X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Kornelcia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kornelcia sliczna:-)
    Od mięśni brzucha? A to dziwne,bo ja ćwiczę brzuch od 17roku zycia-miałam naprawde 6-pak,wyrzeźbiony na max,a brzuszek mi idzie do przodu...
    Nie wiem,ale to na pewno nie o mięśnie brzucha chodzi...tak po prostu jestes zbudowana.
    No jak jest wszystko w porządku,to najwazniejsze:-)
    Bo Ty Malo jesz z tego co pamiętam...warzywa na parze itp,wiec takie jedzenie tez ma na pewno wpływ.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat to, ze lubie jesc mieso gotowane na parze z warzywami, to nie oznacza, ze jem malo :P w sumie to ja jem duzo wiecej niz moj maz od czasu kiedy wspomnialas o zeszycie :) malo jadlam jak wymiotowalam, to fakt.
    Czytalam w necie, ze jak sie ma wycwiczone miesnie, to faktycznie brzuch maly moze byc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie wiem:-) w takim razie u mnie to sie nie sprawdza,zapodalabym zdjecie jak wygladal moj brzuch przed ciaza,ale troche aie wstydze,bo jestem w samych gatkach... mi fajnie rośnie piłeczka :-)wiec to widac różnie jest:-)
    Aaaa...no tak...bo Ty wymiotowałaś i teraz tez jakos wymiotowałaś,nie?
    Nie wnikam:-) kazda ma inaczej:-) ale o mięśnie brzucha tu na pewno nie chodzi-to wiem na pewno. A w necie pierdoly piszą -o tym tez się przekonałam :-) tysiące różnych porad,a zadna nie jest trafiona:-)
    Ważne,ze jesz-kazda odpowiada za siebie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wymiotuje raz na jakies 2 tyg juz teraz. To raczej chybs bez wplywu na wage jest. Nie wiem. Bo przeciez juz dawno pisalas o tym zeszycie, a ja od tamtej pory z zegarkiem w reku co 2 godziny jem. I nie odmawiam sobie czasem wizyty w kfc np, czy pizzy, czy kanapek z majonezem. To juz kilka tygodni, a ja tyje powoli.
    Pani dr mi powiedziala jedynie, ze cwiczenia przed nie pozostaja bez znaczenia. Ze to ma wplyw + budowa ciala i macicy ogolnie.
    Juz nawet nie chce mi sie sluchac o tym, czy aby ja sie na pewno nie odchudzam ... juz mam dosc tych podejrzen, bo kazdy po kolei tak mnie meczy... bez przesady...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no spoko :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff...dziewczyny! Dzisiaj chyba będzie Malo słońca...przynajmniej tak to na niebie wygląda,mam nadzieje,ze nie będzie jak wczoraj,bo byla prawdziwa masakra... Biedy mój piesek ledwo żywy był :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota- zależy gdzie, u nas jeszcze dziś słonecznie i upalnie, jutro ma być deszcz - odsapne. Choć akurat jutro rano idę do ogólnego, che podejść do Lidla jeszcze, ale moze i dobrze, bo przynajmniej nie zmęczę się tak szybko.

Jak dobrze było rano przytulić się do faceta...:) Do środy jest mój :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie póki co jest zajebiscie:-) nie ma słońca,chociaż 30stopni jest,ale bez słońca to juz inaczej świat wyglada:-)
    Ja jutro tez rano po wyniki badan chciałam jechac i tez słyszałam,ze ma być deszcz...a niech leje! :-)
    Jezu...przeraża mnie to,że non stop słyszę gdzies karetkę na sygnale...

A wiecie jak moja Oliwcia sie nauczyla? ;D
    Fika już ogólnie mniej niż fikała...chyba ma juz coraz mniej miejsca i jak poglaszcze sie po brzuszku i pytam-Jestes tam? To nagle mam strzały :D Na znak,ze JEST :D
    Jakie to śmieszne jest:-) i tak za każdym razem:-)
    A dzisiaj spalam cala noc na jednym boczku,budzę sie,przewracam na plecki,patrzę na brzuch,a tam jedna wielka góra po lewej stronie:D
    Pierdziele jak to śmiesznie wygladalo:-)
    Szkoda,ze fotki nie zrobiłam :/

Nóżki mi sie opalily z przodu wczoraj,ale z tym juz mniej...
    W ogole apetytu dzisiaj nie mam...zupełnie mi sie nie chce jesc:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym jedzeniem też mam problem, co zauważyłam jeszcze rano o brzasku coś zjem, później do wieczora to tylko owoce i woda. Wieczorem wychlipie zupkę i też mam dość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też właśnie-rano,potem kilogramy owoców...hmmm...woda...no tak czasem popiję...:)
    Ostatnio zaczęłam mrozić rożne owoce z jogurtem-zmixowane:)
    Mroźne na maxa-tak chłodzą...:)
    A wieczorem wielka sałatka ,że się napcham i ide spać...masakra jakaś...
    Muszę jajka jeść,bo chyba i tak za mało białka dostarczam mimo tego kuraka...

Straszna duchota jest...dobrze,że istnieje coś takiego jak wentylator:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu kto? Jak przeżyłyście wczorajszy dzień?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj weszlam do domu o 21.30 juz nie mialam sił na net
    Byliśmy u kuzynki mojego P
    Pogaduszki z 3,5mc Marcelką
    vsi4pv.jpg
    Na 19 byliśmy na peronie bo moja Natala jechała, a później poszliśmy na spacer nad morze i na gofry (kolacja) No i zanim doszliśmy do domu, padłam, nawet na spacer z psem nie szlam tylko musiał iść sam P

Dziś zaczynam dzień z wiadomościami o 5.30
    "Mamo mamy ponad 2h opóźnienia. Moja Natalia jedzie z trójmiasta do Jarosławia (dawne przemyskie) przez Kraków, takie połączenie i gdzieś na magistrali W-wa Kraków wykoleił się pociąg towarowy, jadą okrężną drogą przez Częstochowe. Nie wspomnę że z Gdyni jadą z Openeru sama młodzież, sypialka ma zaryglowane drzwi aby nie przechodzili, a w Gdańsku padła lokomotywa i czekali na nową :P.
    Fajna podróż.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 08:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remont zaczyna się - dziś pan ściąga kafelki :) Hałasu co niemiara

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajna Marcelka:-) ma 3,5msc?? I juz tak fajnie sobie siedzi:-) slodka:-) tak sie mojej Oliwki nie moge doczekac:-)
    No halas pewnie nieziemski...ale najważniejsze,ze w końcu sie zaczęło :-) a skoro sie zaczelo,to i w końcu kiedys skończy :D
    Cudowna pogoda dzisiaj:-) czuje sie jak piorko:-) upały za nami i teraz tak przyjemnie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3,5 uparta mała, bo nie chce już tylko leżeć, a podtrzymywana siedzi i sie śmieje do kazdego, taka panna kontaktowa i towarzyska :)
    No to ja dzis wyniuchałam na OLX bujaczek, taki zwykły jak chciałam, z możliwością leżenia i siedzenia
    312w8lj.jpg

Gratis dostałam zwykłą karuzelę do łóżeczka, średnio mi się podoba, ale zobaczymy, może do czegoś się nada :)

Kuchnia skuta, teraz idzie łazienka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 14:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szukam bujaczka z funkcją samodzielnego bujania-w sensie z możliwością ustawienia na bujanie,żebym miała troche czasu dla siebie-np.na trening:-)
    Sam sie buja-fajna sprawa:-) Juz dwa mi sprzed nosa sprzątnęli,ale w końcu znajdę odpowiedni. Tez chce używany,bo po co nowy-2,5stowy na pól roku,czy rok...bez sensu:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ja szukam też po ogłoszeniach rożnych, jak trafie to biorę. Wszystkie, chyba mają opcje ściągania i prania

Kafle zdjęte.... ufff 8h trwało zdjęcie na kuchni i łazience
    Jutro jeszcze hudraulik z rurami "pokrzyczy" i pan kable pociągnie ale tylko do 2wuch nowych gniazdek. I zacznie się cekolowanie, kładzenie kafli i terakoty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 19:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lasencje!! Gdzie Wyście sie wszystkie podziały w te upalne dni???:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyjechały w chłodne miejsca :)
    Dzis ostatni dzień 6mc - jak ten czas leci

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ