Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoooo...no to na pewno się "zarazi" kolezanka:-) jak dwa przystanki,to pewnie -bliziutko:-) ja mam troche dalej,a nawet nie chce mi się jechac do tych ludzi tam-do niektórych przynajmniej...
    Ailatan! Super,ze wszystko dobrze na badaniu:-) cieszę sie:-) a na 3d/4d widziałaś?

Ale u mnie leje:-) zajebiscie:-) no LEJE:-)nie pada,a leje:-)
    Fantastycznie:-) Uwielbiam zapach deszczu:-) Ide sie nawciagac troche:D

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i we wtorek idziemy na USG :*

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihih Dorotka "wciąga" deszczyk, hehe jak to brzmi :)
    U mnie raz słoneczko, raz deszczyk, ale taki lekki.
    Ja do pracy bliziutko, na upartego na pieszo bym poszła. No i tak jak kiedyś tam wspominałam, mam b.fajną ekipę. Znajdzie się ktoś kogo nie lubisz, ale ogólnie miło i z uśmiechem.
    Ja dziś musiałabym przenieść sie na III trymestr ,ale jakoś tak, Chyba mnie nie wywalicie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze deszczu!! U nas troche z rana popadalo i teraz upal niemilosierny ;/ masakra ;/
    Ja wlasnie przegladam aranzacje lazienek. Ale kompletnie nie mam pomyslu na nasza ;< ale mieszkanie oficjalnie jest juz nasze - wczoraj deweloper otrzymal kase z kredytu i od razu podpisalismy u notariusza przeniesienie wlasnosci. Ciesze sie strasznie :) Pod koniec miesiaca kupimy drzwi i juz mamy goscia, co je nam zamontuje. Po drzwiach moj maz, jako byly budowlaniec ulozy panele:) no i nie mamy jeszcze nikogo do plytek :/ ale mam nadzieje, ze do konca miesiaca znajdziemy, bo w sierpniu chce miec juz zrobione drzwi, podlogi, plytki i sciany.
    Sabinka ja za tydzien zaczynam i tez mam nadzieje, ze mnie nie wyrzucicie stad ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, ja z łazienka nie mam dużo do myślenia, no chyba że wzór kafli, ale idziemy w prostotę, bez jakiś udziwnień wzrokowych

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez nie chcemy wzorkow i udziwnien:P ale tych plytek i tak jest cala masa - ciezko wybrac :D poza tym stoje przed ogromnym dylematem: wanna, czy prysznic :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekajcie...a ja..17lipca zaczynam III :-) czyli za...8dni. :-) To wszystkie się tam przeniesiemy i juz:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mi sie najbardziej podoba? Te plytki mozaikowe-najlepiej takie szkielka-lusterka... Mega to wygląda :-) zobaczcie ,moze Wam jakis pomysł podsunęłam :-)

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczynam III trymestr dopiero 25 lipca :P
    jak się przeniesiecie to dajcie znać, to najwyżej wcześniej się tam przeniosę, żeby nie zostać sama z ailatan i Carmel :)
    Wcześniej się dziewczyny przeniesiemy :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Wiecie co mi sie najbardziej podoba? Te plytki mozaikowe-najlepiej takie szkielka-lusterka... Mega to wygląda :-) zobaczcie ,moze Wam jakis pomysł podsunęłam :-)
    Tak, te mozaiki sa sliczne, ale ich sprzatanie i czyszczenie musi byc uciazliwe :P swietnie to wyglada, ale utrzymanie tego w czystosci, to wymaga czasu i wysilku:P
    Kochana jeden dzien zgubilas gdzies po drodze - dzisiaj jest 8 lipca :) wiec 9 dni do 17 :p ale no tak, szczesliwa, to po co ma czas liczyc :P

Zajsonek do 25 to juz aby patrzec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek dokładnie ;)

A nie możemy tutaj zostać ;) wszystkie już do końca;)
    Co do pogody to u nas Green masakra rano przeszła burza a teraz duchota straszna, na obiad zrobiłam chłodnik z ziemniaczkami.

Co do łazienki Green ja będę miała prysznic z racji tego że łazienka nie jest duża nie chce jej zastawiać wanną (chociaż w wannie lubię poleżeć) ale i fajnie wziąć szybki prysznic dla ochłody wskakujesz i wyskakujesz ;). Podobają mi się jasne łazienki z elementami drewna.

Green patrzę na Twój suwaczek i w 26 tyg maluch waży 500-700 g mój mały w 23 według OM, według usg 23t4d albo 5 już nie pamiętam 645g ;)

A i ja wożę swoje zwolnienie osobiście chociaż mam 30 km ale zawsze sobie trochę pogadam coś w gratisie dostanę ;) najbardziej szkoda mi właśnie osób bo mieliśmy fajny kontakt ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 15:06

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spacerkiem do SR :)
    MIŁEGO WIECZORKU ♡

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę miała, kabinę, a też mam mikro łazienkę. Do tej pory była wanna, jeszcze po starych właścicielach, bo nic nie robiliśmy, ale za to nie było umywalki, teraz będzie prysznic, umywalka i wsio co trzeba bez wanny, kolor kafli w jasnym beżu, gres w ciemniejszym. Zastanawiam sie czy kupić szafkę z lustrem czy lustro, ale chyba wezmę opcje duże lustro, bo szafki będę miala nad pralką, stolarz nam zrobi na zamówienie , chce taki panel pod sufit, to i będę miała gdzie co układać, a z lewej od lustra będą półeczki chyba rogowe na kosmetyki.

Ja jeszcze chwila i z pieskiem na spacer :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 17:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzeszę :))) ale mi z tym dobrze, zajadam sie Twisterem z KFC mniam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my nie mozemy sie zdecydowac, co do lazienki ;P

Sabina daaaaaj troche!! Uwielbiam twistery w kfc,ostatnio nawet wygralam darmowego :D i wzielam tego z bekonem, cholera to dobre, jak nie wiem co. Moglabym sie zywic tylko tym ;p i frytkami, bo tez maja mega pyszne.

DESZCZ! CHLOD! BURZA! WIATEREK! W KONCU!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twistery uwielbiam, czasem sama robie w domu, ale teraz.... na kuchence elektrycznej, podaruje sobie :)
    Też lubię z bekonem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 10 dni mam wizyte u gina w Lbn, to wyciagne meza na fast fooda :p jemu nie trzeba powtarzac, wiec pojemy troche :D jeszcze mam ochote na pizze z takiej jednej lubelskiej pizzerii, jak mieszkalismy w Lublinie, to tylko stamtad zamawialismy:)

Ale mi smaka narobilas nooo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio jadłam twistera i nie mogłam się przemoc co do mięsa kurczaka wyjmowalam uroki ciąży ;-)
    Byłam wczoraj w smyku oglądałam te łóżeczka turystyczne i wiecie co już pomijając cenę ale jak przejrzałam się bliżej to trochę niestabilny wydaje mi się ten górny poziom nie wiem czy wynika to ze złego złożenia łóżeczka bo wiadomo jak to jest na ekspozycji ale miałam wrażenie że zapada się ono do środka no i materacyk trzeba dokupić bo ten w zestawie to taki kiepski nie ma to jak zobaczyć na żywo ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja własnie ze względu na tą gore nie chcę takiego łóżeczka, też widziałam na ekspozycji i w Smyku i Akpolu, były takie same. Kazdy jednak musi zobaczyć sam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak 9? Ja liczyłam bez dzisiejszego dnia juz:-) za osiem dni,czyli dnia dziewiatego:-) aaa...tam...jeden dzien-nie ma roznicy:-) w sumie,to...za tydzien:P

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ