Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Panie w nowym stanie cywilnym :)

Super nam sie udało wszytsko- tylko cywilny i kolacja w pałacyku, ale było pieknie :) Wiecej bym w życiu nie wytrzymała i tak byłam padnięta - tym bardziej , że było 35 stopni w cieniu :) ale i tak pogoda się udała bo lepszej wymarzyć sobie nie mogłam :)) dziś mam połówkowe badanie- stresik- trzymajcie kciukasy :)

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeest Panna Młoda :-) Gratulacje dla Pary Młodej :-)Żebyście trwali razem do końca w najwiekszym szczęściu :-) Żeby nikt i nic Wam na drodze nigdy nie stanęło...STO LAT!!!!!! :-)
    I jak się czujesz jako żonka? Inaczej? :P

Sabinka...ja Cię zaraz dogonię :-) Mi jeszcze zostało 9dni do poczatku siódmego msc:-) aż nie do wiary...
    Jeszcze niedawno sie staraliśmy,a tu juz 7msc za pasem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Jeeeeest Panna Młoda :-) Gratulacje dla Pary Młodej :-)Żebyście trwali razem do końca w najwiekszym szczęściu :-) Żeby nikt i nic Wam na drodze nigdy nie stanęło...STO LAT!!!!!! :-)
    I jak się czujesz jako żonka? Inaczej? :P

Sabinka...ja Cię zaraz dogonię :-) Mi jeszcze zostało 9dni do poczatku siódmego msc:-) aż nie do wiary...
    Jeszcze niedawno sie staraliśmy,a tu juz 7msc za pasem...
    hehe nie.. :P bo my juz ze sobą mieszkamy prawie 6 lat :) oczywiście jest miło i w ogóle , ale oprocz nazwiska to nic sie nie zmieni :) dziecko napewno zmeni o wiele wiecej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan Gratulacje i tak jak Dorotka pisze, oby nikt nie staną na drodze do szczęścia - NIGDY!

My z P 5 lat, ale jakoś po rozwodach nam nie spieszno do ślubu, chyba inaczej na to się patrzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach dzis jade na polowkowe a wczesniej do mojej lekarki po l4, ogolnie musze do niej tez wejsc ipogadac bo robia mi sie na lydkach place z popekanymi naczyniami krwionosnymi i zaczyna to wygladc strasznie ;/ i pewnie nic sie nie da z tym zrobic.. ale moze chociaz uda sie zapobiec rozszerzaniu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ailatan...Moj brat byl z ta swoja 12lat i dopiero po tylu latach wzięli ślub,z czasem wszystko sie zmienilo-a każdy myślał,ze do śmierci ze sobą będą...Jednak ślub wszystko zmienił no i sie rozwiedli...
    Mam nadzieje,ze u Ciebie nic a nic sie nie zmieni:-)badz szczesliwa :-)
    Cywilny to inna sprawa:-) Moze to kościelny wszystko psuje...Nie wiem...
    Ale nie znam nikogo,kto po cywilnym sie rozstał...za to po kościelnych nie znam nikogo,kto dalej jest ze sobą...Cos w tym chyba jest...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Ailatan...Moj brat byl z ta swoja 12lat i dopiero po tylu latach wzięli ślub,z czasem wszystko sie zmienilo-a każdy myślał,ze do śmierci ze sobą będą...Jednak ślub wszystko zmienił no i sie rozwiedli...
    Mam nadzieje,ze u Ciebie nic a nic sie nie zmieni:-)badz szczesliwa :-)
    Cywilny to inna sprawa:-) Moze to kościelny wszystko psuje...Nie wiem...
    Ale nie znam nikogo,kto po cywilnym sie rozstał...za to po kościelnych nie znam nikogo,kto dalej jest ze sobą...Cos w tym chyba jest...
    hehe no niezle ;) ale to pewnie dlatego ze czesciej sie bierze koscielny :) ja nie widze poki co zadnej roznicy i mysle ze tak bedzie ;) rozwodow nie planujemy :D hehe takze jestem dobrej mysli.. o 18.40 polowkowe ach stresik :D hihi

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laski ;)
    Jak znosicie te upały ?
    Mi jest bardzo ciężko, ugotować obiad to już wyczyn a co dopiero poprasowac czy ogarnąć chalupe :(

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Dziś byłam na USG, a później dostałam eksmisje z domu - kazali mi się wynieść bo hydraulicy kuli się do wymiany rur itp, a pan T robił elektrykę.
    Dopiero przyszłam do domu:)
    Moje szczęście dziś (26,6tc) machało do mnie i waży ciut ponad 1kg, ogólnie była niegrzeczna bo wierciła się i kopała.
    Upałów na pomorzu nie ma, jest ciepło, ale bez parówy 26 stopni w sam raz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 20:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mi przez te upały się nic nie chce z domu nie wychodzę u nas takie słońce że aż Sabina Tobie zazdroszczę niby w nocy mają być burze i od czwartku do weekendu deszcze zobaczymy bo tam gdzie mieszkam wójt wprowadził zakaz podlewania ogródków od 6 do 22 a przed chwilą wróciłam ze spacerku trochę chłodniej, zajadam zimne galaretki ;-)

Natalia wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia!!! Dużo dużo miłości u jeszcze więcej cierpliwości ;-)

Sabinka to Twoja dziewczynka już spora :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 22:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek jaki brzusio przepiękny:-)Śliczny!
    U mnie na osiedlu jakis osioł chodzi i sie nadziei w niebogłosy...wiecie-kurwami rzuca itd. Zaraz mu świstne jajkiem i sie skończy!
    Wentylator wlaczylam,bo cala płonę...
    No...jest prawdziwa rzeźnia w te upały...A jeść sie nie chce,a potem żołądek boli...

Zajsonek lubi tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi dziękuję bardzo :* twój tez przecudowny :)
    Masz rację rzuć mu jajem i się uspokoi :)
    My dopiero wróciliśmy od dziadków :)
    Dziś odebralismy obrączki a jutro już pozostanie tylko miesiąc :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliatan, gratuluje :) u mnie po slubie tez nic sie nie zmienilo, bo tez mieszkalismy razem kilka lat :P zycze Wam duzo szczescia i zeby nikt Wam sie w nic nie wtracal ;)
    Ja z kolei znam kilka par, co nie zdecydowaly sie na slub i sie rozstali. Dobrze, ze dzieci nie mieli :/ Facet byl z dziewczyna 8 lat, ale znalazla sobie innego:P a ten w rok po rozstaniu znalazl sobie fajna kobiete, wzieli slub i sa szczesliwi :) tylko maja juz po 40 lat i problemy z zajsciem niestety :/. Znam tez taka pare, ktora byla razem 7 lat, wzieli slub i na rocznice slubu byli juz z miesiac po rozwodzie. Takze to roznie bywa.
    Aliatan, a jak wyszly polowkowe? Ile wazy malenstwo? :)
    Zajsonek, miesiac szybko zleci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem jedna z tych par...
    Z pierwszym bylam trzy lata-zostawił mnie dla innej, z drugim bylam 5l
    lat-rozstaliśmy się,a wiedziałam,ze mnie zdradził nie raz, teraz jestem z moim największym szczęściem 10 lat i nie zanosi sie na to,żebyśmy mieli sie rozstać :-) W zyciu nie miałam nikogo kto by tak strasznie o mnie dbał...
    Najlepsze jest to,ze im dluzej jestesmy razem,tym jest nam razem coraz lepiej:-)
    Ale o ślubie nie myślimy :-) jakis tam cywilny sie kiedys weźmie -żeby nie było :-)
    A tak-do niczego nam taki ślub nie potrzebny :-)
    Mam nadzieje,ze jak urodzi sie Oliwka,to nic sie nie zepsuje miedzy nami...
    Faceci często odchodzą po roku,dwóch od narodzin dzidziusia...
    Chociaz-kazda para jest inna i patrzmy na siebie:-)
    Byle byśmy wszystkie szczęśliwe były i nasi faceci/mężowie tak samo szczęśliwi,wtedy to juz nic nam na drodze nie stanie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No... Ja jestem przykładem że po 13 latach małżeństwa nic nie jest pewnego i poszedl sobie do innej.
    Teraz zobaczymy jak będzie :). Ja po rozwodzie, mój P też (ich małżeństwo trwało raptownie 6mc).
    Remont dzień 3 , czas ewakuować się. Muszę jechać zawieść L-4

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, to wspolczuje takich przejsc.
    Moj maz jest tak naprawde moim pierwszym powaznym facetem, jestesmy razem od czasow liceum, choc bywalo roznie miedzy nami (jak sie ma 17-18 lat to bywa naprawde roznie:D), ale generalnie jest fajnie :)

Oby sie nikt nie wtracal - bo to wiele psuje niestety.

A dziecko faktycznie zmienia wszystko. Ale mam nadzieje, ze moj maz to zniesie jakos ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no spoko-nie ma czego wspolczuc:-)nauczyłam sie duzo dzieki temu:-) poza tym,bylismy wtedy małolaty i szczęście,ze nie jestem dzisiaj z którymś z tych palantów :-)
    Mam najlepszego faceta na ziemi-nigdzie takiego nie ma:-)
    Ja wcześnie zaczęłam,a mojego poznałam majac 22lata:-) juz poukładane w glowie miałam :-) on z reszta tez:-)
    Nie wiem czy dziecko wszystko zmienia...sie okaże:-)
    Moze będzie jeszcze lepiej:-)chociaż nie wiem,czy moze być lepiej:P

Sabinka! Ja wysyłam zwolnienie poczya-moze tez byloby Ci łatwiej wysyłać? Chyba,ze poczta daleko,ja mam pod nosem,jadac do pracy bym więcej straciła,niż za wyslania:-)
    Ja dzisiaj mam wizytę u ginka:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam na połowkowym i wszytsko ok :) Maly ma sie dobrze :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, ja chętnie przeszłam sie, tz podjechałam 2wa przestanki no i poszłam sobie pogadać:)
    Jedna z koleżanek wygłaskała brzusio, bo mówi że też chce zajść :)

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka mamuski ♡
    Witamy się w chłodniejszy w końcu dzień :)
    zapomniałam wam napisać poniedziałkowych relacji z SR :)
    Były ćwiczenia, powiem szczerze że mi trochę pomogło na plecy :P
    Dzisiaj na 18 kolejne ćwiczenia, a później trochę teorii :)
    Jestem póki co zadowolona :)
    Dzisiaj przyszła kolejna paczka z Anglii od mojej kuzynki waży ponad 12kg :)
    Juz nie mam gdzie tego chować :P
    Po ślubie zamówimy mebelki dla maleństwa to sobie w końcu poukladam ubranka ;)
    Zaraz puszcze pranie, ale naprawdę nie wiem gdzie to pochowam bo już naprawdę nie mam miejsca :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ