III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:Wiesz co Paula ja mam naturalny ciemny blond/jasny brąz.
W każdym wieku miałam różny ,jak byłam niemowlakiem miałam nawet blondpotem mi ciemniał ciemniał... potem w wieku 15 lat do 18 roku miałam blond farbowany...https://www.facebook.com/photo.php?fbid=394306512830&l=4938c99bd9
I tak 4 lata temu wróciłam do ciemniejszy ,ale ja tak mieszam raz ciemna czekolada raz ciepły złoty brąz.. ale farbuje sam odrost z reguły i lekko przeciągam na resztę włosów.
Paula nigdy nie wiem czy pomagają czy nie ,ale warto spróbować może akurat pomogą i np w ogóle nie bd musiała mieć nacinanego krocza... albo natną ci tak jak mi 2 cm...
z włosami tez tak zawsze miałam;) jako dziecko miałam tez nawet blond a z wiekiem coraz ciemniejsze i teraz mam ciemne ale nie czarne;) tylko skręt się zmienił bo jak byłam malutka to baranek na głowie a teraz takie normalne loczki zależy od dnia w sumie;)
co do ćwiczeń Kegla to już próbowałam, myslę, że robie je dobrze;) chyba nie mają wpływu na rozwarcie mam nadzieje. -
nick nieaktualnyWitam dziewczyny w nowym roku 2014!
Życzę Wam dużo zdrowia i szczęśliwego rozwiązania w terminie!
Ja wczoraj wróciłam ze szpitala- profil dobowy wyszedł bdb - tylko po godz.10 miałam lekko podwyzszony cukier. Zakupiłam glukometr i musze kontrolować co jakis czas. Zbadali mnie - maluszek ma 1450gram,ułożenie główkowe, wszystkie inne parametry w normie. Zmartwiło mnie tylko jedno...na karcie wypisu napisali -zagrozenie przedwczesnym porodem(rozwarcie na 0,5cm) Takze leże plackiem w domu do marca:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 11:51
Blondi22, Ancia77, paula22, kotek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula na spokojnie ... mnie się wydaje że nie że tu cgodzi o elastyczność tkanek pochwy a nie rozwarcie ale tego nie wiem.
Marzycielko to super wiadomość buziaki dla Was.
Jezcze raz naj w nowym roku:)
Ide drEmać bo Olivierek zasnoł
Moni super słodkie foto :*Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:wiecie ze kiedys moja szyjke moglam siegnac palcem a teraz w zaden sposob nie idzie he ciekawe
-
Ancia77 wrote:Ja sie nie moge doczekac jutrzejszej wizyty zobacze syncia
ja zauwazyłam ze ostatnio palce u rak mi napuchły bo musiałam wszystko pościągac
-
Perełka wrote:ja już też pościągałam wszystko, bo opuchlizna się pojawiła. Fakt, że znika w ciągu dnia, ale w nocy mocno mi puchnął dłonie, więc dla bezpieczeństwa juz nie zakładam niczego:P
-
nick nieaktualnyJa kupiłam taki http://allegro.pl/aspirator-do-nosa-nosefrida-super-cena-i3827928044.html + filtry. Jesli chodzi o witaminy to jeszcze sie nie orientowałam.
Paula o ile pamietam ty chyba tez masz niewielkie rozwarcie -prawda?czy ono Ci sie powieksza?jakie dostałas zalecenia od lekarza.