Z chłopca wyszła dzieczynka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. U mnie na pierwszym badaniu prenatalnym w 12 tygodniu lekarz powiedział ze na 80% będzie chłopiec, potem drugi lekarz to potwierdził kilka dni później.
W 17 tygodniu powiedziano mi, że chyba dziewczynka ale dziecko nie chce sie za bardzo pokazać, i potem kolejny lekarz powiedział że może się z tą teorią zgodzić bo nie widzi worka mosznowego. A ja wyraźnie widziałam na USG ( nawet 3D) jakiegoś pamperka między nogami. Czy któraś z Was tak miała, że mówili na początku, że chłopiec a potem sie zrobiła dziewuszka ?Ania bebe 88 lubi tę wiadomość
-
W 12tc pomiędzy nóżkami może być opuchnięta jeszcze łechtaczka, co może sugerować chłopca. U nas akurat tak było od 9tc i to się nie zmieniło, w brzuszku chłopiec, ale moja znajoma też w 12tc widziała "coś" między nóżkami a urodziła córeczkę, i potem właśnie ok 20 tyg. potwierdzili jej córcię.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyVira wrote:Cześć dziewczyny. U mnie na pierwszym badaniu prenatalnym w 12 tygodniu lekarz powiedział ze na 80% będzie chłopiec, potem drugi lekarz to potwierdził kilka dni później.
W 17 tygodniu powiedziano mi, że chyba dziewczynka ale dziecko nie chce sie za bardzo pokazać, i potem kolejny lekarz powiedział że może się z tą teorią zgodzić bo nie widzi worka mosznowego. A ja wyraźnie widziałam na USG ( nawet 3D) jakiegoś pamperka między nogami. Czy któraś z Was tak miała, że mówili na początku, że chłopiec a potem sie zrobiła dziewuszka ?
U mnie trzech lekarzy mówili,ze dziewczynka,jeden z nich dokladnie pokazywał na dwóch badaniach wargi,wiec...mam nadzieje-się nie pomylili -
U mnie też zaistniała taka sytuacja W 12 tyg usłyszałam że będzie chłopiec. Mam nawet zdjęcie tego niby siusiaka z usg potem w 16 tyg dr nie był w stanie określić, bo maluch się zasłaniał, ale powiedział że raczej chłopiec. Wczoraj (20 tyg) usłyszałam że jednak dziewczyna jednak z wyprawką czekam do kolejnej wizyty za miesiąc. Będzie to 24 tc, a termin mam na 21 marca10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyWitam z moją pierwszą ciążą lekarz odrazu wycelował siuska
ale teraz to nie wiem nic na badaniu genetycznym nic nie powiedziała lekarka tylko cos tam pod nosem mówiła ze dynda między nogami, poźniej byłam w 14 tygna usg i też mi nic na temat płci nie powiedziała
Moze 9 grudni się juz cos dowiem będzie to 17t5d czyli 18 tydzien
Pozdrawiam mamuski :* -
U mojej matuli przez cała ciąże mówili dziewczynka nawet przed samym porodem potwierdzili a wyszedł chłopak
U mnie znów przy pierwszej ciąży lekarz powiedział chłopak i tak tez było
Teraz jeszcze nic nie wiem... Jutro mam termin wiec moze mi cos doktorek powie... -
Dziewczyny, spotkała mnie dziwna sytuacja odnośnie płci.
2 tygodnie temu dowiedziałam się na 90%, że będzie synek, natomiast dzisiaj byłam na usg połówkowym, Pani doktor stwierdziła, że nie widzi dyndałka między nogami i że to dziewczynka..
Zgłupiałam..kamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny