III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MAMuŚKI !!!! Dużo zdrówka Wam życzę !!!
Aby ten Nowy Rok obfitował w szczęśliwe wydarzenia...
Cudowne, nowe doświadczenia, których tak bardzo pragniemy
Aby wszystko szło po Naszej myśli i abyśmy razem dotrwały do końca tej drogi...
Wszystkim Wam życzę szybkiego, bezbolesnego i uskrzydlającego rozwiązania !!!
To cudowne że wchodzimy triumfalnym krokiem w Nowy Rok !!!
TAK !!! To będzie NASZ ROK !!!
ROK SPEŁNIONYCH MARZEŃ !!!!
a oto mój Noworoczny brzucholek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 10:01
Lalita2710, Ancia77, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgaga ta jędza mnie dopadła:( migdały jem i nic, mleka nie ruszę bo nie za bardzo lubię... eh pali ze duszę się
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny postanowiłam do was wpaść i się podpytać? Od jakiegoś czasu bardzo pocę się w nocy, wręcz budzę się mokra. Muszę 3 razy w nocy zmieniać piżamę w ciągu dnia mam uderzenia gorąca. Po prostu w ciągu kilku minut jestem cąła mokra. Czy to normalne też tak miałyście? Chciałam najpierw was o to zapytać bo do lekarza staram się zdzwonić w poważnych problemach a to może okazać się typowe w ciąży!
-
marzycielka29 wrote:
Marzycielka córa piękna:) a jej czuprynka boska:) pierwszy raz widze noworodka z takimi włoskami:) Jeszcze raz gratulacjęmarzycielka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haybeauti wrote:dziewczyny postanowiłam do was wpaść i się podpytać? Od jakiegoś czasu bardzo pocę się w nocy, wręcz budzę się mokra. Muszę 3 razy w nocy zmieniać piżamę w ciągu dnia mam uderzenia gorąca. Po prostu w ciągu kilku minut jestem cąła mokra. Czy to normalne też tak miałyście? Chciałam najpierw was o to zapytać bo do lekarza staram się zdzwonić w poważnych problemach a to może okazać się typowe w ciąży!
Kochana tez tak miałam i mam poce sie i uderzenia goraca mam lekarz powiedzial ze to normalne w ciazy hormony działajamnie dzis od rana meczy zgaga ble
kochane zmykam na ploteczki i na 12:15 do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 10:10
-
Marysia0312 wrote:Dziewczyny czy mozecie polecic dobre przyswajalne żelazo? wizyte mam dopiero za 13dni wiec musze radzic sobie sama
brokuły, buraczki - naturalne przyswajalne żelazona mnie nie działały żadne suplementowe zelaza, tylko tardyferon, ale to na receptę.
Kocur lubi tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:
jaka laleczka, a te włoski-rewelacja:-) jeszcze raz gratulacje.marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni_c wrote:brokuły, buraczki - naturalne przyswajalne żelazo
na mnie nie działały żadne suplementowe zelaza, tylko tardyferon, ale to na receptę.
-
nick nieaktualny