Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Zgaga - sposoby
Odpowiedz

Zgaga - sposoby

Oceń ten wątek:
  • Lukrecja32 Nowa

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam tutaj w jaki sposób można walczyć ze zgagą :) http://www.biomedical.pl/ciaza/zgaga-w-ciazy-939.html coś z tego na pewno Ci pomoże, mi pomaga jedzenie nie za dużych posiłków i picie kefiru

• Rose123 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie osobiście ratują migdały i unikanie jedzenia przed snem. A co szkodzi? Mam wrażenie, że momentami wszystko:) te które zmagają się ze zgagą zapewne wiedzą o czym mówię :)

f2w3rjjgnbtc8i3h.png

atdc20mm0yebl2pl.png
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2021, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dziewczyn będących w ciąży i tych co są już po! Jak sobie radzicie/radziłyście ze zgagą? Mleko pomaga na chwilę

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olej z ostoropestu - jest jak dla mnien super na zgagę. Często miałam. Starczą dwie łyżki dziennie np dodana do żupy lub polać kasze czy ziemniaki. Poprawa jest bardzo szybka. Do samu oleju można się przyzwyczaić.

Jeszcze polecam Controloc Control na zgagę - świetny środek na zgagę. Dostaniesz w aptekach bez recepty Sama jednak stosowałam po ciąży tak wiec najlepiej dopytać się ginekologa czy w ciazy mozesz brać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 07:27

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ