Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
w ogóle śmiać mi się chce z tych wszystkich objawów porodu u mnie kompletnie nic się nie sprawdza ani opuszczony brzuch, ani to że wszystko gotowe do porodu , nawet czop ... jak widać z rozwarciem można sobie jeszcze chodzić i przechodzić
Także laski którym termin się zbliża, dużo seksu i spacerki to może wygonicie dzieciaki wcześniejNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
O masz, a myślałam że akcja wre to uważaj, bo akcja zastanie Cię w najmniej oczekiwanym momencie
Mam nadzieję że już zaraz to się stanie! Trzymam kciuki!paola89 lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Oj wiem jak to sie wtedy człowiek niecierpliwi i chce jak najszybciej urodzić. No to max kilka dni juz. Trzymam kciuki oby dzidziuś wyskoczył jak najszybciej.Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
ja nie wiem co moja mama mówiła , ale codziennie przychodzi i mi mówi że ten i tamta pytali się : czy już urodziłaś ?
przy drugiej ciąży powiem późniejszy termin i będzie spokój
A Kinga będzie z nami najpóźniej w niedziele jeśli nic się nie wydarzy do soboty to w niedziele rano do szpitala na oxy .Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Tami wrote:A ja sie nie boje przynajmniej jeszcze nie teraz
Bylam dzis na gbsie i stwierdzilam, ze chyba mojego gina pojebalo. Tak mnie to pobieranie bolalo, byl tak niedelikatny, ze myslalam ze go kopne w twarz....