Z chłopca wyszła dzieczynka
-
WIADOMOŚĆ
-
Musisz się troszkę złościć, bo już 25 tydzień, a Ty nadal nie znasz płci. Eh..
Chyba, że pójdziesz na usg 3/4 d w formie Sepii?
Tam już na bank się dowiesz kto zamieszkuje Twój brzuszek:)
To, żesz cawaniaczek, albo cwaniaczka;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 09:44
-
hej dziewczyny jak to jest uwas z tym przeczuciem czy tez madczyna intuicja czy to chlopak czy dziewczynka???
otoz to moja 3 ciaza w 2 pierwszych mialam od poczatku od zrobienia testu ciazowego ze to chlopaki na pierwszym usg zawsze mowilam pierwsza ze chlopak a lekarz tylko potwierdzal za kazdym razem usg bylo w 13 tyg i w 13 tyg lekarz widzial ze to chloak, no i teraz od poczatku to samo pierwszy tesci i ze bedzie dzieczynka uczucie tak silne ze jak przegladam rzeczy to na niebieskie nawet nie patrze, po prostu jestem na milion procent przekonana ze to dziewczynka no ale bylam w 13tyg i 6 dniu na prenatalnych no i co chlopak no bylo widac mysle ze tez bym powiedziala ze widze ze to chlopak no no nawet jestem w trakcie szukania imienia mam nawet 2 wybrane ale caly czas mam wrazenie ze moze jednak to bedzie dziewczynka nawet wczoraj kusilo mnie by cos kupic dla maluszka ale co spojzalam na rzeczy dla chlopca to cos wewnetrznie kazalo poczekac na usg polowkowe ktorem mam 5 lutego aby potwierdzic... wczesniej takich watpliwosci nie mialam no i nie wiem teraz czy to dlatego ze mam juz dwuch chlopakow i to ta chec zeby moze miec dziewczynke teraz chodz zawsze sobie mowilam ze wole synkow miec.... czy faktycznie moja intuicja ma racje, jak to bylo u was z ta plcia?Synek William [/url]
[/url]
[/url[/url] -
Ja od początku czułam że będę miała córkę. Od samego zrobienia testu a w tym przekonaniu utwierdziło mnie to że na początku ciąży ok 2/3 miesiąca baaardzo zbrzydłam że tak powiem haha moja twarz i włosy to była katastrofa.. nawet mąż to zauważył. A to było moje marzenie mieć córeczkę i faktycznie, miałam dobre przeczucia bo lekarz w 18/19 tc potwierdził, że będzie dziewczynka później kolejny lekarz na prenatalnym również potwierdził mi że to dziewczynka. No i teraz mam śliczną córkę ale oczywiście podobną do... tatusia
-
nick nieaktualny
-
a macie dziewczyny jakieś zdjęcia, że :niby " był chłopiec a potem okazuje, się że to dziewczynka???
Bo u mnie w 13/14 tc powiedział, że dziewczynka, teraz w 16 tc, powiedział, że to chłopiec i dał mi zdjęcie na którym wygląda, że to "siusiak" tam jest. Ale jak czytam na rożnych forach, że z chłopca jest dziewczynka to już teraz sama nie wiem.
jak macie jakieś fotki to wstawcieMój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
-
Może się mylę, ale jakoś mam takie wrażenie, że jak się pięknieje w ciąży to wtedy będzie chłopiec, a jak się brzydnie to dziewczynka :)P To by się sprawdziło na moich koleżankach, które są naprawdę pięknymi dziewczynami, a w ciąży bardzo brzydły i potem okazywało się, że jednak mają córeczki. Ja z kolei w pierwszej ciąży bardzo wyładniałam, każdy mi to mówił i okazało się, że mam synka ) A teraz jestem w drugiej ciąży i mam wrażenie, że brzydnę Ale czas pokarze czy takie obserwacje są miarodajne, hi,hiDiddi
-
Wesołek w moim przypadku dzidzia układa się już dwa usg z rzędu tyłkiem do monitora. Ciężko lekarzowi jest coś stwierdzić patrząc od tyłu Więc nie mam pretencji do lekarza i do sprzętu. A nie mam ciśnienia na usg 3d lub 4d. Na pierwszej wizycie była nogami do dołu, na kolejnej głową do dołu, zawsze z prawego mojego boku. Zastanawiam się czy to może być związane tym, że mam łożysko na przedniej ścianie. Bo to, że czuje mniej ruchy dziecka to u mnie się zgadza. Czuć ruchy, ale są to muśnięcia, delikatne kopniaczki, czasami da mi mocniejszego kopniaka, jednak nikt poza mną nie czuje ich, nawet mąż dotykając brzuszek a to już 27 tydzień się zaczyna.
-
Elvi, na pewno przyjdzie taki dzień, że w końcu się dowiesz kto zamieszkuje Twój brzuszek;)
Tyle, żeby to nie nastąpiło np. w 39 tygodniu..
A wiesz, słyszałam o tym, że jeśli jest łożysko na przedniej ścianie, to czuć mniej intensywnie ruchy.
Doriss, nie mam takich zdjęć;/
W 17 tygodniu mój lekarz był pewien na 90%. Widziałam "siusiaka" do góry. A np na 2 połówkowych badaniach, nie było nic między nogami. Natomiast na czwartkowej wizycie widziałam wargi sromowe;) -
DORISS U MNIE BYLO TAK WIDAC W 13T6D pani na 95% ze chlopak
co do cery wdaje mi sie ze nie jest najlepsza,moze nie jestem brzydka ale mam niedoskonalosci ktorych przy chlopakach nie mialam, tak samo z objawami i nastawilam sie przez to na dziewczynke no ale 5 lutego ide na polowkowe moze sie cos zmieniloSynek William [/url]
[/url]
[/url[/url]