X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr ROWER
Odpowiedz

ROWER

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lec na rower, a ja lece do tematu plotki ;)

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mnie dziwnie w podbrzuszu pobolewa :-( Na razie rower odpuszczam...Moze jak mi przejdzie...
    Zjadłam śniadanie,wypilam mala kawkę i tradycyjnie poleciałam na wc i od tego momentu mnie zaczęło boleć ..Poleżę,moze przejdzie...Jakos tak dziwnie to czuję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze to wiezadla? Albo kosc lonowa? Lepiej lez, odpocznij i na pewno przejdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba te skurcze BH. Juz przechodzą...Pierwszy raz je mam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie...rower dzisiaj stanowczo odpuszczam.
    Najpierw mysle o dzidziulku,później o sobie...
    To są takie właśnie skurcze...chwilami jak na okres...Czytalam wlasnie,ze niektóre nie czuja wcale tych skurczy,a niektóre czuja wlasnie jak pobolewanie przed miesiaczka...To ja niestety z tych drugich...:/
    Przeszly juz...Ale sie troche bałam...masakra...
    Lepiej w domu poćwiczę,nie ma co ryzykować...
    Rower jest dobry,jak nic sie nie dzieje. Te skurcze to naturalna sprawa,ale ja tam pierdziele-nic sie nie stanie jak nie pójdę.
    O! Wlasnie kopniaczki dostaje :-) Boże jak je uwielbiam :-)
    Żyć sie chce i nic więcej sie nie liczy :-)

• Aga23 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki w takim razie sama jazda na rowerze nie jest groźna?A co z rowerem stacjonarnym?Chyba taki to już zero ryzyka :)

Serduszko <3 Mój synek
    1usa2n0agusqcyxu.png
  • Aga23 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Cos mnie dziwnie w podbrzuszu pobolewa :-( Na razie rower odpuszczam...Moze jak mi przejdzie...
    Zjadłam śniadanie,wypilam mala kawkę i tradycyjnie poleciałam na wc i od tego momentu mnie zaczęło boleć ..Poleżę,moze przejdzie...Jakos tak dziwnie to czuję...
    Mnie też ostatnio coś pobolewa a było tyle tygodni spokoju.Ale z opowieści innych kobietek to normalne.Raz tak mnie bok bolał że wstać z łóżka nie mogłam, na szczęście moja serdeczna koleżanka jest na wylocie i w każdym momencie do niej mogę napisać z pytaniem i zawsze uspokaja że miała tak samo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 19:51

Serduszko <3 Mój synek
    1usa2n0agusqcyxu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No...ja jakies skurcze mam ostatnio...ale daje rade :-)
    Sam w sobie rower niczym nie grozi:-) Grozi tylko upadek...ale upaść możesz wszędzie...No i jakies większe wstrząsy,ale ja tam wstrząsów na rowerze nie mam...
    Wstrząsy to są w autobusie i aucie po tych naszych drogach z wielkimi dziurami! Wkurza mnie to,bo czasem jak jadę autobusem,to aż wierzyć mi sie nie chce,ze nikt nie mówi o tym,ze kobiety w ciazy autobusami nie powinny jeździć wlasnie ze względu na drogi.
    A ścieżki rowerowe sa idealne :-) Zawsze jak by byla droga beznadziejna,to rower można przeprowadzić :-) spacerkiem :-)
    A stacjonarny to juz całkiem bezpieczna sprawa :-) Ja swój sprzedałam na rzecz orbitreka-troche dołożyłam i śmigam na nim :-)
    Na stacjonarnym możesz jeździć jak najbardziej :-) No chyba,ze cos tam się dzieje u Ciebie nie tak,to nie... Pomalutku i ze spokojem :-)

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ