Z chłopca wyszła dzieczynka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorisss ja miałam dzyndzelek jeszcze większy i co./..teraz dowiaduje sie ze moze to byc dziewczynka.
Pewnie że bym chciała juz wiedziec jak bylam w styczniu to 2 ujęcia pokazały dziewczynke ale jakos nie chciało sie ułożyc tak aby bylo bardzo widoczne, zostaly mi 2 dni mam nadzieje ze sie ułoży. -
No właśnie, ja już teraz sama nie wiem, bo niby mój gin ma taki super sprzęt i za pierwszym razem w 13/14 tc powiedział, że na 100% dziewczynka, w skończonym 15 tc (15 tyg 0 dni ale ciążę z usg mam starszą o 5 dni) powiedział, że to na 100 % facecik i dał mi to zdjęcie ale zaczęłam czytać na necie i to podobno częsta pomyłka na tym etapie. Kolejne usg mam 18 lutego. Zobaczymy co TAM wypatrzą. Nie macie zdjęć takich jak ja?
Ewelina0701, a w którym tygodniu Ci mówił, że to chłopiec? Miał dokładny sprzęt?
Asit, u mnie trochę później powiedział, że chłopiecWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:53
Mój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
-
U nas lekarz na wizycie kontrolnej powiedział, że będzie chłopiec. Równo po tygodniu miałam połówkowe u innego lekarza i.. dziewczynka.
A ciuszków przez ten tydzień nakupowałam dużo ;d na szczęście w większości neutralne kolorki i tylko jeden zestawik typowo dla chłopca, ale co tam.. znosi się -
A ja jutro jadę z mężem na usg 3/4d. Za tydzień wizyta u mojego lekarza, więc już nie będzie musiał mi robić usg kolejnego i może w końcu dowiem się kto w brzuszku mieszka, bo już 28 tydzień a za każdym razem pupą odwrócone i nie można było zobaczyć... Dam znać wieczorkiem
kot_bury lubi tę wiadomość
-
W 13 tyg na genetycznym Pani doktor skłaniała się ku synkowi, w 14 na usg prenatalnym inna Pani doktor też stwierdziła że synek, nawet się zwracała per "on"
11 marca mam połówkowe więc się okaże mam nadzieje że się już nie zmieni bo już się przyzwyczailiśmy do myśli o synku A jak będzie druga córka to przynajmniej z imieniem nie będzie problemu bo mamy wybrane a dla chłopczyka nie możemy dojść do porozumienia -
W 22 tyg lekarz stwierdził podczas badania USG ze nie widac, ale jak podniósł nóżke w pewnym momencie to nic MU nie dyndało... nie wiem jak to interpretować...
Teraz na usg w 29 tyg okazalo sie ze jednak chlopak, widzialam narzady to raczej sie nie zmieni.. -
Jeśli jest już potwierdzenie co najmniej 3 krotne co do płci, to chyba już nic się nie zmieni;) chyba..
A pomyśleć, że za czasów babć, naszych mam, nie było tak usg, aby one mogły znać płeć.
A w obecnych czasach, co niektóre już mają potwierdzenie na wczesnym etapie ciąży.
Ale technika idzie w góręDorisss lubi tę wiadomość