Z chłopca wyszła dzieczynka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene wrote:Gdybym na jednym z ostatnich usg przed porodem nie zapytała o potwierdzenie płci to bym miała niespodziankę przy porodzie:-D
hahaha osobiście znam przypadek, gdzie miał byc Jaś - wszystko gotowe dla chłopca, a przy porodzie okazało się, że będzie Ola"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -
Ja sie zastanawiam jak to możliwe, przecież siusiaka widać ewidentnie to jak on może nagle zniknąć :p a miala któraś tak że lekarz zapewnial chłopca, nawet widzialyscie siusiaka na usg, a koniec końców wyszła dziewucha?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 17:47
-
judysia86 wrote:hahaha osobiście znam przypadek, gdzie miał byc Jaś - wszystko gotowe dla chłopca, a przy porodzie okazało się, że będzie Ola
-
Kalija wrote:Ja jestem w 12tc i niby ma być chłopiec. Lekarka powiedziała to bez żadnych wątpliwości. No ale zobaczymy
Julka_kulka oj tak:-)dobrze ze miałam rzeczy po starszym synku wiec z wyprawka nie było kłopotu;-) -
Kalija wrote:Prenatalne 15.02
Dziwię się, że tak szybko lekarka rozpoznała płeć w tak wczesnej ciąży. Mogła nic nie mówić, ja nie pytałam. A teraz nastawiłam się na chłopaka...
Trzymam kciuki za prenatalne:-)
Jak się czujesz? -
Rene wrote:Mi tak szybko nie powiedział czekałam do około 20 tyg i to jeszcze z pomyłką nie wiem może to zależy od sprzętu doświadczenia lekarza i od dziecka
Trzymam kciuki za prenatalne:-)
Jak się czujesz?
1 trymestr był ciężki, mam nadzieję, że w 2 sobie wszystko odbije
Ogólnie nie narzekam dzięki za kciuki!
-
olusiapna wrote:Mojej siostrze podczas USG towarzyszyli studenci. Lekarz dumnie wszystko pokazywał i im tłumaczył. Najwięcej czasu spędził na opisie płci dziecka, wyraźnie widział tam chłopca, kilka miesięcy później siostra urodziła córkę
-
hejka. u mnie w 16 tc lekarka stwierdziła, że będzie na 90% synek. Tak bardzo marzyłam o córeczce.Oczywiście nie ważne jaka płeć, byle dziecko było zdrowe. Ale jakoś zawsze tak jest, że mimo wszystko planujemy córcię lub synka. Buzie mam cały czas wypryszczoną, test z sody wskazał na dziewczynkę, zachcianki też typopwo "dziewczęce" i to dziwne przeczucie.. czy jest jeszcze nadzieja na zmianę? w sumie 16 tc to stosunkowo wcześnie, by dokładnie coś zobaczyć. Jestem ciekawa, czy coś się zmieni. Jak czytam Wasze posty to widzę, że wszystko jest możliwe