Hej Dziewczyny
Gwarno tu jak w ulu- aż prawie nie nadążam;)
Marzycielko Śliczną masz córcię! I pierwszy raz widzę u noworodka tak bujną czuprynkę WOW A poród miałaś jak marzenie..

Szkoda, że przed się nie wie, jak to będzie, bo ja mam się zdecydować czy znów cc, czy chce próbować naturalnie, tylko nie wiadomo jak ta natura będzie chciała pomóc;)
Kocur Zaczęłaś temat o wadze, po którym zaczęłam się martwić, bo moja Mała miała w 30tc niecałe 1300. I chyba nikt nie miał tu aż tak małej wagi w tym tygodniu? Chyba że liczyłabym według owulacji, że to był 29t1d, a nie 30t1 jak wychodzi mi z OM
Miriam Śliczny kącik szykujecie:) My dopiero dzisiaj zaczęliśmy zastanawiać się i próbować przemeblować żeby wszystko pomieścić. A zanim skończymy, to jeszcze trochę, więc mam nadzieję, że córcia nie będzie się spieszyć
A jak tam idzie Wam pranie rzeczy? Ja właśnie suszę ubranka z drugiego prania, pierwsze ledwo dałam radę wyprasować, a jeszcze tyyyyle przede mną.. Przeraża mnie to.
Jak już się przemeblujemy i ogarniemy z miejscem, to muszę się wziąć za uzupełnienie wyprawki, bo coś mi się zdaje za piękne, żeby większość rzeczy już była;)