plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŁoooo...no to na pewno się "zarazi" kolezanka:-) jak dwa przystanki,to pewnie -bliziutko:-) ja mam troche dalej,a nawet nie chce mi się jechac do tych ludzi tam-do niektórych przynajmniej...
Ailatan! Super,ze wszystko dobrze na badaniu:-) cieszę sie:-) a na 3d/4d widziałaś?
Ale u mnie leje:-) zajebiscie:-) no LEJE:-)nie pada,a leje:-)
Fantastycznie:-) Uwielbiam zapach deszczu:-) Ide sie nawciagac troche:D -
nick nieaktualnyhihih Dorotka "wciąga" deszczyk, hehe jak to brzmi
U mnie raz słoneczko, raz deszczyk, ale taki lekki.
Ja do pracy bliziutko, na upartego na pieszo bym poszła. No i tak jak kiedyś tam wspominałam, mam b.fajną ekipę. Znajdzie się ktoś kogo nie lubisz, ale ogólnie miło i z uśmiechem.
Ja dziś musiałabym przenieść sie na III trymestr ,ale jakoś tak, Chyba mnie nie wywalicieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:52
-
nick nieaktualnyZazdroszcze deszczu!! U nas troche z rana popadalo i teraz upal niemilosierny ;/ masakra ;/
Ja wlasnie przegladam aranzacje lazienek. Ale kompletnie nie mam pomyslu na nasza ;< ale mieszkanie oficjalnie jest juz nasze - wczoraj deweloper otrzymal kase z kredytu i od razu podpisalismy u notariusza przeniesienie wlasnosci. Ciesze sie strasznie Pod koniec miesiaca kupimy drzwi i juz mamy goscia, co je nam zamontuje. Po drzwiach moj maz, jako byly budowlaniec ulozy panele:) no i nie mamy jeszcze nikogo do plytek ale mam nadzieje, ze do konca miesiaca znajdziemy, bo w sierpniu chce miec juz zrobione drzwi, podlogi, plytki i sciany.
Sabinka ja za tydzien zaczynam i tez mam nadzieje, ze mnie nie wyrzucicie stad ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Wiecie co mi sie najbardziej podoba? Te plytki mozaikowe-najlepiej takie szkielka-lusterka... Mega to wygląda zobaczcie ,moze Wam jakis pomysł podsunęłam
Kochana jeden dzien zgubilas gdzies po drodze - dzisiaj jest 8 lipca wiec 9 dni do 17 :p ale no tak, szczesliwa, to po co ma czas liczyc
Zajsonek do 25 to juz aby patrzec -
nick nieaktualnyZajsonek dokładnie
A nie możemy tutaj zostać wszystkie już do końca;)
Co do pogody to u nas Green masakra rano przeszła burza a teraz duchota straszna, na obiad zrobiłam chłodnik z ziemniaczkami.
Co do łazienki Green ja będę miała prysznic z racji tego że łazienka nie jest duża nie chce jej zastawiać wanną (chociaż w wannie lubię poleżeć) ale i fajnie wziąć szybki prysznic dla ochłody wskakujesz i wyskakujesz . Podobają mi się jasne łazienki z elementami drewna.
Green patrzę na Twój suwaczek i w 26 tyg maluch waży 500-700 g mój mały w 23 według OM, według usg 23t4d albo 5 już nie pamiętam 645g
A i ja wożę swoje zwolnienie osobiście chociaż mam 30 km ale zawsze sobie trochę pogadam coś w gratisie dostanę najbardziej szkoda mi właśnie osób bo mieliśmy fajny kontaktWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 15:06
-
nick nieaktualnyJa będę miała, kabinę, a też mam mikro łazienkę. Do tej pory była wanna, jeszcze po starych właścicielach, bo nic nie robiliśmy, ale za to nie było umywalki, teraz będzie prysznic, umywalka i wsio co trzeba bez wanny, kolor kafli w jasnym beżu, gres w ciemniejszym. Zastanawiam sie czy kupić szafkę z lustrem czy lustro, ale chyba wezmę opcje duże lustro, bo szafki będę miala nad pralką, stolarz nam zrobi na zamówienie , chce taki panel pod sufit, to i będę miała gdzie co układać, a z lewej od lustra będą półeczki chyba rogowe na kosmetyki.
Ja jeszcze chwila i z pieskiem na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 17:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my nie mozemy sie zdecydowac, co do lazienki ;P
Sabina daaaaaj troche!! Uwielbiam twistery w kfc,ostatnio nawet wygralam darmowego i wzielam tego z bekonem, cholera to dobre, jak nie wiem co. Moglabym sie zywic tylko tym ;p i frytkami, bo tez maja mega pyszne.
DESZCZ! CHLOD! BURZA! WIATEREK! W KONCU! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa 10 dni mam wizyte u gina w Lbn, to wyciagne meza na fast fooda :p jemu nie trzeba powtarzac, wiec pojemy troche jeszcze mam ochote na pizze z takiej jednej lubelskiej pizzerii, jak mieszkalismy w Lublinie, to tylko stamtad zamawialismy:)
Ale mi smaka narobilas nooo -
nick nieaktualnyJa ostatnio jadłam twistera i nie mogłam się przemoc co do mięsa kurczaka wyjmowalam uroki ciąży
Byłam wczoraj w smyku oglądałam te łóżeczka turystyczne i wiecie co już pomijając cenę ale jak przejrzałam się bliżej to trochę niestabilny wydaje mi się ten górny poziom nie wiem czy wynika to ze złego złożenia łóżeczka bo wiadomo jak to jest na ekspozycji ale miałam wrażenie że zapada się ono do środka no i materacyk trzeba dokupić bo ten w zestawie to taki kiepski nie ma to jak zobaczyć na żywo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny