na pewno. A w necie pierdoly piszą -o tym tez się przekonałam tysiące różnych porad,a zadna nie jest trafiona:-)
Ważne,ze jesz-kazda odpowiada za siebie:-) -
nick nieaktualnyNo wymiotuje raz na jakies 2 tyg juz teraz. To raczej chybs bez wplywu na wage jest. Nie wiem. Bo przeciez juz dawno pisalas o tym zeszycie, a ja od tamtej pory z zegarkiem w reku co 2 godziny jem. I nie odmawiam sobie czasem wizyty w kfc np, czy pizzy, czy kanapek z majonezem. To juz kilka tygodni, a ja tyje powoli.
Pani dr mi powiedziala jedynie, ze cwiczenia przed nie pozostaja bez znaczenia. Ze to ma wplyw + budowa ciala i macicy ogolnie.
Juz nawet nie chce mi sie sluchac o tym, czy aby ja sie na pewno nie odchudzam ... juz mam dosc tych podejrzen, bo kazdy po kolei tak mnie meczy... bez przesady... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorota- zależy gdzie, u nas jeszcze dziś słonecznie i upalnie, jutro ma być deszcz - odsapne. Choć akurat jutro rano idę do ogólnego, che podejść do Lidla jeszcze, ale moze i dobrze, bo przynajmniej nie zmęczę się tak szybko.
Jak dobrze było rano przytulić się do faceta... Do środy jest mój -
nick nieaktualnyNo u mnie póki co jest zajebiscie:-) nie ma słońca,chociaż 30stopni jest,ale bez słońca to juz inaczej świat wyglada:-)
Ja jutro tez rano po wyniki badan chciałam jechac i tez słyszałam,ze ma być deszcz...a niech leje!
Jezu...przeraża mnie to,że non stop słyszę gdzies karetkę na sygnale...
A wiecie jak moja Oliwcia sie nauczyla?
Fika już ogólnie mniej niż fikała...chyba ma juz coraz mniej miejsca i jak poglaszcze sie po brzuszku i pytam-Jestes tam? To nagle mam strzały Na znak,ze JEST
Jakie to śmieszne jest:-) i tak za każdym razem:-)
A dzisiaj spalam cala noc na jednym boczku,budzę sie,przewracam na plecki,patrzę na brzuch,a tam jedna wielka góra po lewej stronie:D
Pierdziele jak to śmiesznie wygladalo:-)
Szkoda,ze fotki nie zrobiłam
Nóżki mi sie opalily z przodu wczoraj,ale z tym juz mniej...
W ogole apetytu dzisiaj nie mam...zupełnie mi sie nie chce jesc:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja też właśnie-rano,potem kilogramy owoców...hmmm...woda...no tak czasem popiję...
Ostatnio zaczęłam mrozić rożne owoce z jogurtem-zmixowane:)
Mroźne na maxa-tak chłodzą...
A wieczorem wielka sałatka ,że się napcham i ide spać...masakra jakaś...
Muszę jajka jeść,bo chyba i tak za mało białka dostarczam mimo tego kuraka...
Straszna duchota jest...dobrze,że istnieje coś takiego jak wentylator:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj weszlam do domu o 21.30 juz nie mialam sił na net
Byliśmy u kuzynki mojego P
Pogaduszki z 3,5mc Marcelką
Na 19 byliśmy na peronie bo moja Natala jechała, a później poszliśmy na spacer nad morze i na gofry (kolacja) No i zanim doszliśmy do domu, padłam, nawet na spacer z psem nie szlam tylko musiał iść sam P
Dziś zaczynam dzień z wiadomościami o 5.30
"Mamo mamy ponad 2h opóźnienia. Moja Natalia jedzie z trójmiasta do Jarosławia (dawne przemyskie) przez Kraków, takie połączenie i gdzieś na magistrali W-wa Kraków wykoleił się pociąg towarowy, jadą okrężną drogą przez Częstochowe. Nie wspomnę że z Gdyni jadą z Openeru sama młodzież, sypialka ma zaryglowane drzwi aby nie przechodzili, a w Gdańsku padła lokomotywa i czekali na nową .
Fajna podróż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 08:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle fajna Marcelka:-) ma 3,5msc?? I juz tak fajnie sobie siedzi:-) slodka:-) tak sie mojej Oliwki nie moge doczekac:-)
No halas pewnie nieziemski...ale najważniejsze,ze w końcu sie zaczęło a skoro sie zaczelo,to i w końcu kiedys skończy
Cudowna pogoda dzisiaj:-) czuje sie jak piorko:-) upały za nami i teraz tak przyjemnie:-) -
nick nieaktualny3,5 uparta mała, bo nie chce już tylko leżeć, a podtrzymywana siedzi i sie śmieje do kazdego, taka panna kontaktowa i towarzyska
No to ja dzis wyniuchałam na OLX bujaczek, taki zwykły jak chciałam, z możliwością leżenia i siedzenia
Gratis dostałam zwykłą karuzelę do łóżeczka, średnio mi się podoba, ale zobaczymy, może do czegoś się nada
Kuchnia skuta, teraz idzie łazienka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 14:40
-
nick nieaktualnyJa szukam bujaczka z funkcją samodzielnego bujania-w sensie z możliwością ustawienia na bujanie,żebym miała troche czasu dla siebie-np.na trening:-)
Sam sie buja-fajna sprawa:-) Juz dwa mi sprzed nosa sprzątnęli,ale w końcu znajdę odpowiedni. Tez chce używany,bo po co nowy-2,5stowy na pól roku,czy rok...bez sensu:-) -
nick nieaktualnyPewnie ja szukam też po ogłoszeniach rożnych, jak trafie to biorę. Wszystkie, chyba mają opcje ściągania i prania
Kafle zdjęte.... ufff 8h trwało zdjęcie na kuchni i łazience
Jutro jeszcze hudraulik z rurami "pokrzyczy" i pan kable pociągnie ale tylko do 2wuch nowych gniazdek. I zacznie się cekolowanie, kładzenie kafli i terakotyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 19:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny