III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancia77 wrote:Paula 1750 niecałe
co do zgagi to u mnie róznie bywa z nią, raz mam a raz nie więc zobaczymy czy się sprawdzi z włoskami ale pamiętam, że raz miałam taką, że wymiotowałam dalej niż widziałam.
Marzycielko tez bym chciała taki poród;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 17:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
mi dzis źle sie spalo zaledwie ze 3 godziny pospalam bo nie moglam jakos jak usnelam o 22 tak wstalam kolo polnocy i dopiero zasnelam kolo 6.rano a przed 8 juz musialam wstac. ostatnio nie moge sie wyspac mala dziwnie szaleje w brzuszku jak spie a to jakies skurcze mnie budza i tak w kolko. moze dzis bedzie lepiej.
i czuje jak mala strasznie pcha sie tam na dole .
bylam dzis juz na ostatnim pobraniu krwi i moczu .kotek27, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Blondi możesz mieć takie wrażenie bo kości miednicze się rozchylają...
)
Nie dziewczynki w zgage nie ma co wierzyćMój mąż miał takie same długie włosy jak córunia Marzycielki ,a teściowa zgagi nie miała. A urodził się jak gorylek...
Więc nie martwcie się;P że będą łysolki czy coś;PMiriam, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:hej
mi dzis źle sie spalo zaledwie ze 3 godziny pospalam bo nie moglam jakos jak usnelam o 22 tak wstalam kolo polnocy i dopiero zasnelam kolo 6.rano a przed 8 juz musialam wstac. ostatnio nie moge sie wyspac mala dziwnie szaleje w brzuszku jak spie a to jakies skurcze mnie budza i tak w kolko. moze dzis bedzie lepiej.
i czuje jak mala strasznie pcha sie tam na dole .
bylam dzis juz na ostatnim pobraniu krwi i moczu . -
a ja znowu słyszałam ze jak się ma czkawke to dziciatko bedzie mieć duzo włosków.
pozwalam sobie was podczytywać i czasem coś napisać bo 11.01. zaczynam III trymestr, a poza tym u wsa ostatnio dużo sie dzieje:-)Blondi22, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
Z tą zgagą to nie zawsze się sprawdza
moja mama zgagi nie miała akurat a brat mój miał mnóstwo włosów na plecach nawet a przez czuprynę ochrzcili go w szpitalu Czupurkiem
ja mam jak już pisałam i zobaczymy za 2 miesiace co z tego wyniknie
Miriam ślicznie urządziłaś miejsce dla malucha
Marzycielko- poród marzenie też oczywiscie życzyłabym sobie podobnego przebiegu akcji
A co do wagi to trochę zaczęłam się martwić jednak czy na moim etapie 1700 gram to nie za mało? W 28 tyg było 1400 ale na innym sprzęcie u innego lekarza. Niby dr mówił, ze jest ok no i jest napisane 1700+/- 250 g ale jakoś już zaczęłam się martwić oczywiścieMiriam, marzycielka29 lubią tę wiadomość