Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Kornelcia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kornelcia sliczna:-)
    Od mięśni brzucha? A to dziwne,bo ja ćwiczę brzuch od 17roku zycia-miałam naprawde 6-pak,wyrzeźbiony na max,a brzuszek mi idzie do przodu...
    Nie wiem,ale to na pewno nie o mięśnie brzucha chodzi...tak po prostu jestes zbudowana.
    No jak jest wszystko w porządku,to najwazniejsze:-)
    Bo Ty Malo jesz z tego co pamiętam...warzywa na parze itp,wiec takie jedzenie tez ma na pewno wpływ.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat to, ze lubie jesc mieso gotowane na parze z warzywami, to nie oznacza, ze jem malo :P w sumie to ja jem duzo wiecej niz moj maz od czasu kiedy wspomnialas o zeszycie :) malo jadlam jak wymiotowalam, to fakt.
    Czytalam w necie, ze jak sie ma wycwiczone miesnie, to faktycznie brzuch maly moze byc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie wiem:-) w takim razie u mnie to sie nie sprawdza,zapodalabym zdjecie jak wygladal moj brzuch przed ciaza,ale troche aie wstydze,bo jestem w samych gatkach... mi fajnie rośnie piłeczka :-)wiec to widac różnie jest:-)
    Aaaa...no tak...bo Ty wymiotowałaś i teraz tez jakos wymiotowałaś,nie?
    Nie wnikam:-) kazda ma inaczej:-) ale o mięśnie brzucha tu na pewno nie chodzi-to wiem na pewno. A w necie pierdoly piszą -o tym tez się przekonałam :-) tysiące różnych porad,a zadna nie jest trafiona:-)
    Ważne,ze jesz-kazda odpowiada za siebie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wymiotuje raz na jakies 2 tyg juz teraz. To raczej chybs bez wplywu na wage jest. Nie wiem. Bo przeciez juz dawno pisalas o tym zeszycie, a ja od tamtej pory z zegarkiem w reku co 2 godziny jem. I nie odmawiam sobie czasem wizyty w kfc np, czy pizzy, czy kanapek z majonezem. To juz kilka tygodni, a ja tyje powoli.
    Pani dr mi powiedziala jedynie, ze cwiczenia przed nie pozostaja bez znaczenia. Ze to ma wplyw + budowa ciala i macicy ogolnie.
    Juz nawet nie chce mi sie sluchac o tym, czy aby ja sie na pewno nie odchudzam ... juz mam dosc tych podejrzen, bo kazdy po kolei tak mnie meczy... bez przesady...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no spoko :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff...dziewczyny! Dzisiaj chyba będzie Malo słońca...przynajmniej tak to na niebie wygląda,mam nadzieje,ze nie będzie jak wczoraj,bo byla prawdziwa masakra... Biedy mój piesek ledwo żywy był :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota- zależy gdzie, u nas jeszcze dziś słonecznie i upalnie, jutro ma być deszcz - odsapne. Choć akurat jutro rano idę do ogólnego, che podejść do Lidla jeszcze, ale moze i dobrze, bo przynajmniej nie zmęczę się tak szybko.

Jak dobrze było rano przytulić się do faceta...:) Do środy jest mój :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie póki co jest zajebiscie:-) nie ma słońca,chociaż 30stopni jest,ale bez słońca to juz inaczej świat wyglada:-)
    Ja jutro tez rano po wyniki badan chciałam jechac i tez słyszałam,ze ma być deszcz...a niech leje! :-)
    Jezu...przeraża mnie to,że non stop słyszę gdzies karetkę na sygnale...

A wiecie jak moja Oliwcia sie nauczyla? ;D
    Fika już ogólnie mniej niż fikała...chyba ma juz coraz mniej miejsca i jak poglaszcze sie po brzuszku i pytam-Jestes tam? To nagle mam strzały :D Na znak,ze JEST :D
    Jakie to śmieszne jest:-) i tak za każdym razem:-)
    A dzisiaj spalam cala noc na jednym boczku,budzę sie,przewracam na plecki,patrzę na brzuch,a tam jedna wielka góra po lewej stronie:D
    Pierdziele jak to śmiesznie wygladalo:-)
    Szkoda,ze fotki nie zrobiłam :/

Nóżki mi sie opalily z przodu wczoraj,ale z tym juz mniej...
    W ogole apetytu dzisiaj nie mam...zupełnie mi sie nie chce jesc:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym jedzeniem też mam problem, co zauważyłam jeszcze rano o brzasku coś zjem, później do wieczora to tylko owoce i woda. Wieczorem wychlipie zupkę i też mam dość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też właśnie-rano,potem kilogramy owoców...hmmm...woda...no tak czasem popiję...:)
    Ostatnio zaczęłam mrozić rożne owoce z jogurtem-zmixowane:)
    Mroźne na maxa-tak chłodzą...:)
    A wieczorem wielka sałatka ,że się napcham i ide spać...masakra jakaś...
    Muszę jajka jeść,bo chyba i tak za mało białka dostarczam mimo tego kuraka...

Straszna duchota jest...dobrze,że istnieje coś takiego jak wentylator:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu kto? Jak przeżyłyście wczorajszy dzień?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj weszlam do domu o 21.30 juz nie mialam sił na net
    Byliśmy u kuzynki mojego P
    Pogaduszki z 3,5mc Marcelką
    vsi4pv.jpg
    Na 19 byliśmy na peronie bo moja Natala jechała, a później poszliśmy na spacer nad morze i na gofry (kolacja) No i zanim doszliśmy do domu, padłam, nawet na spacer z psem nie szlam tylko musiał iść sam P

Dziś zaczynam dzień z wiadomościami o 5.30
    "Mamo mamy ponad 2h opóźnienia. Moja Natalia jedzie z trójmiasta do Jarosławia (dawne przemyskie) przez Kraków, takie połączenie i gdzieś na magistrali W-wa Kraków wykoleił się pociąg towarowy, jadą okrężną drogą przez Częstochowe. Nie wspomnę że z Gdyni jadą z Openeru sama młodzież, sypialka ma zaryglowane drzwi aby nie przechodzili, a w Gdańsku padła lokomotywa i czekali na nową :P.
    Fajna podróż.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 08:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remont zaczyna się - dziś pan ściąga kafelki :) Hałasu co niemiara

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajna Marcelka:-) ma 3,5msc?? I juz tak fajnie sobie siedzi:-) slodka:-) tak sie mojej Oliwki nie moge doczekac:-)
    No halas pewnie nieziemski...ale najważniejsze,ze w końcu sie zaczęło :-) a skoro sie zaczelo,to i w końcu kiedys skończy :D
    Cudowna pogoda dzisiaj:-) czuje sie jak piorko:-) upały za nami i teraz tak przyjemnie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3,5 uparta mała, bo nie chce już tylko leżeć, a podtrzymywana siedzi i sie śmieje do kazdego, taka panna kontaktowa i towarzyska :)
    No to ja dzis wyniuchałam na OLX bujaczek, taki zwykły jak chciałam, z możliwością leżenia i siedzenia
    312w8lj.jpg

Gratis dostałam zwykłą karuzelę do łóżeczka, średnio mi się podoba, ale zobaczymy, może do czegoś się nada :)

Kuchnia skuta, teraz idzie łazienka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 14:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szukam bujaczka z funkcją samodzielnego bujania-w sensie z możliwością ustawienia na bujanie,żebym miała troche czasu dla siebie-np.na trening:-)
    Sam sie buja-fajna sprawa:-) Juz dwa mi sprzed nosa sprzątnęli,ale w końcu znajdę odpowiedni. Tez chce używany,bo po co nowy-2,5stowy na pól roku,czy rok...bez sensu:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ja szukam też po ogłoszeniach rożnych, jak trafie to biorę. Wszystkie, chyba mają opcje ściągania i prania

Kafle zdjęte.... ufff 8h trwało zdjęcie na kuchni i łazience
    Jutro jeszcze hudraulik z rurami "pokrzyczy" i pan kable pociągnie ale tylko do 2wuch nowych gniazdek. I zacznie się cekolowanie, kładzenie kafli i terakoty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 19:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lasencje!! Gdzie Wyście sie wszystkie podziały w te upalne dni???:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyjechały w chłodne miejsca :)
    Dzis ostatni dzień 6mc - jak ten czas leci

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ